Start
Mój profil

Zaginięcie Mai Kowalskiej

Moderator: verysweetcherry
Awatar użytkownika
mezalians_urodowy
GrzaneWino

Re: Zaginięcie Mai Kowalskiej

Post autor: mezalians_urodowy »

Ale w pierwszych klasach podstawówki przecież nie ma się ocen i średniej tylko świadectwa opisowe więc nawet jeśli to najwcześniej w 4 klasie
stromek.bart
KlasaBiznes

Post autor: stromek.bart »

mezalians_urodowy pisze: sob maja 03, 2025 9:09 pm Ale w pierwszych klasach podstawówki przecież nie ma się ocen i średniej tylko świadectwa opisowe więc nawet jeśli to najwcześniej w 4 klasie
Czyli jak miał 10-11 lat czyli wtedy kiedy niby hejtował innych. Bo hejtował ich pierwszy. Coś ta narracja i to wszystko się kupy nie trzyma
zwinka1993
Ciastko

Post autor: zwinka1993 »

mezalians_urodowy pisze: sob maja 03, 2025 8:47 pm Ze to jest dysfunkcyjna rodzina
może dysfunkcyjna a może po prostu samotna rodzina? może też mają ludzi przy sobie ale w obecnym stanie tej mamy to ciężko o zdrowy rozsądek i słuchanie kogokolwiek? nie bronie tego chłopaka bo jeśli zrobił co zrobił to kare ponieść musi ale te wiadomości mamy "zwaliłabym" jednak na jakieś załamanie nerwowe :(
Awatar użytkownika
SmokAnalog
120mkw

Post autor: SmokAnalog »

Czekam na podcast OH o tym morderstwie, aby dowiedzieć się, że Maja nie sprawiała żadnych problemów, była lubiana, miała dobre serce i świetne stopnie.
Anika114
Migocząca Świeczka

Post autor: Anika114 »

zwinka1993 pisze: sob maja 03, 2025 9:13 pm może dysfunkcyjna a może po prostu samotna rodzina? może też mają ludzi przy sobie ale w obecnym stanie tej mamy to ciężko o zdrowy rozsądek i słuchanie kogokolwiek? nie bronie tego chłopaka bo jeśli zrobił co zrobił to kare ponieść musi ale te wiadomości mamy "zwaliłabym" jednak na jakieś załamanie nerwowe :(
Tym bardziej w takim przypadku powinna mieć zapewnioną opiekę, a już na pewno psychologiczną. Jeżeli nikt jej się nie włamał na konto i to ona odpisuje ludziom których widać że to bawi to już niedługo może dojść do kolejnej tragedii
Chandler Bing
Modna

Post autor: Chandler Bing »

Z tego co zdążyłam zobaczyć na profilu na fb tej kobiety to te czerwone paski były dobre kilka lat temu ;)
Plus nie wiem jak u was, ale u mnie w klasie byl chłopak który zachowywał się okropnie ale byl inteligentny i miał dobre oceny, często zabłysnął jakąś dobrą odpowiedzią na lekcji i byl za to klepany po główce a zachowanie mu podwyższano bo "to taki mądry chlopiec"...
salceson
Koczkodan

Post autor: salceson »

SmokAnalog pisze: sob maja 03, 2025 9:16 pm Czekam na podcast OH o tym morderstwie, aby dowiedzieć się, że Maja nie sprawiała żadnych problemów, była lubiana, miała dobre serce i świetne stopnie.
mi nie pasuje totalnie dlaczego tam poszła zaznaczając że mogą się pokłócić. Dziewczyna zaczepna, strasznie.. potrafiła nawet dziewczynie nożem grozić..
szejmonju
Koczkodan

Post autor: szejmonju »

salceson pisze: sob maja 03, 2025 9:19 pm mi nie pasuje totalnie dlaczego tam poszła zaznaczając że mogą się pokłócić. Dziewczyna zaczepna, strasznie.. potrafiła nawet dziewczynie nożem grozić..
Mam wrażenie, że to zaznaczenie że mogą się pokłócić albo nie, mogło odnosić się do tego, że albo się pogodzą po jej powrocie do mławy albo będzie dalej i kosa i wtedy gadka nie ma sensu i wróci do domu.
Anika114
Migocząca Świeczka

