Zaginięcie Mai Kowalskiej
Moderator: verysweetcherryRe: Zaginięcie Mai Kowalskiej
Oczywiście nie bronię matki, ale tak jak ktoś wyżej napisał ma ona zupełnie inny obraz syna, reaguje emocjonalnie, za wszelką cenę broni syna i pisze komentarze których nigdy nie powinna napisać
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Z resztą już powoli ludzie znajdują tego dziadka i dają wkurzone reakcje pod jego postami różnego typu więc też podejrzewam że będą musieli się ukryć
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Mi w wielu przypadkach matki szkoda, zwłaszcza jak zobaczyłem ten hate page na instagramie.
-
appleblossom
- Tritonotti
Potrzebować nie potrzebował, ale jeśli matka była surowa (sądząc po komentarzach) to może dziwny zbieg zdarzeń, poznanie ludzi w określonym miejscu i tak się potoczyło.PrzemoKondratowicz pisze: ↑pt maja 02, 2025 5:06 pm On był bardzo bogaty, jego matka ma firmę której nie założyła wczoraj - znalazłem jego dziadka, to wielopokoleniowa firma specjalizująca się w drewnie wszelkiego rodzaju, głównie podłogi i parkiety ale też drewno ozdobne naścienne itp. Szajsu nie sprzedają. Wątpię że on potrzebował dilować…
-
appleblossom
- Tritonotti
No właśnie. A on może chcąc zaimponować „znajomym” próbował wejść w to środowisko…PrzemoKondratowicz pisze: ↑pt maja 02, 2025 5:07 pm Mi w wielu przypadkach matki szkoda, zwłaszcza jak zobaczyłem ten hate page na instagramie.
Nie usprawiedliwiam go, ale myślę, że to może być taka historia, z której w ogóle teraz sobie nie zdajemy sprawy.
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Też o tym myślałem. Może był postrzegany jako banan i chciał komuś zaimponować.appleblossom pisze: ↑pt maja 02, 2025 5:11 pm No właśnie. A on może chcąc zaimponować „znajomym” próbował wejść w to środowisko…
Nie usprawiedliwiam go, ale myślę, że to może być taka historia, z której w ogóle teraz sobie nie zdajemy sprawy.
z tego co rozumiem pewne jest ze miala kuratoramarlas pisze: ↑pt maja 02, 2025 5:02 pm To powiedz nam o tym coś więcej. Dużo ludzi o tym pisze, a czy to jest prawda? Raczej nie dowiemy się mediów, bo póki co przybrały jeden określony kierunek przedstawiania tej historii.
Ciekawe czy jak już powstanie o tym podcast będzie o tym, że ktoś PODOBNO popełnił przez nią S. I czy to w ogóle prawda
Taak ten hate page dla matki musiał być dużym ciosem.. mieć świadomość że twoje dziecko jest wyśmiewane i hejtowane i nic nie mogąc z tym zrobić. Chce tylko dla swojego dziecka dobrze. Nie rozumiem po co ludzie do niej piszą. Kobieta jest w emocjach widać że jej wiadomości nie mają ładu i składu a ona zaprzecza sama sobie
ktos jej powinien doradzic odlaczenie sie od neta na jakis czas bo tak sie bedzie ciagle nakrecac .. internauci juz sie o to postarajaMagdassch pisze: ↑pt maja 02, 2025 5:12 pm Taak ten hate page dla matki musiał być dużym ciosem.. mieć świadomość że twoje dziecko jest wyśmiewane i hejtowane i nic nie mogąc z tym zrobić. Chce tylko dla swojego dziecka dobrze. Nie rozumiem po co ludzie do niej piszą. Kobieta jest w emocjach widać że jej wiadomości nie mają ładu i składu a ona zaprzecza sama sobie
-
thisguuurl
- LouiBag
Ktoś w komentarzach napisał, że PODOBNO on niezle ćpał, bił nauczycieli i raz pobił mocno jakiegoś chłopaka… Ale tak na prawdę nikt z nas nie wie czy to prawda.
-
Trudne_Sprawy
- LemonkowaCola
to moze jednak staczal sie coraz bardziej od dragow i mu odbilo kompletnie a zaczal brac bo go gnebili / uchodzil za frajera (mozliwe ze czesciowo z zazdrosci bo mial kase i wzorowe swiadectwo) wiecie jak to jestthisguuurl pisze: ↑pt maja 02, 2025 5:19 pm Ktoś w komentarzach napisał, że PODOBNO on niezle ćpał, bił nauczycieli i raz pobił mocno jakiegoś chłopaka… Ale tak na prawdę nikt z nas nie wie czy to prawda.
