Start
Mój profil

Zaginięcie Mai Kowalskiej

Moderator: verysweetcherry
Mikol
Gacie z oceanu

Re: Zaginięcie Mai Kowalskiej

Post autor: Mikol »

Skąd wiadomo że to jego prawdziwe konto?
styllakcjaa
Szpilson

Post autor: styllakcjaa »

Kto znalazł jej telefon?
Chandler Bing
Modna

Post autor: Chandler Bing »

Mikol pisze: sob maja 03, 2025 5:24 pm Skąd wiadomo że to jego prawdziwe konto?
Ma taki sam nick jak na instagramie a nazwę jak swoją ksywke gizyniak, poza tym żadnych podobienstw nie znalazłam.
Mikol
Gacie z oceanu

Chandler Bing pisze: sob maja 03, 2025 5:32 pm Ma taki sam nick jak na instagramie a nazwę jak swoją ksywke gizyniak, poza tym żadnych podobienstw nie znalazłam.
Dla mnie to ktoś inny i zbiera popularność na tym że inni tak myślą, to jest niemożliwe by miał telefon.
Kaijlo
RóżowePolo

Post autor: Kaijlo »

BlackSwan@1 pisze: sob maja 03, 2025 3:19 pm Ktoś wyśle jakie tiktoki on repostuje?
Z tego co pamiętam, głównie jakieś gry
stromek.bart
KlasaBiznes

Post autor: stromek.bart »

Felczi pisze: sob maja 03, 2025 5:24 pm No znikajace komentarze, obserwacje, to akurat z dużym prawdopodobieństwem osoby, które się przestraszyły, że ich powiążą z tym kontem i usuwają. Na ig normalnie można usunąć kogoś z obserwacji (w sensie, że to Ty usuwasz kogoś, kto ciebie obserwuje) nie musi tego robić osoba, która cię wcześniej zaobserwowała.

Na CSI piszą, że zniknął jeden post było 45 a jest 44. I są zrzuty potwierdzające to
thisguuurl
LouiBag

Post autor: thisguuurl »

Chandler Bing pisze: sob maja 03, 2025 5:17 pm Dobra sprawa z tiktokiem rozwaliła mi łeb xd faktycznie on ma tam reposty z ostatnich kilku dni a ostatni 19h temu.
Jak to logicznie wytłumaczyć?
A takiego tiktoczka zrepostował 6 dni temu🙃 Ciekawe co sobie wtedy myślał, wiedząc doskonale o tym co sam zrobił…
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
thisguuurl
LouiBag

Mikol pisze: sob maja 03, 2025 5:24 pm Skąd wiadomo że to jego prawdziwe konto?
Obserwuje praktycznie te same konta co na ig i dodatkowo swoją szkołę budowlankę. Nie jest to nowe konto na tik toku tylko stare, co najmniej z 2022 roku, bo wtedy dodał dwa tik toki
Mikol
Gacie z oceanu

Czyli osobie oskarżonej o morderstwo pozwolili posiadać telefon?
plotki3030
Currently:Rio

Post autor: plotki3030 »

Przeczytałam wątek i jestem w szoku. Potężnym, szczerze to myślałam że to sprawa typu bunt nastolatki i ucieczka z domu a druga - nastolatka poznała kogoś w necie, zakochała się, poszła na spotkanie i był dramat a tu...
Serio takiej patologi to dawno nie było. Wybaczcie za te słowo, bo oczywiście morderstwa nic nie usprawiedliwia ale taka młoda i już z przeszłością, kuratorem i niejasnym zachowaniem/towarzystwem, z drugiej strony agresywny nastolatek, zdolny do morderstwa do tego matka, dziadek bronią go i nie widzą problemu?? I te insynuacje że wręcz mogli mi pomóc. Zresztą nawet jej dobrze nie ukrył. Przerażające.
thisguuurl
LouiBag

Kaijlo pisze: sob maja 03, 2025 5:38 pm Z tego co pamiętam, głównie jakieś gry
Głównie polityka, a nie gry xd
Kaijlo
RóżowePolo

Takie coś dostałam
Kaijlo
RóżowePolo

I to
Chandler Bing
Modna

Post autor: Chandler Bing »

stromek.bart pisze: sob maja 03, 2025 5:38 pm Na CSI piszą, że zniknął jeden post było 45 a jest 44. I są zrzuty potwierdzające to
Może post był zgłaszany i dlatego zniknął.
Btw ja to konto tez zglosilam
thisguuurl
LouiBag

Kaijlo pisze: sob maja 03, 2025 5:48 pm Takie coś dostałam
A tą matką to raczej na 99% nie prawda, bo ona cały czas jest na wolności… Tam raczej wujek i dziadek pomagał.
stromek.bart
KlasaBiznes

Chandler Bing pisze: sob maja 03, 2025 5:50 pm Może post był zgłaszany i dlatego zniknął.
Btw ja to konto tez zglosilam
A czemu akurat jeden post zniknął a nie całe konto? Dziwna ta sprawa
PEONIA
Licówka

