Start
Mój profil

Zaginięcie Mai Kowalskiej

Moderator: verysweetcherry
Awatar użytkownika
Motylek95
BlondDoczep

Re: Zaginięcie Mai Kowalskiej

Post autor: Motylek95 »

blue.pixy pisze: pn maja 05, 2025 10:16 am Ta i dziewczynę zamordowała sama Maja🤣🤣🤣 trzymajcie mnie
wyobraźcie sobie wiadomości gdyby tak było, afera na skalę światową 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫
🦋🌸
Awatar użytkownika
dzudidzetson
LouiBag

Post autor: dzudidzetson »

Motylek95 pisze: pn maja 05, 2025 10:15 am A może faktycznie ktoś go wrabia? A teraz siedzą im na kontach i celowo publikują takie bzdury? Albo przynajmiej ktoś jeszcze miał w tym udział i próbując to zataić w ten sposób? A jaja to by były gdyby Maja jednak żyła i to ona taka beke by z ludzi kręciła, a tamta zamordowana byłaby inna dziewczyna 😳 zanim napiszecie że odleciałam totalnie to poprostu ja tak zawsze zanim nie przybiją ostatniego zdania to mam różne teorie 😆
I w Mławie jest jeszcze jedna zaginiona dziewczyna, której nikt nie szuka. Bardzo sensowne masz te teorie.
Awatar użytkownika
blue.pixy
Tritonotti

Post autor: blue.pixy »

Tu kolejna dziwna sprawa… kolejny trop
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
Bythewhy
Tritonotti

Post autor: Bythewhy »

zagłębiając się w tę sprawę codziennie... wysnuję kontrowersyjną teorię. A może ten chłopak, z którym widziała się wcześniej, stoi za tym wszystkim? Dowiedział się, że Maja poszła do Bartka i wpadł w szał. I absolutnie nikt o nim nie mówi i absolutnie nikt nie bierze go pod uwagę.
Awatar użytkownika
Motylek95
BlondDoczep

dzudidzetson pisze: pn maja 05, 2025 10:20 am I w Mławie jest jeszcze jedna zaginiona dziewczyna, której nikt nie szuka. Bardzo sensowne masz te teorie.
Co ty gadasz ??! Skąd masz takie info? Masz jakiegoś screena? naprawdę poznałam się na życiu i różne scenariusze już widziałam, dlatego chętnie się zagłębię w temat
🦋🌸
Kakakakaszka
MoetGlass

Post autor: Kakakakaszka »

Motylek95 pisze: pn maja 05, 2025 10:23 am Co ty gadasz ??! Skąd masz takie info? Masz jakiegoś screena? naprawdę poznałam się na życiu i różne scenariusze już widziałam, dlatego chętnie się zagłębię w temat
Przecież to sarkazm, Ty się z choinki urwałaś?
Awatar użytkownika
dzudidzetson
LouiBag

Post autor: dzudidzetson »

Motylek95 pisze: pn maja 05, 2025 10:23 am Co ty gadasz ??! Skąd masz takie info? Masz jakiegoś screena? naprawdę poznałam się na życiu i różne scenariusze już widziałam, dlatego chętnie się zagłębię w temat
Jezusie nazareński, to był sarkazm.
Anika114
Migocząca Świeczka

Post autor: Anika114 »

Bythewhy pisze: pn maja 05, 2025 10:23 am zagłębiając się w tę sprawę codziennie... wysnuję kontrowersyjną teorię. A może ten chłopak, z którym widziała się wcześniej, stoi za tym wszystkim? Dowiedział się, że Maja poszła do Bartka i wpadł w szał. I absolutnie nikt o nim nie mówi i absolutnie nikt nie bierze go pod uwagę.
Sąd wydał ENZ, więc tam muszą być bardzo obciążające dowody. Coś czego nie można podważyć i powiązać z kimś innym niż Bartek
salceson
Koczkodan

Post autor: salceson »

