Start
Mój profil

Zaginięcie Mai Kowalskiej

Moderator: verysweetcherry
Magdassch
Ciastko

Re: Zaginięcie Mai Kowalskiej

Post autor: Magdassch »

Oczywiście nie bronię matki, ale tak jak ktoś wyżej napisał ma ona zupełnie inny obraz syna, reaguje emocjonalnie, za wszelką cenę broni syna i pisze komentarze których nigdy nie powinna napisać
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Post autor: PrzemoKondratowicz »

Z resztą już powoli ludzie znajdują tego dziadka i dają wkurzone reakcje pod jego postami różnego typu więc też podejrzewam że będą musieli się ukryć
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Magdassch pisze: pt maja 02, 2025 5:07 pm Oczywiście nie bronię matki, ale tak jak ktoś wyżej napisał ma ona zupełnie inny obraz syna, reaguje emocjonalnie, za wszelką cenę broni syna i pisze komentarze których nigdy nie powinna napisać
Mi w wielu przypadkach matki szkoda, zwłaszcza jak zobaczyłem ten hate page na instagramie.
appleblossom
Tritonotti

Post autor: appleblossom »

PrzemoKondratowicz pisze: pt maja 02, 2025 5:06 pm On był bardzo bogaty, jego matka ma firmę której nie założyła wczoraj - znalazłem jego dziadka, to wielopokoleniowa firma specjalizująca się w drewnie wszelkiego rodzaju, głównie podłogi i parkiety ale też drewno ozdobne naścienne itp. Szajsu nie sprzedają. Wątpię że on potrzebował dilować…
Potrzebować nie potrzebował, ale jeśli matka była surowa (sądząc po komentarzach) to może dziwny zbieg zdarzeń, poznanie ludzi w określonym miejscu i tak się potoczyło.
appleblossom
Tritonotti

Post autor: appleblossom »

PrzemoKondratowicz pisze: pt maja 02, 2025 5:07 pm Mi w wielu przypadkach matki szkoda, zwłaszcza jak zobaczyłem ten hate page na instagramie.
No właśnie. A on może chcąc zaimponować „znajomym” próbował wejść w to środowisko…
Nie usprawiedliwiam go, ale myślę, że to może być taka historia, z której w ogóle teraz sobie nie zdajemy sprawy.
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

appleblossom pisze: pt maja 02, 2025 5:11 pm No właśnie. A on może chcąc zaimponować „znajomym” próbował wejść w to środowisko…
Nie usprawiedliwiam go, ale myślę, że to może być taka historia, z której w ogóle teraz sobie nie zdajemy sprawy.
Też o tym myślałem. Może był postrzegany jako banan i chciał komuś zaimponować.
ania_nw
Mokra Włoszka

Post autor: ania_nw »

marlas pisze: pt maja 02, 2025 5:02 pm To powiedz nam o tym coś więcej. Dużo ludzi o tym pisze, a czy to jest prawda? Raczej nie dowiemy się mediów, bo póki co przybrały jeden określony kierunek przedstawiania tej historii.
Ciekawe czy jak już powstanie o tym podcast będzie o tym, że ktoś PODOBNO popełnił przez nią S. I czy to w ogóle prawda
z tego co rozumiem pewne jest ze miala kuratora
elizka79
RoyalBaby

Post autor: elizka79 »

Znalazłam prawdopodobnie firmę jego rodziny i faktycznie miejsce to znajduje się przy torach kolejowych.
Magdassch
Ciastko

Post autor: Magdassch »

Taak ten hate page dla matki musiał być dużym ciosem.. mieć świadomość że twoje dziecko jest wyśmiewane i hejtowane i nic nie mogąc z tym zrobić. Chce tylko dla swojego dziecka dobrze. Nie rozumiem po co ludzie do niej piszą. Kobieta jest w emocjach widać że jej wiadomości nie mają ładu i składu a ona zaprzecza sama sobie
ania_nw
Mokra Włoszka

Magdassch pisze: pt maja 02, 2025 5:12 pm Taak ten hate page dla matki musiał być dużym ciosem.. mieć świadomość że twoje dziecko jest wyśmiewane i hejtowane i nic nie mogąc z tym zrobić. Chce tylko dla swojego dziecka dobrze. Nie rozumiem po co ludzie do niej piszą. Kobieta jest w emocjach widać że jej wiadomości nie mają ładu i składu a ona zaprzecza sama sobie
ktos jej powinien doradzic odlaczenie sie od neta na jakis czas bo tak sie bedzie ciagle nakrecac .. internauci juz sie o to postaraja
thisguuurl
LouiBag

Post autor: thisguuurl »

Ktoś w komentarzach napisał, że PODOBNO on niezle ćpał, bił nauczycieli i raz pobił mocno jakiegoś chłopaka… Ale tak na prawdę nikt z nas nie wie czy to prawda.
Trudne_Sprawy
LemonkowaCola

