Samanta z Jasienia
Moderator: verysweetcherry- cysiamalaogrodniczka
- ZdalnaFanka
Samanta z Jasienia
Sprawę Samanty ostatnio opowiedziała Justyna Mazur, dziwię się że dopiero teraz, bo spawa jest jedną z tych, które nie dają mi spokoju. Jest kilka innych, dobrych podkastów o tej sprawie, ale wg mnie sprawa tego brutalnego morderstwa na nastolatce jest i tak mało nagłośniona, zwłaszcza, że morderca dalej śmiga po wolności...
Jak sądzicie, był to ktoś kogo Samanta znała, czy jednak zupełnie przypadkowy ktoś, kogo spotkała na drodze?
Jak sądzicie, był to ktoś kogo Samanta znała, czy jednak zupełnie przypadkowy ktoś, kogo spotkała na drodze?
Cycki se usmaż
Też dziwi mnie to, że tak cicho o tej sprawie... Może dlatego, że jest tak mroczna?cysiamalaogrodniczka pisze: ↑śr kwie 30, 2025 7:51 am Sprawę Samanty ostatnio opowiedziała Justyna Mazur, dziwię się że dopiero teraz, bo spawa jest jedną z tych, które nie dają mi spokoju. Jest kilka innych, dobrych podkastów o tej sprawie, ale wg mnie sprawa tego brutalnego morderstwa na nastolatce jest i tak mało nagłośniona, zwłaszcza, że morderca dalej śmiga po wolności...
Podobno morderca prawie odciął ofierze głowę.
Nie dlatego że jest mroczna, a dlatego że rodzina Samanty każe usuwać materiały, bo pod nimi pojawiają się przykre dla nich komentarze obwiniające np matkę która była zbyt kontrolujaca.
Jest cicho bo jak tylko ktoś wspomni, że ojczym był alkusem a matka nie dawała Samancie żadnej prywatności to od razu robią afery I każą usuwać
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
No nie minął rok od pochowania męża już związała się z alkoholikiem. Średnio to pomogło dzieciom w przeżywaniu żałoby. Wyobraźcie sobie że jako nastolatki pochowali wam ojca, jeszcze tego nie przetrwailyscie a w domu pojawia się alkus i was ustawia
Troche nie rozumiem - kazdy powtarza ze matka kontrolujaca zakaz posiadania własnego telefonu ale na komputerze normalnie mogla sobie siedzieć w internecie ?
Przeciez mowili ze dużo czasu tam spędzała. No to jak ?
Tak samo makijaż / ubiór - takiej matce by to nie przeszkadzało ?
Nie mogła normalnie siedzieć, matka jej wchodziła po kryjomu na konta, czytała wiadomości i kasowała wiadomości. Więc nic dziwnego, że Samanta miała coraz więcej tajemnicania_nw pisze: ↑czw maja 01, 2025 11:21 am Troche nie rozumiem - kazdy powtarza ze matka kontrolujaca zakaz posiadania własnego telefonu ale na komputerze normalnie mogla sobie siedzieć w internecie ?
Przeciez mowili ze dużo czasu tam spędzała. No to jak ?
Tak samo makijaż / ubiór - takiej matce by to nie przeszkadzało ?
- pieczonyziemniak.
- Currently:revenge
Jakie podcasty jeszcze polecacie o tej sprawie?
- cysiamalaogrodniczka
- ZdalnaFanka
U Śledziowej jest jeszcze, troszku dłuższy.pieczonyziemniak. pisze: ↑czw maja 01, 2025 11:56 am Jakie podcasty jeszcze polecacie o tej sprawie?
Cycki se usmaż
Nie dziw się, ze jest cicho - rodzina Samanty uparcie zgłasza materiały odnośnie tej sprawy bo uważają, ze przedstawiają Samantę i ich rodzinę w złym świetle
Ciężko w sumie przedstawić inaczej, skoro matka to najgorszy miks: nadopiekuńczosc, kontrola, szpiegowanie i zabieranie prywatności.
Nie jestem pewna czy matka na pewno tak ją kontrolowała. Nawet nie wiedziała skąd ma telefon komórkowy (wtedy jeszcze nie tak mega powszechne, zwłaszcza u dzieciarni) a widziałam komentarze osób z okolicy że Samanta miała sponsora/ów który właśnie jej podarował ten telefon. Ta rodzina na pewno była lekko patologiczna.
- cysiamalaogrodniczka
- ZdalnaFanka
Też jestem zdania, że to nie nadopiekuńczość tylko zwykła wścibskość.
Cycki se usmaż