Bythewhy pisze: pn maja 05, 2025 10:23 am zagłębiając się w tę sprawę codziennie... wysnuję kontrowersyjną teorię. A może ten chłopak, z którym widziała się wcześniej, stoi za tym wszystkim? Dowiedział się, że Maja poszła do Bartka i wpadł w szał. I absolutnie nikt o nim nie mówi i absolutnie nikt nie bierze go pod uwagę.
W tym mieście już wiem że policja jest skorumpowana, rządzą pieniądze, narkotyki i cyganie mają swoje za uszami, bananowce z bogatych rodzin jak młodsze pokolenie prześladowczej mafii, wiele różnych spraw zakopane pod dywan z udziałem nauczycieli. Miasteczko nawiedzone zjebami, także kochani nie liczmy na to że sprawa się rozwiąże z czystym sprawiedliwym sumieniem, Motylek95 choć twoja teoria brzmi bardzo mało prawdopodobnie to jednak nigdy nie wiadomo, teraz już nie liczę tam na sprawiedliwość, poza tymi informacjami można nawet zauważyć że tam samowolka, takie posty które tam wrzucają mogą być przeszkodami w śledztwie a jednak mają na to wywalone, morderstwo z okrucieństwem szczególnym ale majówka trwa i wszystko czeka, a chłopak w areszcie może być na miejscu nawet po kilku tygodniach, dziwne wpisy z kont gdzie faktycznie ktoś mógł się tam włamać i jak matka napisała że policja ma ich sprzęty? Hm :) wyciągnijmy wnioski
Awatar użytkownika
blue.pixy
Tritonotti

Post autor: blue.pixy »

salceson pisze: pn maja 05, 2025 10:35 am W tym mieście już wiem że policja jest skorumpowana, rządzą pieniądze, narkotyki i cyganie mają swoje za uszami, bananowce z bogatych rodzin jak młodsze pokolenie prześladowczej mafii, wiele różnych spraw zakopane pod dywan z udziałem nauczycieli. Miasteczko nawiedzone zjebami, także kochani nie liczmy na to że sprawa się rozwiąże z czystym sprawiedliwym sumieniem, Motylek95 choć twoja teoria brzmi bardzo mało prawdopodobnie to jednak nigdy nie wiadomo, teraz już nie liczę tam na sprawiedliwość, poza tymi informacjami można nawet zauważyć że tam samowolka, takie posty które tam wrzucają mogą być przeszkodami w śledztwie a jednak mają na to wywalone, morderstwo z okrucieństwem szczególnym ale majówka trwa i wszystko czeka, a chłopak w areszcie może być na miejscu nawet po kilku tygodniach, dziwne wpisy z kont gdzie faktycznie ktoś mógł się tam włamać i jak matka napisała że policja ma ich sprzęty? Hm :) wyciągnijmy wnioski
Być może jakieś gangusy wcześniej hejtowanego dziecka brały w tym udział?
zeelka
Migocząca Świeczka

Post autor: zeelka »

Motylek95 pisze: pn maja 05, 2025 10:15 am A może faktycznie ktoś go wrabia? A teraz siedzą im na kontach i celowo publikują takie bzdury? Albo przynajmiej ktoś jeszcze miał w tym udział i próbując to zataić w ten sposób? A jaja to by były gdyby Maja jednak żyła i to ona taka beke by z ludzi kręciła, a tamta zamordowana byłaby inna dziewczyna 😳 zanim napiszecie że odleciałam totalnie to poprostu ja tak zawsze zanim nie przybiją ostatniego zdania to mam różne teorie 😆
Za dużo kryminałów xd
Awatar użytkownika
Motylek95
BlondDoczep

zeelka pisze: pn maja 05, 2025 10:47 am Za dużo kryminałów xd
🤣 nie, ja poprostu dopóki nie przybija pieczątki to rozne teorie mam w głowie
🦋🌸
zeelka
Migocząca Świeczka

Post autor: zeelka »

Motylek95 pisze: pn maja 05, 2025 10:51 am 🤣 nie, ja poprostu dopóki nie przybija pieczątki to rozne teorie mam w głowie
To może lepiej, niech pozostaną w Twojej głowie 😉
Ojojojka
Koczkodan

Post autor: Ojojojka »

Dajcie spokój z tymi idiotyzmami .Przed chwilą w tv potwierdzili,że zabójstwo nagrało się na monitoringu, sprawa jest jasna, czekają na sprowadzenie zabójcy z Grecji i postawienie mu zarzutów.Jedyną póki co niewiadomą jest motyw. Do tego padło stwierdzenie, że "pozostawali w bliskich, choć napiętych stosunkach towarzyskich" więc prawdopodobnie te 2 lata bez kontaktu też nie są prawdą.
salceson
Koczkodan

Post autor: salceson »

blue.pixy pisze: pn maja 05, 2025 10:38 am Być może jakieś gangusy wcześniej hejtowanego dziecka brały w tym udział?
A kij wie, możliwe , ale matka też ma swoje dziwne grono towarzyskie tymbardziej że „2 lata mieli spokój” więc może się uruchomiła
Awatar użytkownika
feezvx
RiczAsFak

