Start
Mój profil

Zaginięcie Mai Kowalskiej

Moderator: verysweetcherry
Awatar użytkownika
AnnaBantrat
MoetGlass

Re: Zaginięcie Mai Kowalskiej

Post autor: AnnaBantrat »

Znam przypadek gnębienia w szkole, ale rodzice tego dziecka poszli do wychowawcy, który twierdził, że nic takiego się nie dzieje. Rodzice za to powiedzieli - krótka piłka, jeśli Pani z tym nic nie zrobi, pójdziemy do dyrektora, jeśli dyrektor z tym nic nie zrobi, następny jest kurator, minister, a na końcu zawiadomimy media. Od razu zostały podjęte kroki, psycholog, rozmowa z rodzicami, etc. Szkoły nie chcą nic robić z przemocą, bo rodzice się nie domagają. Zawsze jest jakaś droga.
Ostatnio zmieniony sob maja 03, 2025 4:34 pm przez AnnaBantrat, łącznie zmieniany 1 raz.
thisguuurl
LouiBag

Post autor: thisguuurl »

BlackSwan@1 pisze: sob maja 03, 2025 3:19 pm Ktoś wyśle jakie tiktoki on repostuje?
To są tiktoki, które zrepostował w ostatnich dwóch dobach. Repostuje przede wszystkim sporo tik toków politycznych, po których można śmiało stwierdzić, że jest za Mentzenem. Ogólnie polecam wejść na jego tik toka i samemu sprawdzić, bo tutaj musiałabym mocno zaspamować, a może kogoś to nie interesuje…
Powiem tylko, że repostował nawet całkowicie normalne tiktoki 23 i 24 kwietnia czyli w dniu morderstwa i dzień po nim.. Nie mam pojęcia co on ma w głowie, że jest w stanie po tym wszystkim normalnie funkcjonować… to jego nazwa: bartgizy_
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
dior
RealDiamond

Post autor: dior »

czy to jest potwierdzona informacja? Wie ktoś coś na ten temat? Chciałam też tylko zaznaczyć że po mocnym stalkingu same ziomki Majki robią nagonkę na Bartka że byl agresywny itp, poza jej znajomymi nikt. Aczkolwiek poza jej gronem znajomych o jej gnębieniu już jest dość sporo osób, nawet znajdzie się kilka z jej koleżanek
Awatar użytkownika
bloodbloox
BlondDoczep

Post autor: bloodbloox »

thisguuurl pisze: sob maja 03, 2025 4:34 pm To są tiktoki, które zrepostował w ostatnich dwóch dobach. Repostuje przede wszystkim sporo tik toków politycznych, po których można śmiało stwierdzić, że jest za Mentzenem. Ogólnie polecam wejść na jego tik toka i samemu sprawdzić, bo tutaj musiałabym mocno zaspamować, a może kogoś to nie interesuje…
Powiem tylko, że repostował nawet całkowicie normalne tiktoki 23 i 24 kwietnia czyli w dniu morderstwa i dzień po nim.. Nie mam pojęcia co on ma w głowie, że jest w stanie po tym wszystkim normalnie funkcjonować… to jego nazwa: bartgizy_
Jesteście bardzo naiwni skoro myślicie że chłopak ma dostęp do własnego telefonu albo ss w areszcie w Grecji xD
thisguuurl
LouiBag

Post autor: thisguuurl »

bloodbloox pisze: sob maja 03, 2025 4:38 pm Jesteście bardzo naiwni skoro myślicie że chłopak ma dostęp do własnego telefonu albo ss w areszcie w Grecji xD
To kto z jego telefonu by korzystał z tik toka? XDD
ania_nw
Mokra Włoszka

Post autor: ania_nw »

