Start
Mój profil

Samanta z Jasienia

Moderator: verysweetcherry
Awatar użytkownika
cysiamalaogrodniczka
ZdalnaFanka

Samanta z Jasienia

Post autor: cysiamalaogrodniczka »

Sprawę Samanty ostatnio opowiedziała Justyna Mazur, dziwię się że dopiero teraz, bo spawa jest jedną z tych, które nie dają mi spokoju. Jest kilka innych, dobrych podkastów o tej sprawie, ale wg mnie sprawa tego brutalnego morderstwa na nastolatce jest i tak mało nagłośniona, zwłaszcza, że morderca dalej śmiga po wolności...
Jak sądzicie, był to ktoś kogo Samanta znała, czy jednak zupełnie przypadkowy ktoś, kogo spotkała na drodze?
Cycki se usmaż <3
Push
Pierścionek_od_passera

Post autor: Push »

cysiamalaogrodniczka pisze: śr kwie 30, 2025 7:51 am Sprawę Samanty ostatnio opowiedziała Justyna Mazur, dziwię się że dopiero teraz, bo spawa jest jedną z tych, które nie dają mi spokoju. Jest kilka innych, dobrych podkastów o tej sprawie, ale wg mnie sprawa tego brutalnego morderstwa na nastolatce jest i tak mało nagłośniona, zwłaszcza, że morderca dalej śmiga po wolności...
Jak sądzicie, był to ktoś kogo Samanta znała, czy jednak zupełnie przypadkowy ktoś, kogo spotkała na drodze?
Też dziwi mnie to, że tak cicho o tej sprawie... Może dlatego, że jest tak mroczna?
Podobno morderca prawie odciął ofierze głowę.
malalejde
BlondDoczep

Post autor: malalejde »

Push pisze: czw maja 01, 2025 12:06 am Też dziwi mnie to, że tak cicho o tej sprawie... Może dlatego, że jest tak mroczna?
Nie dlatego że jest mroczna, a dlatego że rodzina Samanty każe usuwać materiały, bo pod nimi pojawiają się przykre dla nich komentarze obwiniające np matkę która była zbyt kontrolujaca.
Limonene
RealDiamond

Post autor: Limonene »

Push pisze: czw maja 01, 2025 12:06 am Też dziwi mnie to, że tak cicho o tej sprawie... Może dlatego, że jest tak mroczna?
Jest cicho bo jak tylko ktoś wspomni, że ojczym był alkusem a matka nie dawała Samancie żadnej prywatności to od razu robią afery I każą usuwać
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Post autor: PrzemoKondratowicz »

No nie minął rok od pochowania męża już związała się z alkoholikiem. Średnio to pomogło dzieciom w przeżywaniu żałoby. Wyobraźcie sobie że jako nastolatki pochowali wam ojca, jeszcze tego nie przetrwailyscie a w domu pojawia się alkus i was ustawia
ania_nw
Mokra Włoszka

Post autor: ania_nw »

Limonene pisze: czw maja 01, 2025 7:56 am Jest cicho bo jak tylko ktoś wspomni, że ojczym był alkusem a matka nie dawała Samancie żadnej prywatności to od razu robią afery I każą usuwać
Troche nie rozumiem - kazdy powtarza ze matka kontrolujaca zakaz posiadania własnego telefonu ale na komputerze normalnie mogla sobie siedzieć w internecie ?
Przeciez mowili ze dużo czasu tam spędzała. No to jak ?
Tak samo makijaż / ubiór - takiej matce by to nie przeszkadzało ?
Limonene
RealDiamond

Post autor: Limonene »

ania_nw pisze: czw maja 01, 2025 11:21 am Troche nie rozumiem - kazdy powtarza ze matka kontrolujaca zakaz posiadania własnego telefonu ale na komputerze normalnie mogla sobie siedzieć w internecie ?
Przeciez mowili ze dużo czasu tam spędzała. No to jak ?
Tak samo makijaż / ubiór - takiej matce by to nie przeszkadzało ?
Nie mogła normalnie siedzieć, matka jej wchodziła po kryjomu na konta, czytała wiadomości i kasowała wiadomości. Więc nic dziwnego, że Samanta miała coraz więcej tajemnic
Awatar użytkownika
pieczonyziemniak.
Currently:revenge

Post autor: pieczonyziemniak. »

Jakie podcasty jeszcze polecacie o tej sprawie?
Awatar użytkownika
cysiamalaogrodniczka
ZdalnaFanka

pieczonyziemniak. pisze: czw maja 01, 2025 11:56 am Jakie podcasty jeszcze polecacie o tej sprawie?
U Śledziowej jest jeszcze, troszku dłuższy.
Cycki se usmaż <3
PEONIA
Licówka

Post autor: PEONIA »

Nie dziw się, ze jest cicho - rodzina Samanty uparcie zgłasza materiały odnośnie tej sprawy bo uważają, ze przedstawiają Samantę i ich rodzinę w złym świetle
kensi
TrampekLV

Post autor: kensi »

PEONIA pisze: pt maja 02, 2025 12:56 pm Nie dziw się, ze jest cicho - rodzina Samanty uparcie zgłasza materiały odnośnie tej sprawy bo uważają, ze przedstawiają Samantę i ich rodzinę w złym świetle
Ciężko w sumie przedstawić inaczej, skoro matka to najgorszy miks: nadopiekuńczosc, kontrola, szpiegowanie i zabieranie prywatności.
Katoshi
Tritonotti

Post autor: Katoshi »

Nie jestem pewna czy matka na pewno tak ją kontrolowała. Nawet nie wiedziała skąd ma telefon komórkowy (wtedy jeszcze nie tak mega powszechne, zwłaszcza u dzieciarni) a widziałam komentarze osób z okolicy że Samanta miała sponsora/ów który właśnie jej podarował ten telefon. Ta rodzina na pewno była lekko patologiczna.
ania_nw
Mokra Włoszka

Post autor: ania_nw »

kensi pisze: pt maja 02, 2025 5:36 pm Ciężko w sumie przedstawić inaczej, skoro matka to najgorszy miks: nadopiekuńczosc, kontrola, szpiegowanie i zabieranie prywatności.
Co jak co ale w nadopiekunczosc na pewno nie uwierze
Awatar użytkownika
cysiamalaogrodniczka
ZdalnaFanka

Też jestem zdania, że to nie nadopiekuńczość tylko zwykła wścibskość.
Cycki se usmaż <3