Chandler Bing pisze: sob maja 03, 2025 9:18 pm Z tego co zdążyłam zobaczyć na profilu na fb tej kobiety to te czerwone paski były dobre kilka lat temu ;)
Plus nie wiem jak u was, ale u mnie w klasie byl chłopak który zachowywał się okropnie ale byl inteligentny i miał dobre oceny, często zabłysnął jakąś dobrą odpowiedzią na lekcji i byl za to klepany po główce a zachowanie mu podwyższano bo "to taki mądry chlopiec"...
Ja uczyłam się na wypizd@wie i u nas wystarczyło mieć matkę/ojca nauczyciela lub kogoś kto jest szanowany na wsi i bez problemu dostawało się czerwony pasek więc jego świadectwo, zważywszy na profesję w rodzinie, wcale niczego nie zmienia. Uroki takich miejscowości
Nela_z_Polski
Ciastko

Post autor: Nela_z_Polski »

Słuchajcie nie dam rady wszystkiego przeczytać, udało mi się 20 stron ale powiedzcie, ktoś już pisał o tym, ze ona była prawdopodobnie zakochana w innym chłopaku z Mławy? Poczytałam jej reposty na TT i wynika z nich, ze podkochiwała sie w jakimś chłopaku o imieniu na K (nawet jedna dziewczyna komentuje dokładnie o jakie imię i nazwisko chodzi). Jej materiały wskazują na to, ze była to nieszczęśliwa miłość, chłopak mógł ja zdradzać. To by dawało motyw zazdrości ze strony Bartka.
Endu25
Szpilson

Post autor: Endu25 »

stromek.bart pisze: sob maja 03, 2025 9:13 pm Czyli jak miał 10-11 lat czyli wtedy kiedy niby hejtował innych. Bo hejtował ich pierwszy. Coś ta narracja i to wszystko się kupy nie trzyma
Odpowiesz jakie dowody są na to, że ten chłopak był bezbronną ofiarą hejtu? Konto na ig było nieaktywne kilka lat.
salceson
Koczkodan

szejmonju pisze: sob maja 03, 2025 9:22 pm Mam wrażenie, że to zaznaczenie że mogą się pokłócić albo nie, mogło odnosić się do tego, że albo się pogodzą po jej powrocie do mławy albo będzie dalej i kosa i wtedy gadka nie ma sensu i wróci do domu.
Mnie to jakoś nie przekonuje…
salceson
Koczkodan

Endu25 pisze: sob maja 03, 2025 9:34 pm Odpowiesz jakie dowody są na to, że ten chłopak był bezbronną ofiarą hejtu? Konto na ig było nieaktywne kilka lat.
mimo to nie usunięte, a teraz w posmiechu raz konto prywatne a raz nie, zdjęcie też znikło jak i komentarze ale komentarze mogły usunąć osoby komentujące. Zdjęcia Bartka które wysłała sama Majka również trafiły na tą stronę, był ofiarą hejtu. Pedofilskie wyzwiska nie są śmieszne.
stromek.bart
KlasaBiznes

Endu25 pisze: sob maja 03, 2025 9:34 pm Odpowiesz jakie dowody są na to, że ten chłopak był bezbronną ofiarą hejtu? Konto na ig było nieaktywne kilka lat.
I co z tego, że nie był aktywny? To są dowody na to, że był hejtowany. Takie wyśmiewanie się z dzieciaków siedzi w ludziach całe lata i czasami wystarczy bodziec żeby to wróciło. I tym bodźcem mógłbyć jej powrót do Mławy. Jak narazie to nie ma żadnych dowodów na to, że to on hejtował poza słowami osoby, która założyła prześmiewczy profil na niego
rozemocjonowana
120mkw

Post autor: rozemocjonowana »

stromek.bart pisze: sob maja 03, 2025 8:27 pm Tak piszę bo na hejt na niego są dowody. Za to na jego zachowania są tylko słowa i to tych które hejtowały jego 🤪
Jednocześnie nie ma dowodu, by Maja go hejtowała, a jakoś nikt nie ma problemu w to uwierzyć :)
Endu25
Szpilson

salceson pisze: sob maja 03, 2025 9:37 pm mimo to nie usunięte, a teraz w posmiechu raz konto prywatne a raz nie, zdjęcie też znikło jak i komentarze ale komentarze mogły usunąć osoby komentujące. Zdjęcia Bartka które wysłała sama Majka również trafiły na tą stronę, był ofiarą hejtu. Pedofilskie wyzwiska nie są śmieszne.
Ruch na koncie zrobił się po tej tragedii. To żaden dowód. Wielokrotnie pisałeś, że to ofiara hejtu gdzie poza komentarzami nie ma niczego. I sam nie potrafisz niczego wskazać. Komentarze to są i takie, że to on hejtował.
Poetica
BlondDoczep

Post autor: Poetica »