-
Trudne_Sprawy
- LemonkowaCola
Ale nie diluje się tylko dla zarobku.PrzemoKondratowicz pisze: ↑pt maja 02, 2025 5:06 pm On był bardzo bogaty, jego matka ma firmę której nie założyła wczoraj - znalazłem jego dziadka, to wielopokoleniowa firma specjalizująca się w drewnie wszelkiego rodzaju, głównie podłogi i parkiety ale też drewno ozdobne naścienne itp. Szajsu nie sprzedają. Wątpię że on potrzebował dilować…
Czesto wpadają w to ludzie, którzy ćpają. Potem zaczynają tez sprzedawać.
Na tym ‚hate page’ jest mnostwo zdjec tego chlopaka jak byl maly. Domyslam sie ze wpuscila je do sieci oczywiscie mamusia. I po co…? Jest nswet jakis komentarz ‚mamusia pewnie dumna’ to i pewnie tej jego matki tez nie lubili (nie dziwie sie zreszta).
Moglo w sumie byc tak, ze on z bogatej rodziny mial sie za lepszego, albo mial postawe ze mu wszystko wolno i tak daleko to zaszlo, moze rodzina tuszowala juz jego wczesniejsze wystepki, to myslal ze i to zatuszuje.
Moglo w sumie byc tak, ze on z bogatej rodziny mial sie za lepszego, albo mial postawe ze mu wszystko wolno i tak daleko to zaszlo, moze rodzina tuszowala juz jego wczesniejsze wystepki, to myslal ze i to zatuszuje.
Jeśli mu udowodnią i dojdzie do rozprawy to czy dostanie 15 czy 25, nasrane w papierach już będzie a smród będzie się ciągnąć za nim całe życieExtravaganza pisze: ↑pt maja 02, 2025 1:27 pm Jeżeli wezmą pod uwagę, że kręcili z niego bekę A WEZMĄ NA PEWNO i gość nie wytrzymał to uwzględnia okoliczności łagodzące oraz młody wiek i brak karalności. Przypuszczam, że dostanie piętnastka.
-
MalaCzarna
- Milion subskrypcji
Mi się wydaje, że to jest dużo grubsza sprawa niż się wydaje na początku.
1. Chłopak był nękany od lat
2. Miał mamusie, z którą miał dość niezdrową relacje - widać, że była w niego zapatrzona i na wszystko mu pozwalała
3. Dziewczyna święta nie była, bywała na odwykach, bywała niemiła do innych dziewczyn w szkole.
Nikt nie rodzi się zwyrolem, może chłopak miał problemy i nie otrzymał pomocy na czas, aż agresja w nim tak skumulowala, że popełnił taki okropny czyn.
Nikogo nie bronie, ale to jest tragedia dwóch młodych osób, które przerosła rzeczywistość i okres dojrzewania.
Ciekawa jestem jedynie jaki zapadnie wyrok- chociaż do tego czasu pewnie większość zapomni o tej sprawie.
1. Chłopak był nękany od lat
2. Miał mamusie, z którą miał dość niezdrową relacje - widać, że była w niego zapatrzona i na wszystko mu pozwalała
3. Dziewczyna święta nie była, bywała na odwykach, bywała niemiła do innych dziewczyn w szkole.
Nikt nie rodzi się zwyrolem, może chłopak miał problemy i nie otrzymał pomocy na czas, aż agresja w nim tak skumulowala, że popełnił taki okropny czyn.
Nikogo nie bronie, ale to jest tragedia dwóch młodych osób, które przerosła rzeczywistość i okres dojrzewania.
Ciekawa jestem jedynie jaki zapadnie wyrok- chociaż do tego czasu pewnie większość zapomni o tej sprawie.
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Wyciekło jeszcze więcej rozmów z tą matką. Nie rozumiem po co ludzie to upubliczniają. Bo to są już rozmowy typu że jej życie nie ma sensu i że to tragedia obu rodzin. Jakby no święta prawda. Ludzie sobie wyświetlenia nabijają. Dawno nie było tak medialnej sprawy przeniesionej w świat mediów.
niemiła xdMalaCzarna pisze: ↑pt maja 02, 2025 5:50 pm Dziewczyna święta nie była, bywała na odwykach, bywała niemiła do innych dziewczyn w szkole.
no jezeli akcja z nozem i gnebienie mlodszej kolezanki (kolezanek) jest prawda to jakos okreslenie bywała niemiła nie do konca mi tutaj pasuje
- Extravaganza
- RoyalBaby
Ta matka nie udźwignie tego jak młody trafi do więzienia na długie lata. Jest tak do niego przywiązana, że kwestia czasu i następna tragedia będzie.