Post autor: Trudne_Sprawy »

ania_nw pisze: pt maja 02, 2025 5:15 pm ktos jej powinien doradzic odlaczenie sie od neta na jakis czas bo tak sie bedzie ciagle nakrecac .. internauci juz sie o to postaraja
Myślę, że jak ogarną młodemu adwokata to on sam jej powie, że nic dobrego do sprawy nie wnosi takimi komentarzami.
ania_nw
Mokra Włoszka

thisguuurl pisze: pt maja 02, 2025 5:19 pm Ktoś w komentarzach napisał, że PODOBNO on niezle ćpał, bił nauczycieli i raz pobił mocno jakiegoś chłopaka… Ale tak na prawdę nikt z nas nie wie czy to prawda.
to moze jednak staczal sie coraz bardziej od dragow i mu odbilo kompletnie a zaczal brac bo go gnebili / uchodzil za frajera (mozliwe ze czesciowo z zazdrosci bo mial kase i wzorowe swiadectwo) wiecie jak to jest
sarad
ZdalnaFanka

Post autor: sarad »

ania_nw pisze: pt maja 02, 2025 5:12 pm z tego co rozumiem pewne jest ze miala kuratora
dzieciaki, w sensie rówieśnicy piszą op tym cały czas na fb, ale są z prędkością światła kasowane wątki...
Trudne_Sprawy
LemonkowaCola

Post autor: Trudne_Sprawy »

https://www.facebook.com/share/p/1J1xtrsTYM/

Tu macie wszystkie screeny rozmowy z matką Bartka
sarad
ZdalnaFanka

ponoć tych chłopaków było 3, czemu skupiło się to na jednym chłopaku, czemu ona w ogóle poszła na to spotkanie? zasadzka, zaproponowali dragi za free?
pumba56
SushiRoll

Post autor: pumba56 »

PrzemoKondratowicz pisze: pt maja 02, 2025 5:06 pm On był bardzo bogaty, jego matka ma firmę której nie założyła wczoraj - znalazłem jego dziadka, to wielopokoleniowa firma specjalizująca się w drewnie wszelkiego rodzaju, głównie podłogi i parkiety ale też drewno ozdobne naścienne itp. Szajsu nie sprzedają. Wątpię że on potrzebował dilować…
Ale nie diluje się tylko dla zarobku.
Czesto wpadają w to ludzie, którzy ćpają. Potem zaczynają tez sprzedawać.
sarad
ZdalnaFanka

ona ponoć tez pastwiła się nad dziećmi z młodszych klas...
Daisy123
ŚpięWRezydencji

Post autor: Daisy123 »

Na tym ‚hate page’ jest mnostwo zdjec tego chlopaka jak byl maly. Domyslam sie ze wpuscila je do sieci oczywiscie mamusia. I po co…? Jest nswet jakis komentarz ‚mamusia pewnie dumna’ to i pewnie tej jego matki tez nie lubili (nie dziwie sie zreszta).

Moglo w sumie byc tak, ze on z bogatej rodziny mial sie za lepszego, albo mial postawe ze mu wszystko wolno i tak daleko to zaszlo, moze rodzina tuszowala juz jego wczesniejsze wystepki, to myslal ze i to zatuszuje.
Awatar użytkownika
Enka2209
RoyalBaby

Post autor: Enka2209 »

Extravaganza pisze: pt maja 02, 2025 1:27 pm Jeżeli wezmą pod uwagę, że kręcili z niego bekę A WEZMĄ NA PEWNO i gość nie wytrzymał to uwzględnia okoliczności łagodzące oraz młody wiek i brak karalności. Przypuszczam, że dostanie piętnastka.
Jeśli mu udowodnią i dojdzie do rozprawy to czy dostanie 15 czy 25, nasrane w papierach już będzie a smród będzie się ciągnąć za nim całe życie
sarad
ZdalnaFanka

ta dziewczyna założyła hejterski profil na insta chłopakowi...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
MalaCzarna
Milion subskrypcji

Post autor: MalaCzarna »

Mi się wydaje, że to jest dużo grubsza sprawa niż się wydaje na początku.

1. Chłopak był nękany od lat
2. Miał mamusie, z którą miał dość niezdrową relacje - widać, że była w niego zapatrzona i na wszystko mu pozwalała
3. Dziewczyna święta nie była, bywała na odwykach, bywała niemiła do innych dziewczyn w szkole.

Nikt nie rodzi się zwyrolem, może chłopak miał problemy i nie otrzymał pomocy na czas, aż agresja w nim tak skumulowala, że popełnił taki okropny czyn.

Nikogo nie bronie, ale to jest tragedia dwóch młodych osób, które przerosła rzeczywistość i okres dojrzewania.
Ciekawa jestem jedynie jaki zapadnie wyrok- chociaż do tego czasu pewnie większość zapomni o tej sprawie.
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Wyciekło jeszcze więcej rozmów z tą matką. Nie rozumiem po co ludzie to upubliczniają. Bo to są już rozmowy typu że jej życie nie ma sensu i że to tragedia obu rodzin. Jakby no święta prawda. Ludzie sobie wyświetlenia nabijają. Dawno nie było tak medialnej sprawy przeniesionej w świat mediów.
ania_nw
Mokra Włoszka

MalaCzarna pisze: pt maja 02, 2025 5:50 pm Dziewczyna święta nie była, bywała na odwykach, bywała niemiła do innych dziewczyn w szkole.
niemiła xd
no jezeli akcja z nozem i gnebienie mlodszej kolezanki (kolezanek) jest prawda to jakos okreslenie bywała niemiła nie do konca mi tutaj pasuje
Awatar użytkownika
Extravaganza
RoyalBaby

Post autor: Extravaganza »

Ta matka nie udźwignie tego jak młody trafi do więzienia na długie lata. Jest tak do niego przywiązana, że kwestia czasu i następna tragedia będzie.