AnnaBantrat pisze: sob maja 03, 2025 4:33 pm Znam przypadek gnębienia w szkole, ale rodzice tego dziecka poszli do wychowawcy, który twierdził, że nic takiego się nie dzieje. Rodzice za to powiedzieli - krótka piłka, jeśli Pani z tym nic nie zrobi, pójdziemy do dyrektora, jeśli dyrektor z tym nic nie zrobi, następny jest kurator, minister, a na końcu zawiadomimy media. Od razu zostały podjęte kroki, psycholog, rozmowa z rodzicami, etc. Szkoły nie chcą nic robić z przemocą, bo rodzice się nie domagają. Zawsze jest jakaś droga.
No a co zrobisz jak mimo podjetych krokow, kuratorow itp gó*niarz nic sobie z tego nie robi i dalej gnebi ?
Awatar użytkownika
Sernik1998
Ciastko

Post autor: Sernik1998 »

thisguuurl pisze: sob maja 03, 2025 4:34 pm To są tiktoki, które zrepostował w ostatnich dwóch dobach. Repostuje przede wszystkim sporo tik toków politycznych, po których można śmiało stwierdzić, że jest za Mentzenem. Ogólnie polecam wejść na jego tik toka i samemu sprawdzić, bo tutaj musiałabym mocno zaspamować, a może kogoś to nie interesuje…
W ogóle polecam przejrzeć jego sm, bo na instagramie obserwuje samych patoinfluencerów i onlyfansiary, Dojrzewanie jak się patrzy
ania_nw
Mokra Włoszka

Sernik1998 pisze: sob maja 03, 2025 4:47 pm W ogóle polecam przejrzeć jego sm, bo na instagramie obserwuje samych patoinfluencerów i onlyfansiary, Dojrzewanie jak się patrzy
Patologia a nie dojrzewanie
MisYoogi
SweetsGallery

Post autor: MisYoogi »

ania_nw pisze: sob maja 03, 2025 4:51 pm Patologia a nie dojrzewanie
Dojrzewanie- autorka pewnie miała na myśli ten serial, który idealnie opisuje tą tragedię 🙃
gravity
SushiRoll

Post autor: gravity »

Fakt właśnie podał info, że to do Justyny D. Maja wysłała swoją ostatnią wiadomość. I ponoć też dzwoniła, ale gdy Justyna chciała oddzwonić, to "było już za późno", cokolwiek to znaczy. Bierzmy poprawkę, że to Fakt 😉.
ania_nw
Mokra Włoszka

MisYoogi pisze: sob maja 03, 2025 4:54 pm Dojrzewanie- autorka pewnie miała na myśli ten serial, który idealnie opisuje tą tragedię 🙃
Aa .. nie kojarze takiego serialu. Sorki autorka 😉
misiapysia
Ciastko

Post autor: misiapysia »

Widzieliście?
misiapysia
Ciastko

Post autor: misiapysia »

Tutaj dalsza czesc postu
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Post autor: PrzemoKondratowicz »

misiapysia pisze: sob maja 03, 2025 5:02 pm Widzieliście?
Nie nie było wyziwisk xD mówienie że pedofil myśli o gwalceniu dziewczynek czy że jest pedalem co sprzedał dupę to nie wyzwiska. gówniarzerii się dupa ostro pali i nie wiedzą już co robić. Powinni się przymknąć i posypać głowę popiołem.
Radoska
Szpilson

Post autor: Radoska »

Mentzen chce kobiety trzymać na smyczy. Nic dziwnego, że jest jego idolem.
Dora_Diamant
Kciuk

Post autor: Dora_Diamant »

misiapysia pisze: sob maja 03, 2025 5:02 pm Tutaj dalsza czesc postu
nie wierzę w brak dostępu do konta, bo na własne oczy widziałam screeny, jak znikają tam komentarze, obserwacje, no, jest po prostu ruch.

aczkolwiek nie wiedziałam o tym nowym „trendzie” zakładania kont hejtujących rówieśników. to jest serio szokujące. cóż, kiedyś człowiek wracał ze szkoły do domu, i miał trochę spokoju od prześladowań. dzisiaj ma je dwadzieścia cztery na siedem, w swoim telefonie.
Radoska
Szpilson

