Zaginięcie Mai Kowalskiej
Moderator: verysweetcherryRe: Zaginięcie Mai Kowalskiej
Pogrzeb Mai zaplanowany jest na 9.05.2025 w Działdowie.
Jak tam uważacie, jak skończę pracę to wstawię screeny gdzie to przeczytałam na greckich mediachNN29 pisze: ↑śr maja 07, 2025 1:19 pm Bynajmniej. Bawią mnie Ci wszyscy domorośli detektywi w internetach. On nie może iść z nimi na żaden układ, bo nie dokonał przestepstwa ani na ich terytorium, ani na ich obywatelu. Jednym słowem, nic jego i zbrodni z Grecją nie łączy. Z grzeczności użyczyli nam swoje służby, żeby go zatrzymać. Tyle.
-
Trudne_Sprawy
- LemonkowaCola
- FaconSexe88
- Modna
siaka bum bum
-
stromek.bart
- KlasaBiznes
Podają, że będzie ekstradycja Sebastiana z Dubaju. Dla Bartka to tylko kwestia czasu
Ostatnio zmieniony śr maja 07, 2025 2:09 pm przez stromek.bart, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Damekadamek
- Siatkarka
biedna dziewczyna koszmar dla rodziny
Młoda dziewczyna straciła życie, jej syn jest mordercą, a ona zaznała spokoju? Jpr...To jest wyjątkowo paskudny człowiek. Ciekawa jestem jej starości, kiedy jej synek wyjdzie po latach odsiadki, a ona zacznie mu przeszkadzać. Tak będzie, bo wtedy wady się wyostrzają, więc będzie konfliktowa bardziej niż teraz, a on pewnie będzie chciał majątek. Będzie wesoło. Nie dla niej.PrzemoKondratowicz pisze: ↑śr maja 07, 2025 11:51 am Katarzyna G., matka Bartosza G., w swoim wpisie online, który zacytowały nawet greckie media, wyraziła głęboki ból i poczucie bezradności. Napisała: „Maja już nikogo nie skrzywdzi!”. Podkreśliła, że jej życie się skończyło, a jeśli jej syn targnie się na swoje życie, liczba ofiar wzrośnie.
"Bardzo żałuję, że nie wyjechałam z synem z tej toksycznej społeczności. Może wówczas uchroniłabym syna przed cierpieniem, z którym musiał się zmierzyć i zaznalibyśmy spokoju. Starałam się, jak potrafiłam najlepiej, być kochającą i wspierającą matką. I w tej kwestii interesuje mnie tylko zdanie mojego syna" - napisała.
W sumie tyle z artykułu: https://wiadomosci.wp.pl/zabojstwo-mai- ... 174996768a
Wychodzi na to że i wtedy będzie dumna z synaRadoska pisze: ↑śr maja 07, 2025 2:23 pm Młoda dziewczyna straciła życie, jej syn jest mordercą, a ona zaznała spokoju? Jpr...To jest wyjątkowo paskudny człowiek. Ciekawa jestem jej starości, kiedy jej synek wyjdzie po latach odsiadki, a ona zacznie mu przeszkadzać. Tak będzie, bo wtedy wady się wyostrzają, więc będzie konfliktowa bardziej niż teraz, a on pewnie będzie chciał majątek. Będzie wesoło. Nie dla niej.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Na Onecie jest tekst, że Bartosz i Maja byli znani policji. Oboje mieli zasądzonego kuratora za demoralizację. Przeciw chłopakowi toczyły się cztery postępowania, a piąte jest w toku, za demoralizację i czyny karalne. Przeciwko dziewczynie trzy. A mamusia twierdziła, że to Maja jest patologią...
-
Trudne_Sprawy
- LemonkowaCola
szkoda że wyjaśniono kwestię kuratorów po takim czasie. Matka idealnie wykorzystała sytuację sprawiając że wszystko skupiło się na Mai kiedy on wcale takim złotym dzieckiem nie byłRadoska pisze: ↑śr maja 07, 2025 2:30 pm Na Onecie jest tekst, że Bartosz i Maja byli znani policji. Oboje mieli zasądzonego kuratora za demoralizację. Przeciw chłopakowi toczyły się cztery postępowania, a piąte jest w toku, za demoralizację i czyny karalne. Przeciwko dziewczynie trzy. A mamusia twierdziła, że to Maja jest patologią...
Dam sobie rękę uciąć że po skazaniu Bartka jego mama uraczy nas miłymi komentarzami o przekupnych sądachTrudne_Sprawy pisze: ↑śr maja 07, 2025 2:41 pm Jezusie nazarejski, ona jest odklejona. Jeszcze wyskoczy na rozprawie do sędzi![]()
- Pierre_Doletz
- Skarpeta Rakieta
Podobno ciało Mai ma być spopielone. Nie chce wchodzic w kompetencje rodziny, ale mam złe przeczucia. Wielokrotnie sekcje zwłok były przeciez wykonywane po macoszemu albo dokumenty magicznie ginely.
