Zaginięcie Mai Kowalskiej
Moderator: verysweetcherry- AnnaBantrat
- MoetGlass
Re: Zaginięcie Mai Kowalskiej
Znam przypadek gnębienia w szkole, ale rodzice tego dziecka poszli do wychowawcy, który twierdził, że nic takiego się nie dzieje. Rodzice za to powiedzieli - krótka piłka, jeśli Pani z tym nic nie zrobi, pójdziemy do dyrektora, jeśli dyrektor z tym nic nie zrobi, następny jest kurator, minister, a na końcu zawiadomimy media. Od razu zostały podjęte kroki, psycholog, rozmowa z rodzicami, etc. Szkoły nie chcą nic robić z przemocą, bo rodzice się nie domagają. Zawsze jest jakaś droga.
Ostatnio zmieniony sob maja 03, 2025 4:34 pm przez AnnaBantrat, łącznie zmieniany 1 raz.
-
thisguuurl
- LouiBag
To są tiktoki, które zrepostował w ostatnich dwóch dobach. Repostuje przede wszystkim sporo tik toków politycznych, po których można śmiało stwierdzić, że jest za Mentzenem. Ogólnie polecam wejść na jego tik toka i samemu sprawdzić, bo tutaj musiałabym mocno zaspamować, a może kogoś to nie interesuje…
Powiem tylko, że repostował nawet całkowicie normalne tiktoki 23 i 24 kwietnia czyli w dniu morderstwa i dzień po nim.. Nie mam pojęcia co on ma w głowie, że jest w stanie po tym wszystkim normalnie funkcjonować… to jego nazwa: bartgizy_
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
czy to jest potwierdzona informacja? Wie ktoś coś na ten temat? Chciałam też tylko zaznaczyć że po mocnym stalkingu same ziomki Majki robią nagonkę na Bartka że byl agresywny itp, poza jej znajomymi nikt. Aczkolwiek poza jej gronem znajomych o jej gnębieniu już jest dość sporo osób, nawet znajdzie się kilka z jej koleżanek
- bloodbloox
- BlondDoczep
Jesteście bardzo naiwni skoro myślicie że chłopak ma dostęp do własnego telefonu albo ss w areszcie w Grecji xDthisguuurl pisze: ↑sob maja 03, 2025 4:34 pm To są tiktoki, które zrepostował w ostatnich dwóch dobach. Repostuje przede wszystkim sporo tik toków politycznych, po których można śmiało stwierdzić, że jest za Mentzenem. Ogólnie polecam wejść na jego tik toka i samemu sprawdzić, bo tutaj musiałabym mocno zaspamować, a może kogoś to nie interesuje…
Powiem tylko, że repostował nawet całkowicie normalne tiktoki 23 i 24 kwietnia czyli w dniu morderstwa i dzień po nim.. Nie mam pojęcia co on ma w głowie, że jest w stanie po tym wszystkim normalnie funkcjonować… to jego nazwa: bartgizy_
-
thisguuurl
- LouiBag
To kto z jego telefonu by korzystał z tik toka? XDDbloodbloox pisze: ↑sob maja 03, 2025 4:38 pm Jesteście bardzo naiwni skoro myślicie że chłopak ma dostęp do własnego telefonu albo ss w areszcie w Grecji xD
No a co zrobisz jak mimo podjetych krokow, kuratorow itp gó*niarz nic sobie z tego nie robi i dalej gnebi ?AnnaBantrat pisze: ↑sob maja 03, 2025 4:33 pm Znam przypadek gnębienia w szkole, ale rodzice tego dziecka poszli do wychowawcy, który twierdził, że nic takiego się nie dzieje. Rodzice za to powiedzieli - krótka piłka, jeśli Pani z tym nic nie zrobi, pójdziemy do dyrektora, jeśli dyrektor z tym nic nie zrobi, następny jest kurator, minister, a na końcu zawiadomimy media. Od razu zostały podjęte kroki, psycholog, rozmowa z rodzicami, etc. Szkoły nie chcą nic robić z przemocą, bo rodzice się nie domagają. Zawsze jest jakaś droga.
- Sernik1998
- Ciastko
W ogóle polecam przejrzeć jego sm, bo na instagramie obserwuje samych patoinfluencerów i onlyfansiary, Dojrzewanie jak się patrzythisguuurl pisze: ↑sob maja 03, 2025 4:34 pm To są tiktoki, które zrepostował w ostatnich dwóch dobach. Repostuje przede wszystkim sporo tik toków politycznych, po których można śmiało stwierdzić, że jest za Mentzenem. Ogólnie polecam wejść na jego tik toka i samemu sprawdzić, bo tutaj musiałabym mocno zaspamować, a może kogoś to nie interesuje…
Patologia a nie dojrzewanieSernik1998 pisze: ↑sob maja 03, 2025 4:47 pm W ogóle polecam przejrzeć jego sm, bo na instagramie obserwuje samych patoinfluencerów i onlyfansiary, Dojrzewanie jak się patrzy
-
misiapysia
- Ciastko
Widzieliście?