Post autor: Radoska »

PrzemoKondratowicz pisze: sob maja 03, 2025 5:07 pm Nie nie było wyziwisk xD mówienie że pedofil myśli o gwalceniu dziewczynek czy że jest pedalem co sprzedał dupę to nie wyzwiska. gówniarzerii się dupa ostro pali i nie wiedzą już co robić. Powinni się przymknąć i posypać głowę popiołem.
Plus hejtowanie jego matki. Jak nic grzeczna dziewczynka, a konto to nic takiego...
Awatar użytkownika
bloodbloox
BlondDoczep

Post autor: bloodbloox »

Radoska pisze: sob maja 03, 2025 5:12 pm Plus hejtowanie jego matki. Jak nic grzeczna dziewczynka, a konto to nic takiego...
Tam jest kilka poziomów manipulacji, do tego ta atencyjna hipokrytka staśko xD Niezle combo
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

No cóż widać że służby zaczęły się interesować sprawą i po prostu dupska ludziom płoną, to nie ma nic do rzeczy czy się miało 13 czy 15 lat jak się takie strony zakładało bo kuratora można mieć zawsze. Nagrałem kilkuminutowy film ze zrzutem ekranu ze wszystkimi zdjęciami i podpisami gdy tylko wyszedł fp więc teraz to ona może sobie bajerować ludzi ale doskonale wiem jakie były zdjęcia i jakie były podpisy.
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Przez sekundę było mi szkoda głupich pomysłów dziwić ale teraz jak to czytam to tylko życzę im kuratorów i MOWow. Obrzydliwa próba wybielenia się. I jeszcze grożenie pozwami, naprawdę dzieciarnia na łeb poupadala.
Chandler Bing
Modna

Post autor: Chandler Bing »

Dobra sprawa z tiktokiem rozwaliła mi łeb xd faktycznie on ma tam reposty z ostatnich kilku dni a ostatni 19h temu.
Jak to logicznie wytłumaczyć?
Awatar użytkownika
mezalians_urodowy
GrzaneWino

Post autor: mezalians_urodowy »

Może matka ma dostęp
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Chandler Bing pisze: sob maja 03, 2025 5:17 pm Dobra sprawa z tiktokiem rozwaliła mi łeb xd faktycznie on ma tam reposty z ostatnich kilku dni a ostatni 19h temu.
Jak to logicznie wytłumaczyć?
Może zostawił komuś w Grecji ten telefon? Koledze jakiemuś?
Chandler Bing
Modna

Post autor: Chandler Bing »

mezalians_urodowy pisze: sob maja 03, 2025 5:19 pm Może matka ma dostęp
I co, matka ogląda tiktoki i potrafi repostowac akurat te, które są w jego "klimacie"?
Felczi
ZdalnaFanka

Post autor: Felczi »

Dora_Diamant pisze: sob maja 03, 2025 5:09 pm nie wierzę w brak dostępu do konta, bo na własne oczy widziałam screeny, jak znikają tam komentarze, obserwacje, no, jest po prostu ruch.

aczkolwiek nie wiedziałam o tym nowym „trendzie” zakładania kont hejtujących rówieśników. to jest serio szokujące. cóż, kiedyś człowiek wracał ze szkoły do domu, i miał trochę spokoju od prześladowań. dzisiaj ma je dwadzieścia cztery na siedem, w swoim telefonie.
No znikajace komentarze, obserwacje, to akurat z dużym prawdopodobieństwem osoby, które się przestraszyły, że ich powiążą z tym kontem i usuwają. Na ig normalnie można usunąć kogoś z obserwacji (w sensie, że to Ty usuwasz kogoś, kto ciebie obserwuje) nie musi tego robić osoba, która cię wcześniej zaobserwowała.