Start
Mój profil

Zaginięcie Mai Kowalskiej

Moderator: verysweetcherry
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Re: Zaginięcie Mai Kowalskiej

Post autor: PrzemoKondratowicz »

bloodbloox pisze: pt maja 02, 2025 10:07 pm Im więcej czytam o tej sprawie tym bardziej wydaje mi się prawdopodobne że to nawet nie będzie 15 a 10 lat pozbawienia wolności dla tego chłopaka (zabójstwo w afekcie), może nawet stwierdzą mu ograniczoną poczytalność. Ta dziewczyna kilka dni wcześniej wróciła do Mławy i wiedziała że może dojść z nim do jakiejś konfrontacji na tym spotkaniu.. ciekawe po co się z nim spotkała?
Mnie zastanawia z kim się umówiła. Z nim czy z pozostałą dwójką też? Kim była pozostała dwójka?
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Post autor: PrzemoKondratowicz »

stromek.bart pisze: pt maja 02, 2025 10:08 pm Tak, z pewnością płakał w poduszke szczególnie na zdjęciach z Grecji widac na jego twarzy płacz 🤪
No mnie tam nie było mówię tylko co czytałem 🤷‍♂️🤷🏿
stromek.bart
KlasaBiznes

Post autor: stromek.bart »

PrzemoKondratowicz pisze: pt maja 02, 2025 10:08 pm No mnie tam nie było mówię tylko co czytałem 🤷‍♂️🤷🏿
Są jego zdjęcia z Grecji z pierwszych dni i nie widac tam zapłakanych oczu ani zmartwienia więc nieźle musi być pokrzywiony żeby po tak brutalnym zabójstwie normalnie funkcjonować. On normalnie uczestniczył w zajęciach w Grecji
thisguuurl
LouiBag

Post autor: thisguuurl »

PrzemoKondratowicz pisze: pt maja 02, 2025 10:08 pm Mnie zastanawia z kim się umówiła. Z nim czy z pozostałą dwójką też? Kim była pozostała dwójka?
A gdzie była mowa o pozostałej dwójce? Ludziom chyba chodzi o te dwie dodatkowo zatrzymane osoby, czyli wujka i dziadka.
Mikol
Gacie z oceanu

Post autor: Mikol »

stromek.bart pisze: pt maja 02, 2025 10:10 pm Są jego zdjęcia z Grecji z pierwszych dni i nie widac tam zapłakanych oczu ani zmartwienia więc nieźle musi być pokrzywiony żeby po tak brutalnym zabójstwie normalnie funkcjonować. On normalnie uczestniczył w zajęciach w Grecji
Gdzie są te zdjęcia?
sarad
ZdalnaFanka

Post autor: sarad »

po co ona się z nim spotykała? o co w ogóle tutaj chodzi??? dostała wpierdol w 2022 od niego i brutalnie rzecz ujmując nic to ją nie nauczyło?
darijka
Ciastko

Post autor: darijka »

sarad pisze: pt maja 02, 2025 8:09 pm To jest zbieg okoliczności, że przyjaciółka mai ma to samo nazwisko co mama tego chłopaka - dobrzyńska?
ta jej matka zmienila swoje imie i nazwisko na fb w trakcie tej sprawy. jak wejdziesz na jej profil to w linku masz katarzyna gizynska
stromek.bart
KlasaBiznes

Mikol pisze: pt maja 02, 2025 10:14 pm Gdzie są te zdjęcia?
Na fb, Budowlanka Mława o ile nie usunęli jego zdjęć ale na CSI są i na spotted mława w komentarzach
gravity
SushiRoll

Post autor: gravity »

W artykule na polsatnews ojciec mówi, że podejrzany i Maja znali się wcześniej przed wyprowadzką Mai i jej matki do Olsztyna. Ciekawe czy to w końcu był odwyk lub poprawczak czy wyprowadzka z innych powodów. I ciekawe dlaczego teraz wróciły. Albo może ojciec pisze o "przeprowadzce", żeby nie ujawniać niewygodnych historii typu odwyk właśnie.
gaabsonik
Siatkarka

Post autor: gaabsonik »

Z profilu hp zniknął jeden post i conajmniej kilka kont które były przez ten profil obserwowane. Czyli ktoś kto ma dostęp musiał to usunąć
gravity
SushiRoll

stromek.bart pisze: pt maja 02, 2025 10:16 pm Na fb, Budowlanka Mława o ile nie usunęli jego zdjęć ale na CSI są i na spotted mława w komentarzach
Zdjęcia są, tylko komentarze wyłączone.
kasakasakasakasakasa
Koczkodan