-
misiapysia
- Ciastko
Tutaj dalsza czesc postu
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Nie nie było wyziwisk xD mówienie że pedofil myśli o gwalceniu dziewczynek czy że jest pedalem co sprzedał dupę to nie wyzwiska. gówniarzerii się dupa ostro pali i nie wiedzą już co robić. Powinni się przymknąć i posypać głowę popiołem.
Mentzen chce kobiety trzymać na smyczy. Nic dziwnego, że jest jego idolem.thisguuurl pisze: ↑sob maja 03, 2025 4:34 pm To są tiktoki, które zrepostował w ostatnich dwóch dobach. Repostuje przede wszystkim sporo tik toków politycznych, po których można śmiało stwierdzić, że jest za Mentzenem. Ogólnie polecam wejść na jego tik toka i samemu sprawdzić, bo tutaj musiałabym mocno zaspamować, a może kogoś to nie interesuje…
-
Dora_Diamant
- Kciuk
nie wierzę w brak dostępu do konta, bo na własne oczy widziałam screeny, jak znikają tam komentarze, obserwacje, no, jest po prostu ruch.
aczkolwiek nie wiedziałam o tym nowym „trendzie” zakładania kont hejtujących rówieśników. to jest serio szokujące. cóż, kiedyś człowiek wracał ze szkoły do domu, i miał trochę spokoju od prześladowań. dzisiaj ma je dwadzieścia cztery na siedem, w swoim telefonie.
Plus hejtowanie jego matki. Jak nic grzeczna dziewczynka, a konto to nic takiego...PrzemoKondratowicz pisze: ↑sob maja 03, 2025 5:07 pm Nie nie było wyziwisk xD mówienie że pedofil myśli o gwalceniu dziewczynek czy że jest pedalem co sprzedał dupę to nie wyzwiska. gówniarzerii się dupa ostro pali i nie wiedzą już co robić. Powinni się przymknąć i posypać głowę popiołem.
- bloodbloox
- BlondDoczep
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
No cóż widać że służby zaczęły się interesować sprawą i po prostu dupska ludziom płoną, to nie ma nic do rzeczy czy się miało 13 czy 15 lat jak się takie strony zakładało bo kuratora można mieć zawsze. Nagrałem kilkuminutowy film ze zrzutem ekranu ze wszystkimi zdjęciami i podpisami gdy tylko wyszedł fp więc teraz to ona może sobie bajerować ludzi ale doskonale wiem jakie były zdjęcia i jakie były podpisy.
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Przez sekundę było mi szkoda głupich pomysłów dziwić ale teraz jak to czytam to tylko życzę im kuratorów i MOWow. Obrzydliwa próba wybielenia się. I jeszcze grożenie pozwami, naprawdę dzieciarnia na łeb poupadala.
-
Chandler Bing
- Modna
Dobra sprawa z tiktokiem rozwaliła mi łeb xd faktycznie on ma tam reposty z ostatnich kilku dni a ostatni 19h temu.
Jak to logicznie wytłumaczyć?
- mezalians_urodowy
- GrzaneWino
Może matka ma dostęp
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Może zostawił komuś w Grecji ten telefon? Koledze jakiemuś?Chandler Bing pisze: ↑sob maja 03, 2025 5:17 pm Dobra sprawa z tiktokiem rozwaliła mi łeb xd faktycznie on ma tam reposty z ostatnich kilku dni a ostatni 19h temu.
-
Chandler Bing
- Modna
I co, matka ogląda tiktoki i potrafi repostowac akurat te, które są w jego "klimacie"?
No znikajace komentarze, obserwacje, to akurat z dużym prawdopodobieństwem osoby, które się przestraszyły, że ich powiążą z tym kontem i usuwają. Na ig normalnie można usunąć kogoś z obserwacji (w sensie, że to Ty usuwasz kogoś, kto ciebie obserwuje) nie musi tego robić osoba, która cię wcześniej zaobserwowała.Dora_Diamant pisze: ↑sob maja 03, 2025 5:09 pm nie wierzę w brak dostępu do konta, bo na własne oczy widziałam screeny, jak znikają tam komentarze, obserwacje, no, jest po prostu ruch.
aczkolwiek nie wiedziałam o tym nowym „trendzie” zakładania kont hejtujących rówieśników. to jest serio szokujące. cóż, kiedyś człowiek wracał ze szkoły do domu, i miał trochę spokoju od prześladowań. dzisiaj ma je dwadzieścia cztery na siedem, w swoim telefonie.