Dokładnie, kobieta przeżyła próbę samob* w ciąży i jej męża oraz jego rodziny to nie skłoniło do znalezienia dla niej pomocy?!
Mąż o tym wiedział a mimo to nadal w najlepsze imprezował?!
On i jego rodzice mają krew tych dzieci na rękach.
Dokładnie, kobieta przeżyła próbę samob* w ciąży i jej męża oraz jego rodziny to nie skłoniło do znalezienia dla niej pomocy?!
Prawdopodobnie żyła wykreowana wizją szczęśliwej rodziny, sama takiej nie miała w dzieciństwie i chciała za wszelką cenę taką stworzyć. Bo on przepraszał obiecywał poprawę a ona mu wierzyła.PrzemoKondratowicz pisze: ↑czw kwie 24, 2025 5:14 pm Nigdy do mnie nie trafia argumenty tego typu. To nie było jedno dziecko. Zrobiła sobie z nim aż trójkę i wytapetowała ich zdjęciami internet zanim stwierdziła że on się na ojca nie nadaje…? Proszę was… też uważam że była poczytalna
Ja nie rozumiem skąd oburzenie na moje słowa że była poczytalna. Po prostu była i to stwierdził sąd. Powody, przyczyny to inna historia. Nawet w przytoczonym artykule największy hit to reakcja teściowej - dziewczyna dzwoniła że jej mąż pijany i awantury robi a teściowa na to żeby nie dzwonić bo ona ma słabe serceMarti37 pisze: ↑pn kwie 28, 2025 5:26 pm Prawdopodobnie żyła wykreowana wizją szczęśliwej rodziny, sama takiej nie miała w dzieciństwie i chciała za wszelką cenę taką stworzyć. Bo on przepraszał obiecywał poprawę a ona mu wierzyła.
Byłam w takiej samej sytuacji jak ona, na szczęście ja się rozwiodłam ale nie każdy ma silna psychikę i jest w stanie wytrzymać, niektórzy się załamują i myślę że to właśnie miało miejsce u niej
Nie usprawiedliwiam jej ale jest mi jej żal Bo więzienie to nic w porównaniu z życiem że świadomością że odebrało się życie własnemu dziecku, yo jest najgorsza kara
Ale ja przecież nie neguję tego że była. Napisałam tylko że miała jakieś załamanie psychiczne- jedno drugiego nie wyklucza przecież.PrzemoKondratowicz pisze: ↑pn kwie 28, 2025 7:18 pm Ja nie rozumiem skąd oburzenie na moje słowa że była poczytalna. Po prostu była i to stwierdził sąd. Powody, przyczyny to inna historia. Nawet w przytoczonym artykule największy hit to reakcja teściowej - dziewczyna dzwoniła że jej mąż pijany i awantury robi a teściowa na to żeby nie dzwonić bo ona ma słabe serce. To nie jest normalne. Ale niestety fakty są takie że to nie było jedno dziecko i pierwszy połóg i sytuacja w której była niepoczytalna. Stety niestety tak to zostało ocenione i ja się z tym zgadzam. Co nie zmienia faktu że bardzo bardzo krytycznie się odnoszę do matek które stosują sharenting i zdjęciami dzieci tapetują internet. Ani jedno moje zdjęcie nie znajduje się w Internecie a co dopiero moich dzieci.
Tak tak, masz rację. Miałem na myśli zupełnie inny komentarz. Załamanie psychiczne miała bezsprzecznie a rodzina była bezużyteczna, nawet dolewali oliwy do ognia tekstami żeby się nie kontaktować bo mają chore serce i nie mogą się denerwować.
Zarówno on jak i jego rodzice mieli gdzieś dobro tych dzieci- gdyby się o nie troszczyli to nie zostawiliby jej bez pomocy.PrzemoKondratowicz pisze: ↑pn kwie 28, 2025 8:05 pm Tak tak, masz rację. Miałem na myśli zupełnie inny komentarz. Załamanie psychiczne miała bezsprzecznie a rodzina była bezużyteczna, nawet dolewali oliwy do ognia tekstami żeby się nie kontaktować bo mają chore serce i nie mogą się denerwować.
Beata dostała 25 lat i wyszła warunkowo po 18PrzemoKondratowicz pisze: ↑pt maja 02, 2025 11:09 pm Siedzi dalej, Osińska jak wyszła to gdzieś się wypowiedziała o niej. Ale generalnie siedzi. Ze skazanych na dożywocie w kraju wyszła tylko Osińska, Beata od Ultimo i niesłusznie skazany Marcin Chmielewski
Dla mnie to bardzo ciekawe, że dalej siedzi. Nie zrozumcie mnie źle, absolutnie nie bronię jej, ale mam wrażenie że w obecnych czasach dostałaby zupełnie inny wyrok. Inna sprawa, że swoim milczeniem sama się wkopuje, na swoje własne życzenie. Czy Paweł odsiaduje w końcu wyrok?
też mi się wydaje że dostałaby inny wyrok…XelizekX pisze: ↑sob maja 03, 2025 10:56 pm Dla mnie to bardzo ciekawe, że dalej siedzi. Nie zrozumcie mnie źle, absolutnie nie bronię jej, ale mam wrażenie że w obecnych czasach dostałaby zupełnie inny wyrok. Inna sprawa, że swoim milczeniem sama się wkopuje, na swoje własne życzenie. Czy Paweł odsiaduje w końcu wyrok?
I za alimenty posadzili ją z morderczynią?majka11826 pisze: ↑pn maja 05, 2025 2:03 am Siostra mojego męża siedzi (za alimenty) z Szymańską w jednej celi. Podobno bardzo miła i uczynna babka z niejMa też dużą pomoc z zewnątrz tzn przelewy pieniężne.
Nie absolutnie tak nie robią bo jedna dożywotna by psychicznie druga ciągnęła w dół. Mieszają to. Szymańska już ćwierć wieku siedzi więc raczej nie jest zagrożeniem żeby ją trzymać w izolatce.
Ona miała tych dzieci jak mrówek a one są już dorosłe i pewnie pracują ...a co do tego, że miła i uczynna - nie dziwi mnie to. Widać po wywiadach z nią, ze to manipulantka i socjopatka pierwszej klasy - doskonale wie jak zjednać sobie ludzi...PrzemoKondratowicz pisze: ↑pn maja 05, 2025 9:17 am Nie absolutnie tak nie robią bo jedna dożywotna by psychicznie druga ciągnęła w dół. Mieszają to. Szymańska już ćwierć wieku siedzi więc raczej nie jest zagrożeniem żeby ją trzymać w izolatce.
Szymańska i duże przelewy z zewnątrz to zaskakujące. Myślałbym że niebardzo
Nie wiem czemu ciągle próbujesz przekierować rozmowę na inne tory. Co mają do tego dzisiejsze czasy? Napisałaś, że dostaje duże przelewy bo miała "dzieci jak mrówek", ja zauważyłam, że trójka dzieci to nie jest jakiś ogrom. I tyle w tym temacie.
Ale to Ty dzwonisz