Post autor: feezvx »

Z wami jest coś bardzo nie tak. Czego nie rozumiecie w tym, że MONITORING POKAZUJE ZABÓJCĘ I ZABÓJSTWO?
Awatar użytkownika
kvsiv17
Currently:Top

Post autor: kvsiv17 »

Ja tak tylko napomkne. Wierze z calego serca, ze wszyscy, ktorzy tu komentujecie byliscie dziecmi aniolami, bez nastoletniego buntu. Dzis gimnazjow juz nie ma, ale za moich czasow byly i to, co sie robilo w tym wieku to tragedia. Sama wpadlam wtedy w towarzystwoC pierwsze papieroski, pierwszy alkohol. Jak na to patrze z perspektywy czasu i widze na ulicy 13 letnie dzieci to mam ciarki zenady jak sobie pomysle co sie wtedy robilo. I tez majac 16 lat nie zawsze moja mama wiedziala dokladnie gdzie jestem i co robie. Zawsze szlam z przyjaciolka i o tym wiedziala, ale nie mowilam jej np ze beda tez koledzy czy cos bo nie chcialo mi sie tkumaczyc co to za koledzy, skad ich znam, jak maja na imie, kim sa ich rodzice wiec dla swietego spokoju mowilam, ze ide z przyjaciolka. Szlysmy we dwie to fakt a towarzystwo bylo wieksze. Serio jak czytam niektore komentarze to sie zastanawiam, czy bylam takim tragicznym dzieckiem i Wy wszyscy tacy swieci czy jednak to calkiem normalne w takim glupim nastoletnim wieku bo u mnie bardzo duzo osob tak robilo.
Awatar użytkownika
Motylek95
BlondDoczep

kvsiv17 pisze: pn maja 05, 2025 11:15 am Ja tak tylko napomkne. Wierze z calego serca, ze wszyscy, ktorzy tu komentujecie byliscie dziecmi aniolami, bez nastoletniego buntu. Dzis gimnazjow juz nie ma, ale za moich czasow byly i to, co sie robilo w tym wieku to tragedia. Sama wpadlam wtedy w towarzystwoC pierwsze papieroski, pierwszy alkohol. Jak na to patrze z perspektywy czasu i widze na ulicy 13 letnie dzieci to mam ciarki zenady jak sobie pomysle co sie wtedy robilo. I tez majac 16 lat nie zawsze moja mama wiedziala dokladnie gdzie jestem i co robie. Zawsze szlam z przyjaciolka i o tym wiedziala, ale nie mowilam jej np ze beda tez koledzy czy cos bo nie chcialo mi sie tkumaczyc co to za koledzy, skad ich znam, jak maja na imie, kim sa ich rodzice wiec dla swietego spokoju mowilam, ze ide z przyjaciolka. Szlysmy we dwie to fakt a towarzystwo bylo wieksze. Serio jak czytam niektore komentarze to sie zastanawiam, czy bylam takim tragicznym dzieckiem i Wy wszyscy tacy swieci czy jednak to calkiem normalne w takim glupim nastoletnim wieku bo u mnie bardzo duzo osob tak robilo.
mylisz pojecia bo bunt nastolatka a zachowywanie sie jak kryminalista to sa dwie różne rzeczy😛
🦋🌸
Awatar użytkownika
mezalians_urodowy
GrzaneWino

Post autor: mezalians_urodowy »

Motylek95 pisze: pn maja 05, 2025 10:51 am 🤣 nie, ja poprostu dopóki nie przybija pieczątki to rozne teorie mam w głowie
Europejski Nakaz Aresztowania to jest właśnie ta pieczątka. Nie wystawia się go tak o, bo komuś się coś wydaje.

