wyobraźcie sobie wiadomości gdyby tak było, afera na skalę światową
Zaginięcie Mai Kowalskiej
Moderator: verysweetcherry- dzudidzetson
- LouiBag
I w Mławie jest jeszcze jedna zaginiona dziewczyna, której nikt nie szuka. Bardzo sensowne masz te teorie.Motylek95 pisze: ↑pn maja 05, 2025 10:15 am A może faktycznie ktoś go wrabia? A teraz siedzą im na kontach i celowo publikują takie bzdury? Albo przynajmiej ktoś jeszcze miał w tym udział i próbując to zataić w ten sposób? A jaja to by były gdyby Maja jednak żyła i to ona taka beke by z ludzi kręciła, a tamta zamordowana byłaby inna dziewczynazanim napiszecie że odleciałam totalnie to poprostu ja tak zawsze zanim nie przybiją ostatniego zdania to mam różne teorie
![]()
zagłębiając się w tę sprawę codziennie... wysnuję kontrowersyjną teorię. A może ten chłopak, z którym widziała się wcześniej, stoi za tym wszystkim? Dowiedział się, że Maja poszła do Bartka i wpadł w szał. I absolutnie nikt o nim nie mówi i absolutnie nikt nie bierze go pod uwagę.
Co ty gadaszdzudidzetson pisze: ↑pn maja 05, 2025 10:20 am I w Mławie jest jeszcze jedna zaginiona dziewczyna, której nikt nie szuka. Bardzo sensowne masz te teorie.
-
Kakakakaszka
- MoetGlass
- dzudidzetson
- LouiBag
Sąd wydał ENZ, więc tam muszą być bardzo obciążające dowody. Coś czego nie można podważyć i powiązać z kimś innym niż BartekBythewhy pisze: ↑pn maja 05, 2025 10:23 am zagłębiając się w tę sprawę codziennie... wysnuję kontrowersyjną teorię. A może ten chłopak, z którym widziała się wcześniej, stoi za tym wszystkim? Dowiedział się, że Maja poszła do Bartka i wpadł w szał. I absolutnie nikt o nim nie mówi i absolutnie nikt nie bierze go pod uwagę.
W tym mieście już wiem że policja jest skorumpowana, rządzą pieniądze, narkotyki i cyganie mają swoje za uszami, bananowce z bogatych rodzin jak młodsze pokolenie prześladowczej mafii, wiele różnych spraw zakopane pod dywan z udziałem nauczycieli. Miasteczko nawiedzone zjebami, także kochani nie liczmy na to że sprawa się rozwiąże z czystym sprawiedliwym sumieniem, Motylek95 choć twoja teoria brzmi bardzo mało prawdopodobnie to jednak nigdy nie wiadomo, teraz już nie liczę tam na sprawiedliwość, poza tymi informacjami można nawet zauważyć że tam samowolka, takie posty które tam wrzucają mogą być przeszkodami w śledztwie a jednak mają na to wywalone, morderstwo z okrucieństwem szczególnym ale majówka trwa i wszystko czeka, a chłopak w areszcie może być na miejscu nawet po kilku tygodniach, dziwne wpisy z kont gdzie faktycznie ktoś mógł się tam włamać i jak matka napisała że policja ma ich sprzęty? HmBythewhy pisze: ↑pn maja 05, 2025 10:23 am zagłębiając się w tę sprawę codziennie... wysnuję kontrowersyjną teorię. A może ten chłopak, z którym widziała się wcześniej, stoi za tym wszystkim? Dowiedział się, że Maja poszła do Bartka i wpadł w szał. I absolutnie nikt o nim nie mówi i absolutnie nikt nie bierze go pod uwagę.