Nela_z_Polski pisze: sob maja 03, 2025 9:26 pmPoczytałam jej reposty na TT i wynika z nich, ze podkochiwała sie w jakimś chłopaku o imieniu na K (nawet jedna dziewczyna komentuje dokładnie o jakie imię i nazwisko chodzi). Jej materiały wskazują na to, ze była to nieszczęśliwa miłość, chłopak mógł ja zdradzać. To by dawało motyw zazdrości ze strony Bartka.
O to chodzi?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
stromek.bart
KlasaBiznes

Endu25 pisze: sob maja 03, 2025 9:41 pm Ruch na koncie zrobił się po tej tragedii. To żaden dowód. Wielokrotnie pisałeś, że to ofiara hejtu gdzie poza komentarzami nie ma niczego. I sam nie potrafisz niczego wskazać. Komentarze to są i takie, że to on hejtował.
Przecież dowodem jest samo istnienie tego profilu. Te przerobione zdjęcia to jest właśnie hejt.
Endu25
Szpilson

stromek.bart pisze: sob maja 03, 2025 9:39 pm I co z tego, że nie był aktywny? To są dowody na to, że był hejtowany. Takie wyśmiewanie się z dzieciaków siedzi w ludziach całe lata i czasami wystarczy bodziec żeby to wróciło. I tym bodźcem mógłbyć jej powrót do Mławy. Jak narazie to nie ma żadnych dowodów na to, że to on hejtował poza słowami osoby, która założyła prześmiewczy profil na niego
Są inne komentarze, nawet tu wklejano screeny jego zachowań. Czemu wierzysz w te o Mai, a nie w te o tym chłopaku? Całe to środowisko było patologiczne, więc kolejny raz,czemu ofiarą hejtu jest Bartek?
AgaR
MolieraDress

Post autor: AgaR »

stromek.bart pisze: sob maja 03, 2025 9:43 pm Przecież dowodem jest samo istnienie tego profilu. Te przerobione zdjęcia to jest właśnie hejt.
Ale nie ma dowodów na to, że stronę prowadziła Maja.
Endu25
Szpilson

stromek.bart pisze: sob maja 03, 2025 9:43 pm Przecież dowodem jest samo istnienie tego profilu. Te przerobione zdjęcia to jest właśnie hejt.
Nigdy nie uwierzę w to, że ten chłopak to spokojne dziecko, które nie miało niczego za uszami. Widzisz tylko jedną stronę. Szkoda, że skoro był tak przestraszony nie zablokował Mai? Czemu się z nią umawiał?
stromek.bart
KlasaBiznes

AgaR pisze: sob maja 03, 2025 9:46 pm Ale nie ma dowodów na to, że stronę prowadziła Maja.
Ani dowodów na to, że on hejtował ta grupę. Dziwi mnie, że jedno bierze się za pewnik bo nie ma dowodów a jak na hejt Mai wobec niego nie ma dowodów to nie można brać za pewnik
AgaR
MolieraDress

Post autor: AgaR »

Typ zabił dziewczynę łopatą, sprofanował jej zwłoki, zacierał ślady i próbował świadomie mylić śledczych, a na koniec wywalił sobie do Grecji, a Wy robicie z niego pokrzywdzoną, bezwolną ofiarę hejtu.

Nie ma ani dowodów na to, że Maja go hejtowala, ani na to, że on kogoś hejtował, to wszystko pogłoski. Nie róbcie ze sprawcy mordu ze szczególnym okrucieństwem ofiary.
Anika114
Migocząca Świeczka

stromek.bart pisze: sob maja 03, 2025 9:50 pm Ani dowodów na to, że on hejtował ta grupę. Dziwi mnie, że jedno bierze się za pewnik bo nie ma dowodów a jak na hejt Mai wobec niego nie ma dowodów to nie można brać za pewnik
Dlatego ciągle bierzesz za pewnik to że to Maja go gnębiła? Przyjrzyj się swoim poprzednim wiadomościom proszę
stromek.bart
KlasaBiznes

Endu25 pisze: sob maja 03, 2025 9:48 pm Nigdy nie uwierzę w to, że ten chłopak to spokojne dziecko, które nie miało niczego za uszami. Widzisz tylko jedną stronę. Szkoda, że skoro był tak przestraszony nie zablokował Mai? Czemu się z nią umawiał?
Może po to żeby sie o tym hejcie rozmówić. Dlatego ona mowiła o kłótni lub spokojnej rozmowie i dacie powrotu. Może to spotkanie po jej powrocie do Mławy miało zamknąć temat tego profilu ale sprawa skończyła się awanturą a on stracił panowanie nad sobą. To go nie tłumaczy ale może chciał żeby usunęła konto a ono nie było prowadzone przez nią więc chłopak stracił kontrolę nad sobą