Naprawde niektórzy tutaj takie debilizmy wymyślają że powinni was pozatrudniać do Ukrytej Prawdy czy Trudnych Spraw bo tylko tam takie idiotyzmy przejdą.
stromek.bart
KlasaBiznes

Post autor: stromek.bart »

kvsiv17 pisze: pn maja 05, 2025 11:15 am Ja tak tylko napomkne. Wierze z calego serca, ze wszyscy, ktorzy tu komentujecie byliscie dziecmi aniolami, bez nastoletniego buntu. Dzis gimnazjow juz nie ma, ale za moich czasow byly i to, co sie robilo w tym wieku to tragedia. Sama wpadlam wtedy w towarzystwoC pierwsze papieroski, pierwszy alkohol. Jak na to patrze z perspektywy czasu i widze na ulicy 13 letnie dzieci to mam ciarki zenady jak sobie pomysle co sie wtedy robilo. I tez majac 16 lat nie zawsze moja mama wiedziala dokladnie gdzie jestem i co robie. Zawsze szlam z przyjaciolka i o tym wiedziala, ale nie mowilam jej np ze beda tez koledzy czy cos bo nie chcialo mi sie tkumaczyc co to za koledzy, skad ich znam, jak maja na imie, kim sa ich rodzice wiec dla swietego spokoju mowilam, ze ide z przyjaciolka. Szlysmy we dwie to fakt a towarzystwo bylo wieksze. Serio jak czytam niektore komentarze to sie zastanawiam, czy bylam takim tragicznym dzieckiem i Wy wszyscy tacy swieci czy jednak to calkiem normalne w takim glupim nastoletnim wieku bo u mnie bardzo duzo osob tak robilo.

Myśle, że każdy z nas ma różne doświadczenia z młodości. Papierosy, alkohol, głupie odpały. Tylko nie każdy w wieku 13-14 lat dawał dyla z domu na kilkudniowe imprezy. Całe to towarzystwo jest patologiczne po prostu 🤪 to nie usprawiedliwia zabójstwa ale Majka to nie była grzeczna i poukładana dziewczyna tylko w polsce jest jakaś dziwna maniera robienia z ofiar świętrzych od papieża a jak się o tym pisze to od razu jest zarzuty, że bronisz mordercy
Awatar użytkownika
dior
RealDiamond

Post autor: dior »

Gdyby nie to że Majka dręczyła innych to tak naprawdę nikt by się niczego nie doszukiwał, tak naprawdę nic ze sobą może nie mieć związku ale my ludzie lubimy sensacje i się doszukujemy, a nakręca nas fakt że internetowi detektywi w większości mają rację 😉 a w tej Mławie teraz dzieciaki będą kombinować żeby było głośno.. co prawda z początku sprawa wydawała mi się dziwna ale że nie wypłynęło nic nowego to raczej nie ma się czego doszukiwać
Awatar użytkownika
Wixa97
BlondDoczep

Post autor: Wixa97 »

Nigdy nie rozumiem może ktoś wytłumaczy- dlaczego jego powrót do Polski ma zająć nawet do kilku tygodni? Dlaczego osoba podejrzana o zabójstwo nie zostaje przekazana z dnia na dzień Polskiej policji. Całe zajście miało miejsce w Polsce. Dlaczego to tak długo trwa?
stromek.bart
KlasaBiznes

Wixa97 pisze: pn maja 05, 2025 11:30 am Nigdy nie rozumiem może ktoś wytłumaczy- dlaczego jego powrót do Polski ma zająć nawet do kilku tygodni? Dlaczego osoba podejrzana o zabójstwo nie zostaje przekazana z dnia na dzień Polskiej policji. Całe zajście miało miejsce w Polsce. Dlaczego to tak długo trwa?
Bo są procedury. On tam będzie dłużej niż cały ten erazmus 🤪🤪🤪 zresztą on się może bronić przed powrotem np podnosząc zarzut braku praworządności w Polsce
Awatar użytkownika
dior
RealDiamond

Post autor: dior »

stromek.bart pisze: pn maja 05, 2025 11:31 am Bo są procedury. On tam będzie dłużej niż cały ten erazmus 🤪🤪🤪 zresztą on się może bronić przed powrotem np podnosząc zarzut braku praworządności w Polsce
Mój kolega miał ekstradycję i wszystko trwało tylko 4 dni ale on sam się zgłosił na policję, a znów zobaczcie jak to wygląda z tym całym Stuartem .. on już rok siedzi w Anglii i dalej go nie oddali Polsce 😳
stromek.bart
KlasaBiznes

dior pisze: pn maja 05, 2025 11:36 am Mój kolega miał ekstradycję i wszystko trwało tylko 4 dni ale on sam się zgłosił na policję, a znów zobaczcie jak to wygląda z tym całym Stuartem .. on już rok siedzi w Anglii i dalej go nie oddali Polsce 😳
No i tu będzie tam samo jak rodzina będzie walczyć żeby nie było ekstradycji. Zresztą w Grecji musi się zebrać sąd a oni nie działają od razu bo to nie jest dla nich priorytet