Być może jakieś gangusy wcześniej hejtowanego dziecka brały w tym udział?salceson pisze: ↑pn maja 05, 2025 10:35 am W tym mieście już wiem że policja jest skorumpowana, rządzą pieniądze, narkotyki i cyganie mają swoje za uszami, bananowce z bogatych rodzin jak młodsze pokolenie prześladowczej mafii, wiele różnych spraw zakopane pod dywan z udziałem nauczycieli. Miasteczko nawiedzone zjebami, także kochani nie liczmy na to że sprawa się rozwiąże z czystym sprawiedliwym sumieniem, Motylek95 choć twoja teoria brzmi bardzo mało prawdopodobnie to jednak nigdy nie wiadomo, teraz już nie liczę tam na sprawiedliwość, poza tymi informacjami można nawet zauważyć że tam samowolka, takie posty które tam wrzucają mogą być przeszkodami w śledztwie a jednak mają na to wywalone, morderstwo z okrucieństwem szczególnym ale majówka trwa i wszystko czeka, a chłopak w areszcie może być na miejscu nawet po kilku tygodniach, dziwne wpisy z kont gdzie faktycznie ktoś mógł się tam włamać i jak matka napisała że policja ma ich sprzęty? Hmwyciągnijmy wnioski
Za dużo kryminałów xdMotylek95 pisze: ↑pn maja 05, 2025 10:15 am A może faktycznie ktoś go wrabia? A teraz siedzą im na kontach i celowo publikują takie bzdury? Albo przynajmiej ktoś jeszcze miał w tym udział i próbując to zataić w ten sposób? A jaja to by były gdyby Maja jednak żyła i to ona taka beke by z ludzi kręciła, a tamta zamordowana byłaby inna dziewczynazanim napiszecie że odleciałam totalnie to poprostu ja tak zawsze zanim nie przybiją ostatniego zdania to mam różne teorie
![]()
Dajcie spokój z tymi idiotyzmami .Przed chwilą w tv potwierdzili,że zabójstwo nagrało się na monitoringu, sprawa jest jasna, czekają na sprowadzenie zabójcy z Grecji i postawienie mu zarzutów.Jedyną póki co niewiadomą jest motyw. Do tego padło stwierdzenie, że "pozostawali w bliskich, choć napiętych stosunkach towarzyskich" więc prawdopodobnie te 2 lata bez kontaktu też nie są prawdą.
Z wami jest coś bardzo nie tak. Czego nie rozumiecie w tym, że MONITORING POKAZUJE ZABÓJCĘ I ZABÓJSTWO?Bythewhy pisze: ↑pn maja 05, 2025 10:23 am zagłębiając się w tę sprawę codziennie... wysnuję kontrowersyjną teorię. A może ten chłopak, z którym widziała się wcześniej, stoi za tym wszystkim? Dowiedział się, że Maja poszła do Bartka i wpadł w szał. I absolutnie nikt o nim nie mówi i absolutnie nikt nie bierze go pod uwagę.
Ja tak tylko napomkne. Wierze z calego serca, ze wszyscy, ktorzy tu komentujecie byliscie dziecmi aniolami, bez nastoletniego buntu. Dzis gimnazjow juz nie ma, ale za moich czasow byly i to, co sie robilo w tym wieku to tragedia. Sama wpadlam wtedy w towarzystwoC pierwsze papieroski, pierwszy alkohol. Jak na to patrze z perspektywy czasu i widze na ulicy 13 letnie dzieci to mam ciarki zenady jak sobie pomysle co sie wtedy robilo. I tez majac 16 lat nie zawsze moja mama wiedziala dokladnie gdzie jestem i co robie. Zawsze szlam z przyjaciolka i o tym wiedziala, ale nie mowilam jej np ze beda tez koledzy czy cos bo nie chcialo mi sie tkumaczyc co to za koledzy, skad ich znam, jak maja na imie, kim sa ich rodzice wiec dla swietego spokoju mowilam, ze ide z przyjaciolka. Szlysmy we dwie to fakt a towarzystwo bylo wieksze. Serio jak czytam niektore komentarze to sie zastanawiam, czy bylam takim tragicznym dzieckiem i Wy wszyscy tacy swieci czy jednak to calkiem normalne w takim glupim nastoletnim wieku bo u mnie bardzo duzo osob tak robilo.
mylisz pojecia bo bunt nastolatka a zachowywanie sie jak kryminalista to sa dwie różne rzeczykvsiv17 pisze: ↑pn maja 05, 2025 11:15 am Ja tak tylko napomkne. Wierze z calego serca, ze wszyscy, ktorzy tu komentujecie byliscie dziecmi aniolami, bez nastoletniego buntu. Dzis gimnazjow juz nie ma, ale za moich czasow byly i to, co sie robilo w tym wieku to tragedia. Sama wpadlam wtedy w towarzystwoC pierwsze papieroski, pierwszy alkohol. Jak na to patrze z perspektywy czasu i widze na ulicy 13 letnie dzieci to mam ciarki zenady jak sobie pomysle co sie wtedy robilo. I tez majac 16 lat nie zawsze moja mama wiedziala dokladnie gdzie jestem i co robie. Zawsze szlam z przyjaciolka i o tym wiedziala, ale nie mowilam jej np ze beda tez koledzy czy cos bo nie chcialo mi sie tkumaczyc co to za koledzy, skad ich znam, jak maja na imie, kim sa ich rodzice wiec dla swietego spokoju mowilam, ze ide z przyjaciolka. Szlysmy we dwie to fakt a towarzystwo bylo wieksze. Serio jak czytam niektore komentarze to sie zastanawiam, czy bylam takim tragicznym dzieckiem i Wy wszyscy tacy swieci czy jednak to calkiem normalne w takim glupim nastoletnim wieku bo u mnie bardzo duzo osob tak robilo.
