Zaginięcie Mai Kowalskiej
Moderator: verysweetcherryRe: Zaginięcie Mai Kowalskiej
Skąd wiadomo że to jego prawdziwe konto?
-
styllakcjaa
- Szpilson
Kto znalazł jej telefon?
-
Chandler Bing
- Modna
Dla mnie to ktoś inny i zbiera popularność na tym że inni tak myślą, to jest niemożliwe by miał telefon.Chandler Bing pisze: ↑sob maja 03, 2025 5:32 pm Ma taki sam nick jak na instagramie a nazwę jak swoją ksywke gizyniak, poza tym żadnych podobienstw nie znalazłam.
Z tego co pamiętam, głównie jakieś gry
-
stromek.bart
- Szpilson
Felczi pisze: ↑sob maja 03, 2025 5:24 pm No znikajace komentarze, obserwacje, to akurat z dużym prawdopodobieństwem osoby, które się przestraszyły, że ich powiążą z tym kontem i usuwają. Na ig normalnie można usunąć kogoś z obserwacji (w sensie, że to Ty usuwasz kogoś, kto ciebie obserwuje) nie musi tego robić osoba, która cię wcześniej zaobserwowała.
Na CSI piszą, że zniknął jeden post było 45 a jest 44. I są zrzuty potwierdzające to
-
thisguuurl
- LouiBag
A takiego tiktoczka zrepostował 6 dni temuChandler Bing pisze: ↑sob maja 03, 2025 5:17 pm Dobra sprawa z tiktokiem rozwaliła mi łeb xd faktycznie on ma tam reposty z ostatnich kilku dni a ostatni 19h temu.
Jak to logicznie wytłumaczyć?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
thisguuurl
- LouiBag
-
plotki3030
- Currently:Rio
Przeczytałam wątek i jestem w szoku. Potężnym, szczerze to myślałam że to sprawa typu bunt nastolatki i ucieczka z domu a druga - nastolatka poznała kogoś w necie, zakochała się, poszła na spotkanie i był dramat a tu...
Serio takiej patologi to dawno nie było. Wybaczcie za te słowo, bo oczywiście morderstwa nic nie usprawiedliwia ale taka młoda i już z przeszłością, kuratorem i niejasnym zachowaniem/towarzystwem, z drugiej strony agresywny nastolatek, zdolny do morderstwa do tego matka, dziadek bronią go i nie widzą problemu?? I te insynuacje że wręcz mogli mi pomóc. Zresztą nawet jej dobrze nie ukrył. Przerażające.
Serio takiej patologi to dawno nie było. Wybaczcie za te słowo, bo oczywiście morderstwa nic nie usprawiedliwia ale taka młoda i już z przeszłością, kuratorem i niejasnym zachowaniem/towarzystwem, z drugiej strony agresywny nastolatek, zdolny do morderstwa do tego matka, dziadek bronią go i nie widzą problemu?? I te insynuacje że wręcz mogli mi pomóc. Zresztą nawet jej dobrze nie ukrył. Przerażające.
-
thisguuurl
- LouiBag
-
Chandler Bing
- Modna
Może post był zgłaszany i dlatego zniknął.stromek.bart pisze: ↑sob maja 03, 2025 5:38 pm Na CSI piszą, że zniknął jeden post było 45 a jest 44. I są zrzuty potwierdzające to
Btw ja to konto tez zglosilam
-
thisguuurl
- LouiBag
-
stromek.bart
- Szpilson
A czemu akurat jeden post zniknął a nie całe konto? Dziwna ta sprawaChandler Bing pisze: ↑sob maja 03, 2025 5:50 pm Może post był zgłaszany i dlatego zniknął.
Btw ja to konto tez zglosilam
Kilka stron wcześniej były screeny gdzie z konta tego chłopaka na ig, do chłopaków z tego kanału na YouTube, który nagłośnił sprawę, pisała na 99% matka tego Bartka bo styl pisania identyczny jak jej wypociny na Facebooku. Może matka ma jego telefon i szaleje na social media też z niego...
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
To chyba jedyne miejsce gdzie toczy się kulturalna rozmowa na ten temat, większość miejsc czy wątków to jakaś patologia… kupa dzieciaków rzucającą się ze swoimi komentarzami, pozostaje się cieszyć że nastolatki nie odkryły wandy jeszcze
Na CSI nie lepiej, totalnie większość ludzi bez wyobraźni opierają się tylko na tym co powiedzą reporterzy, a już jeden napisał o Mai - pięknej, mądrej dobrej dziewczyniePrzemoKondratowicz pisze: ↑sob maja 03, 2025 6:38 pm To chyba jedyne miejsce gdzie toczy się kulturalna rozmowa na ten temat, większość miejsc czy wątków to jakaś patologia… kupa dzieciaków rzucającą się ze swoimi komentarzami, pozostaje się cieszyć że nastolatki nie odkryły wandy jeszcze
-
stromek.bart
- Szpilson
Też czytam CSI i tam dziewczyna napisała, że ta cała wydra przecież była młoda i od dawna nie dodawała postów na ten profil więc to nie ma związkusalceson pisze: ↑sob maja 03, 2025 6:44 pm Na CSI nie lepiej, totalnie większość ludzi bez wyobraźni opierają się tylko na tym co powiedzą reporterzy, a już jeden napisał o Mai - pięknej, mądrej dobrej dziewczyniejeszcze Staśko dodaje swoje 5 groszy … wszystkim wandowiczom zaangażowanym w sprawę sugeruje podglądać całe ich środowisko, stamtąd wiele można się dowiedzieć a nawet domyśleć.
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Ja tam nawet nie próbuje przebić się przez beton CSI, tam większość dyskusji jest jednostronna.salceson pisze: ↑sob maja 03, 2025 6:44 pm Na CSI nie lepiej, totalnie większość ludzi bez wyobraźni opierają się tylko na tym co powiedzą reporterzy, a już jeden napisał o Mai - pięknej, mądrej dobrej dziewczyniejeszcze Staśko dodaje swoje 5 groszy … wszystkim wandowiczom zaangażowanym w sprawę sugeruje podglądać całe ich środowisko, stamtąd wiele można się dowiedzieć a nawet domyśleć.
To dzieciaki, wypisują głupoty i robią jakieś q&a na instagramie, żeby złapać trochę zasięgów na tym dramaciestromek.bart pisze: ↑sob maja 03, 2025 6:46 pm Też czytam CSI i tam dziewczyna napisała, że ta cała wydra przecież była młoda i od dawna nie dodawała postów na ten profil więc to nie ma związku![]()
Czy ty jesteś normalny? Mówisz o moim komentarzu i nie napisałam, że to nie ma związku! Napisałam, że 4 lata to dla dzieciaka lata świetlne w dojrzewaniu i wieku 12 lat masz płaszczkę zamiast mózgu. Po 4 latach może już dawno tego żałować i być może dawno przeprosiła za to co tam wrzucała. Dodałam również, że nie dodaje tam od lat żadnych nowych wpisów, wiec to może oznaczać, że profil był już dawno zapomniany. Kazdy poszedł do liceum i już mogli o sobie pozapominać.stromek.bart pisze: ↑sob maja 03, 2025 6:46 pm Też czytam CSI i tam dziewczyna napisała, że ta cała wydra przecież była młoda i od dawna nie dodawała postów na ten profil więc to nie ma związku![]()
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Najgorsze szambo jest na wszystkich spotted i na tiktoku