-
Jasimalgosia
- LouiBag
Jak dla.mnie matce chlopaka odjechal peron kompletnie,ja nalezaloby odciąć od internetu calowicie na długi czas. Natomiast ta rodzina dziewczyny tez jakas dziwna, ciotka plącze sie w zeznaniach i niestety ale czuc ze lubi w szyję dać, babka tez nieokrzesana, te kuzynki które wypowiadały sie w "uwadze "tez przedstawiaja dziewczyne jako nieskazitelna niewiastę uwielbianą przez rówieśników.
mi tak szkoda rodziców Mai, wydają sie normalni w tej sytuacj, a muszą sie spotykać z takimi okropnymi słowami o swojej córce, która defakto nic złego nie zrobiła oprócz buntu nastoletkiego, który wymknął się spod kontroli (kurator za uciekanie). Ja również jako nastolatka robiłam głupie rzeczy, cudem uniknełam większych problemów. Dziś mam 20 pare lat, życie mi już na tyle tyłek przetrzapało, że zrozumiałam błędy i jestem grzeczna. Ta dziewczyna miała całe życie przed sobą. Takich chłopaków jak Bartosz również znałam. Małe miasto, bogate gnojki postawione najwyżej w hierarchi pipidówy bo starzy mają hajsy i wpływy. Ego wywalone w kosmos, milion spraw na koncie, ale o tym się nie mówi bo to przecież syn tej i tego, on ma życie ustawione nie wolno go naruszać.
tralala
Pierre_Doletz pisze: ↑śr maja 07, 2025 2:57 pm Podobno ciało Mai ma być spopielone. Nie chce wchodzic w kompetencje rodziny, ale mam złe przeczucia. Wielokrotnie sekcje zwłok były przeciez wykonywane po macoszemu albo dokumenty magicznie ginely.
bardzo dziwne to wszystko…
-
Domkabiedronka11
- Skarpeta Rakieta
https://www.fakt.pl/wydarzenia/maja-i-b ... ty/vy398d8
Matka tego chłopaka oczywiście przesadza, ale jak widać Maja też nie była osobą o krystalicznym charakterze, „normalni” raczej kuratora nie mają
Matka tego chłopaka oczywiście przesadza, ale jak widać Maja też nie była osobą o krystalicznym charakterze, „normalni” raczej kuratora nie mają
-
unfaithfully
- Samarka
Wciąż, posiadanie zasądzonego kuratora nie jest usprawiedliwieniem śmierci ze szczególnym okrucieństwem. Temat jej kuratora wałkowany milion razy w tym wątku, Ameryki nie odkryłaś.Domkabiedronka11 pisze: ↑śr maja 07, 2025 3:32 pm https://www.fakt.pl/wydarzenia/maja-i-b ... ty/vy398d8
Matka tego chłopaka oczywiście przesadza, ale jak widać Maja też nie była osobą o krystalicznym charakterze, „normalni” raczej kuratora nie mają![]()
Pomyśl też ile nastolatków nawet nie mówi gdzie wychodzi. Jednak Maja mimo wszystko miała łeb na karku. Powiedziała dokładnie gdzie idzie mamie plus wysłała pinezkę koledze. Nie spotkała się też z obcym typem tylko z kimś komu mogła ufaćsruspit pisze: ↑śr maja 07, 2025 3:01 pm mi tak szkoda rodziców Mai, wydają sie normalni w tej sytuacj, a muszą sie spotykać z takimi okropnymi słowami o swojej córce, która defakto nic złego nie zrobiła oprócz buntu nastoletkiego, który wymknął się spod kontroli (kurator za uciekanie). Ja również jako nastolatka robiłam głupie rzeczy, cudem uniknełam większych problemów. Dziś mam 20 pare lat, życie mi już na tyle tyłek przetrzapało, że zrozumiałam błędy i jestem grzeczna. Ta dziewczyna miała całe życie przed sobą. Takich chłopaków jak Bartosz również znałam. Małe miasto, bogate gnojki postawione najwyżej w hierarchi pipidówy bo starzy mają hajsy i wpływy. Ego wywalone w kosmos, milion spraw na koncie, ale o tym się nie mówi bo to przecież syn tej i tego, on ma życie ustawione nie wolno go naruszać.
Nie miałby również pasji jak chociażby jeżdżenie na hulajnodzeunfaithfully pisze: ↑śr maja 07, 2025 3:36 pm No co Ty, agresor nie mialby przxeciez swiadectwa z paskiem...