Post autor: kasakasakasakasakasa »

Mikol pisze: pt maja 02, 2025 10:14 pm Gdzie są te zdjęcia?
https://www.facebook.com/ZespolSzkolMla ... 7HFChG1VNl
Ladyborat
Ciastko

Post autor: Ladyborat »

Głosy że Maja znęcała się nad innymi nastolatkami przewijały się i podczas jej poprzedniego zaginięcia, rok czy dwa lata temu
Awatar użytkownika
bloodbloox
BlondDoczep

Post autor: bloodbloox »

thisguuurl pisze: pt maja 02, 2025 10:13 pm

A gdzie była mowa o pozostałej dwójce? Ludziom chyba chodzi o te dwie dodatkowo zatrzymane osoby, czyli wujka i dziadka.
Podejrzewam, że oni (dziadek i wujek) nie brali udziału w zabójstwie tylko pomagali chłopakowi pozbyć się ciała (próbowali spalić ale zobaczyli że to nie takie proste więc władowali do kontenera i ukryli dobrze w zaroślach) i/lub ukrywać też inne dowody na to zabójstwo.
stromek.bart
KlasaBiznes

Na spotted mława taki komentarz o Bartku
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
KrwawaMary
DamaZpowiśla

Post autor: KrwawaMary »

gravity pisze: pt maja 02, 2025 10:17 pm W artykule na polsatnews ojciec mówi, że podejrzany i Maja znali się wcześniej przed wyprowadzką Mai i jej matki do Olsztyna. Ciekawe czy to w końcu był odwyk lub poprawczak czy wyprowadzka z innych powodów. I ciekawe dlaczego teraz wróciły. Albo może ojciec pisze o "przeprowadzce", żeby nie ujawniać niewygodnych historii typu odwyk właśnie.
Zdaje się, że jej rodzice są po rozwodzie, więc może zwyczajnie przez jakiś czas mieszkała z matką, a później wróciła do ojca?
Radoska
Szpilson

Post autor: Radoska »

stromek.bart pisze: pt maja 02, 2025 10:10 pm Są jego zdjęcia z Grecji z pierwszych dni i nie widac tam zapłakanych oczu ani zmartwienia więc nieźle musi być pokrzywiony żeby po tak brutalnym zabójstwie normalnie funkcjonować. On normalnie uczestniczył w zajęciach w Grecji
Piszesz o chłopaku, który był hejtowany od lat plus miał toksyczną mamusię. Mnie przeraziło już samo zdjęcie jego z matką. Mina tam wyraża wszystko. Stoi jak skazaniec. Jest zrezygnowany. Jeszcze ten szkalujący profil. Takiego kombo to i dorosłych by nie wytrzymał, a co dopiero nastolatek. Był zaszczuty jak mało kto. W jego głowie pewnie sporo się działo. I dzieje, karuzela emocji, ulga bo się odegrał, w końcu był górą. W Grecji cały czas był na adrenalinie pewnie. Poczucie winy przyjdzie, z czasem. Ja tam mu współczuję, zaplątał się, ale nie ze swojej winy. Nie usprawiedliwiam morderstwa, ale uważam, że współwinnych jest tu sporo. W szoku jestem jak dzieciarnia potrafi być okrutna...
sarad
ZdalnaFanka

Post autor: sarad »

stromek.bart pisze: pt maja 02, 2025 10:29 pm Na spotted mława taki komentarz o Bartku
banan mający za matkę psychopatkę, więc jakby to powiedzieć wzorce czerpał z góry, maja z kolei z domu z zerowym zainteresowaniem jej osobą, no bo sorry rodzice, ale zawalililiście, jak można mieć w dupie, że 13 latka ma rozwalony łuk brwiowy? swoje frustracje przelewała gnębiąc innych, chłopak też, może to ich jakoś łączyło...
Awatar użytkownika
blue.pixy
Tritonotti