Post autor: PEONIA »

thisguuurl pisze: sob maja 03, 2025 4:40 pm To kto z jego telefonu by korzystał z tik toka? XDD

Kilka stron wcześniej były screeny gdzie z konta tego chłopaka na ig, do chłopaków z tego kanału na YouTube, który nagłośnił sprawę, pisała na 99% matka tego Bartka bo styl pisania identyczny jak jej wypociny na Facebooku. Może matka ma jego telefon i szaleje na social media też z niego...
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Post autor: PrzemoKondratowicz »

To chyba jedyne miejsce gdzie toczy się kulturalna rozmowa na ten temat, większość miejsc czy wątków to jakaś patologia… kupa dzieciaków rzucającą się ze swoimi komentarzami, pozostaje się cieszyć że nastolatki nie odkryły wandy jeszcze
salceson
Koczkodan

Post autor: salceson »

PrzemoKondratowicz pisze: sob maja 03, 2025 6:38 pm To chyba jedyne miejsce gdzie toczy się kulturalna rozmowa na ten temat, większość miejsc czy wątków to jakaś patologia… kupa dzieciaków rzucającą się ze swoimi komentarzami, pozostaje się cieszyć że nastolatki nie odkryły wandy jeszcze
Na CSI nie lepiej, totalnie większość ludzi bez wyobraźni opierają się tylko na tym co powiedzą reporterzy, a już jeden napisał o Mai - pięknej, mądrej dobrej dziewczynie 🤡 jeszcze Staśko dodaje swoje 5 groszy … wszystkim wandowiczom zaangażowanym w sprawę sugeruje podglądać całe ich środowisko, stamtąd wiele można się dowiedzieć a nawet domyśleć.
stromek.bart
KlasaBiznes

salceson pisze: sob maja 03, 2025 6:44 pm Na CSI nie lepiej, totalnie większość ludzi bez wyobraźni opierają się tylko na tym co powiedzą reporterzy, a już jeden napisał o Mai - pięknej, mądrej dobrej dziewczynie 🤡 jeszcze Staśko dodaje swoje 5 groszy … wszystkim wandowiczom zaangażowanym w sprawę sugeruje podglądać całe ich środowisko, stamtąd wiele można się dowiedzieć a nawet domyśleć.
Też czytam CSI i tam dziewczyna napisała, że ta cała wydra przecież była młoda i od dawna nie dodawała postów na ten profil więc to nie ma związku 🤪🤪🤪🤪
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

salceson pisze: sob maja 03, 2025 6:44 pm Na CSI nie lepiej, totalnie większość ludzi bez wyobraźni opierają się tylko na tym co powiedzą reporterzy, a już jeden napisał o Mai - pięknej, mądrej dobrej dziewczynie 🤡 jeszcze Staśko dodaje swoje 5 groszy … wszystkim wandowiczom zaangażowanym w sprawę sugeruje podglądać całe ich środowisko, stamtąd wiele można się dowiedzieć a nawet domyśleć.
Ja tam nawet nie próbuje przebić się przez beton CSI, tam większość dyskusji jest jednostronna.
MisYoogi
SweetsGallery

Post autor: MisYoogi »

stromek.bart pisze: sob maja 03, 2025 6:46 pm Też czytam CSI i tam dziewczyna napisała, że ta cała wydra przecież była młoda i od dawna nie dodawała postów na ten profil więc to nie ma związku 🤪🤪🤪🤪
To dzieciaki, wypisują głupoty i robią jakieś q&a na instagramie, żeby złapać trochę zasięgów na tym dramacie 🙃
gravity
SushiRoll

Post autor: gravity »

Na którym CSI? Na zwykłym dostałam kiedyś bana, więc odeszłam i nie wiem, co się dzieje. Obserwuję dyskusję na CSI teorie spiskowe i tam raczej spokojna dyskusja,
szejmonju
Koczkodan

Post autor: szejmonju »

stromek.bart pisze: sob maja 03, 2025 6:46 pm Też czytam CSI i tam dziewczyna napisała, że ta cała wydra przecież była młoda i od dawna nie dodawała postów na ten profil więc to nie ma związku 🤪🤪🤪🤪
Czy ty jesteś normalny? Mówisz o moim komentarzu i nie napisałam, że to nie ma związku! Napisałam, że 4 lata to dla dzieciaka lata świetlne w dojrzewaniu i wieku 12 lat masz płaszczkę zamiast mózgu. Po 4 latach może już dawno tego żałować i być może dawno przeprosiła za to co tam wrzucała. Dodałam również, że nie dodaje tam od lat żadnych nowych wpisów, wiec to może oznaczać, że profil był już dawno zapomniany. Kazdy poszedł do liceum i już mogli o sobie pozapominać.
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Najgorsze szambo jest na wszystkich spotted i na tiktoku