- mezalians_urodowy
- GrzaneWino
Europejski Nakaz Aresztowania to jest właśnie ta pieczątka. Nie wystawia się go tak o, bo komuś się coś wydaje.
Naprawde niektórzy tutaj takie debilizmy wymyślają że powinni was pozatrudniać do Ukrytej Prawdy czy Trudnych Spraw bo tylko tam takie idiotyzmy przejdą.
-
stromek.bart
- KlasaBiznes
kvsiv17 pisze: ↑pn maja 05, 2025 11:15 am Ja tak tylko napomkne. Wierze z calego serca, ze wszyscy, ktorzy tu komentujecie byliscie dziecmi aniolami, bez nastoletniego buntu. Dzis gimnazjow juz nie ma, ale za moich czasow byly i to, co sie robilo w tym wieku to tragedia. Sama wpadlam wtedy w towarzystwoC pierwsze papieroski, pierwszy alkohol. Jak na to patrze z perspektywy czasu i widze na ulicy 13 letnie dzieci to mam ciarki zenady jak sobie pomysle co sie wtedy robilo. I tez majac 16 lat nie zawsze moja mama wiedziala dokladnie gdzie jestem i co robie. Zawsze szlam z przyjaciolka i o tym wiedziala, ale nie mowilam jej np ze beda tez koledzy czy cos bo nie chcialo mi sie tkumaczyc co to za koledzy, skad ich znam, jak maja na imie, kim sa ich rodzice wiec dla swietego spokoju mowilam, ze ide z przyjaciolka. Szlysmy we dwie to fakt a towarzystwo bylo wieksze. Serio jak czytam niektore komentarze to sie zastanawiam, czy bylam takim tragicznym dzieckiem i Wy wszyscy tacy swieci czy jednak to calkiem normalne w takim glupim nastoletnim wieku bo u mnie bardzo duzo osob tak robilo.
Myśle, że każdy z nas ma różne doświadczenia z młodości. Papierosy, alkohol, głupie odpały. Tylko nie każdy w wieku 13-14 lat dawał dyla z domu na kilkudniowe imprezy. Całe to towarzystwo jest patologiczne po prostu
Gdyby nie to że Majka dręczyła innych to tak naprawdę nikt by się niczego nie doszukiwał, tak naprawdę nic ze sobą może nie mieć związku ale my ludzie lubimy sensacje i się doszukujemy, a nakręca nas fakt że internetowi detektywi w większości mają rację
a w tej Mławie teraz dzieciaki będą kombinować żeby było głośno.. co prawda z początku sprawa wydawała mi się dziwna ale że nie wypłynęło nic nowego to raczej nie ma się czego doszukiwać
Nigdy nie rozumiem może ktoś wytłumaczy- dlaczego jego powrót do Polski ma zająć nawet do kilku tygodni? Dlaczego osoba podejrzana o zabójstwo nie zostaje przekazana z dnia na dzień Polskiej policji. Całe zajście miało miejsce w Polsce. Dlaczego to tak długo trwa?
-
stromek.bart
- KlasaBiznes
Bo są procedury. On tam będzie dłużej niż cały ten erazmusWixa97 pisze: ↑pn maja 05, 2025 11:30 am Nigdy nie rozumiem może ktoś wytłumaczy- dlaczego jego powrót do Polski ma zająć nawet do kilku tygodni? Dlaczego osoba podejrzana o zabójstwo nie zostaje przekazana z dnia na dzień Polskiej policji. Całe zajście miało miejsce w Polsce. Dlaczego to tak długo trwa?
Mój kolega miał ekstradycję i wszystko trwało tylko 4 dni ale on sam się zgłosił na policję, a znów zobaczcie jak to wygląda z tym całym Stuartem .. on już rok siedzi w Anglii i dalej go nie oddali Polscestromek.bart pisze: ↑pn maja 05, 2025 11:31 am Bo są procedury. On tam będzie dłużej niż cały ten erazmuszresztą on się może bronić przed powrotem np podnosząc zarzut braku praworządności w Polsce
-
stromek.bart
- KlasaBiznes
No i tu będzie tam samo jak rodzina będzie walczyć żeby nie było ekstradycji. Zresztą w Grecji musi się zebrać sąd a oni nie działają od razu bo to nie jest dla nich priorytet