Post autor: blue.pixy »

laska nawet groziła innej dziewczynie nożem, była na odwyku i miała kuratora, uciekała niejednokrotnie z domu to są potwierdzone informacje od rówieśników, bardzo przykro się to czyta „ma za swoje, to karma” itp ale ta młodzież ma w sobie wiele urazy najwidoczniej przez pewne czyny. Maja obracała się w patologicznym towarzystwie, sama będąc patologiczną.. sorki ale aniołkiem to ona nie była .. po co więc do niego polazła wiedząc już że prawdopodobnie się pokłócą? Zakładam że ten hatepage ma również coś wspólnego z nią, tylko nie rozumiem po co się pchała do tego chłopaka? Jego matka dodała na nią post rok temu o natrętnej dziewczynie, więc coś tu jest nie halo? Nawet jeśli faktycznie kiedyś podniósł na nią rękę to znów nasuwa się pytanie po co do niego poszła? Ja tam mam wrażenie że ona naprawdę była natrętna, ciekawi mnie jeszcze tylko plotka o ciąży ale zakładam że to nie prawda bo zazwyczaj jak ginie młoda dziewczyna to ludzie gadają że ciąża , czekam aż ktoś powie dość i w końcu powie jaka osoba była Maja, wiadomix morderstwo to morderstwo i zabił ją to jest chuja wart, ale jeśli miał naprawdę uprzykrzone życie ?
ania_nw
Mokra Włoszka

Post autor: ania_nw »

A wiadomo dlaczego uciekala z domu ? Na ile / jak ja znalezli / gdzie ?
Daisy123
ŚpięWRezydencji

Post autor: Daisy123 »

Bardzo mozliwe ze mial uprzykrzone zycie, ale nie sadze zeby powodem morderstwa byla strona na instagramie, ktora nie dzialala od 3 lat… to musle chodzilo o cos innego.
Awatar użytkownika
bloodbloox
BlondDoczep

Post autor: bloodbloox »

sarad pisze: pt maja 02, 2025 10:26 pm

nic mi się nie klei w tej historii również...
Mi się klei aż za bardzo. Ta dziewczyna na pewno była jedną z jego szkolnych oprawców. Nawet matka pisała że przez pewien czas był spokój, od czasu kiedy ta dziewczyna wyprowadziła się z Mławy. Wróciła i postanowiła się spotkać z chłopakiem którego z rówieśnikami przez lata gnębiła. Jest młodocianą patuską. Myślisz, że poszła się z nim spotkać, żeby mu powiedzieć coś miłego, zrobić dla niego miły uczynek? Bo ja nie. Być może to był jakiegoś rodzaju szantaż, groźby lub jeszcze coś innego w tym stylu. Chłopak pękł i jej rozwalił łeb, podręcznikowy przykład zabójstwa w afekcie. Do tego ma pewnie PTSD z powodu nękania a może też ma jakieś inne zaburzenia, które sprawiły, że od dziecka był celem ataków rówieśników (spektrum autyzmu itp).
gravity
SushiRoll

Pojawiły się już komentarze, że ten hp na insta został założony jako odpowiedź na akcje Bartka. Że był agresywny, ubliżał, także nauczycielom, gnębił. A matka nic z tym nie robiła, jedynie przenosiła go ze szkoły do szkoły, a narracja była jak teraz, że to taki jej kochany synek. Gdyby tak było naprawdę, to być może po prostu trafił swój na swego. Ona przecież też kuratora za nic nie dostała. I też nie rozumiem po co do niego poszła, zważywszy te wszystkie wcześniejsze akcje.
stromek.bart
KlasaBiznes

gravity pisze: pt maja 02, 2025 10:49 pm Pojawiły się już komentarze, że ten hp na insta został założony jako odpowiedź na akcje Bartka. Że był agresywny, ubliżał, także nauczycielom, gnębił. A matka nic z tym nie robiła, jedynie przenosiła go ze szkoły do szkoły, a narracja była jak teraz, że to taki jej kochany synek. Gdyby tak było naprawdę, to być może po prostu trafił swój na swego. Ona przecież też kuratora za nic nie dostała. I też nie rozumiem po co do niego poszła, zważywszy te wszystkie wcześniejsze akcje.
on wyjechał na erazmusa czyli jest dobrym uczniem. Czyli znęcał się na nauczycielami a mimo to miał dobre stopnie i nie kiblował w żadnej klasie? I jeśli go przeniosła ze szkoły do której uczęszczał z Mają to jak go gnebiła nie mając z nim styczności a dowodów w postaci wiaodmości na to, że go gnębiła nie ma 🤪
Awatar użytkownika
Laurazet
Koczkodan

Post autor: Laurazet »

Ja jestem rozwalona tym, że matka wspomniała o filmie Jocker , ta rodzina jest jebnieta max . Ta Mloda też patuska i skończyło się jak się skończyło . Przerażające jest to co te dzieciaki odwalają nie widzę szansy już na ten gatunek 🙈