Zaginięcie Mai Kowalskiej
Moderator: verysweetcherry-
KrwawaMary
- DamaZpowiśla
Re: Zaginięcie Mai Kowalskiej
Ta dziewczyna próbuje się wylansować na jej śmierci, przykre strasznie…
Ja tam już w dzisiejszych czasach nie kupuje tych rewelacji o gnębieniu. Pracuje z młodzieżą i dziś to słowo jest zdecydowanie nadużywane. Bardzo często spotykam się z tym, że ktoś jest wyśmiewany, obgadywany i gdy zaczyna przez to być "wredny", to jest gadka, że jest toksyczny i gnębi. Dzisiejszej młodzieży zdecydowanie brakuje inteligencji emocjonalnej.
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
?Felczi pisze: ↑czw maja 01, 2025 7:53 pm Ja tam już w dzisiejszych czasach nie kupuje tych rewelacji o gnębieniu. Pracuje z młodzieżą i dziś to słowo jest zdecydowanie nadużywane. Bardzo często spotykam się z tym, że ktoś jest wyśmiewany, obgadywany i gdy zaczyna przez to być "wredny", to jest gadka, że jest toksyczny i gnębi. Dzisiejszej młodzieży zdecydowanie brakuje inteligencji emocjonalnej.
Dosłownie potwierdziłaś że gnębienie ma miejsce. Że gnębiona osoba zaczyna gnębić. Dosłownie potwierdziłaś istnienie tego zjawiska.
Nie zrozumiałaś... Nigdy nie napisałam, że gnębienie nie istnieje, napisałam, że jest to słowo w dzisiejszych czasach nadużywane. Młodzieży brak życzliwości wobec siebie, empatii, są dla innych nie mili, a później czują się poszkodowani, że od innych otrzymują to samo co oni dają. Gnębienie to coś znacznie poważniejszego.PrzemoKondratowicz pisze: ↑czw maja 01, 2025 8:01 pm ?
Dosłownie potwierdziłaś że gnębienie ma miejsce. Że gnębiona osoba zaczyna gnębić. Dosłownie potwierdziłaś istnienie tego zjawiska.
-
Kobieteria
- BagietkaZszarlott
To potwierdzone info?xnalinovska pisze: ↑czw maja 01, 2025 4:34 pm Podobno matka chłopaka została zabrana na dołek a chłopaka mają sprowadzać do polski
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Nie, policja ani prokuratura tego nie podała, to piszą ludzie
- mezalians_urodowy
- GrzaneWino

Na CSI coś takiego znalazłam, nie wiem ile w tym prawdy, ale oby jak najmniej
-
Kobieteria
- BagietkaZszarlott
Ludzie piszą różne rzeczy, że znaleziono ją w mieszkaniu, w śmietniku na terenie firmy matki tego chłopaka, w zaroślach.
Chłopaki z kk, którzy mają kontakt z rodziną Mai dzisiaj potwierdzili, że odnaleziono ją w zaroślach w niedalekiej odległości od miejsca wczorajszych poszukiwań. Dlatego też sceptycznie podchodzę do wszystkich tego typu "newsów". Sprawa jest bulwersująca, więc wcale się nie dziwię, że to "gorący" temat ale za dużo spekulacji, za mało informacji z wiarygodnych źródeł.
Po wczorajszych komentarzach na fb (po których już nic nie zostało) wnioskuję, że mamunia wyszczekana, z ego top, tylko słoma z butów wystaje równo. Nie chce mi się wierzyć, że taka "krowa, która dużo muczy" maczała w tym paluchy, choć pewnie historia zna takie przypadki i niczego nie można wykluczać.
Chłopaki z kk, którzy mają kontakt z rodziną Mai dzisiaj potwierdzili, że odnaleziono ją w zaroślach w niedalekiej odległości od miejsca wczorajszych poszukiwań. Dlatego też sceptycznie podchodzę do wszystkich tego typu "newsów". Sprawa jest bulwersująca, więc wcale się nie dziwię, że to "gorący" temat ale za dużo spekulacji, za mało informacji z wiarygodnych źródeł.
Po wczorajszych komentarzach na fb (po których już nic nie zostało) wnioskuję, że mamunia wyszczekana, z ego top, tylko słoma z butów wystaje równo. Nie chce mi się wierzyć, że taka "krowa, która dużo muczy" maczała w tym paluchy, choć pewnie historia zna takie przypadki i niczego nie można wykluczać.
Co to jest ten CSI ?mezalians_urodowy pisze: ↑czw maja 01, 2025 10:01 pm Na CSI coś takiego znalazłam, nie wiem ile w tym prawdy, ale oby jak najmniej
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Ale ktoś nieźle odleciał. Rozumiem chęć zemsty ale może poczekajmy do wyroku, bo póki co ta trójka to ludzie którym nie udowodniono winy. Mogą ich równie dobrze jutro wypuścić. Wszystkich albo część.mezalians_urodowy pisze: ↑czw maja 01, 2025 10:01 pm
Nie wiem czy to pewne ale napisała do mnie pewna osoba która ma dojścia w policji..."dziewczyna była w ciąży z Bartkiem ,wmieszana w zabójstwo jest matka ,chłopak pojechał do Grecji ze szkoły.Ciało Mai było zmasakrowane narzędziami które były używane do parkietów czyli Matki firma. Wcześniej były poszukiwania w tych miejscach gdzie było ciało i tel i było czysto.Baba wpuściła chlopakow z Kryminalnego na teren firmy ale nie do budynku.Potem znaleziono tel na torach ...był czysty a Maia zaginela kilka dni temu gdzie padał deszcz i przejeżdżały pociągi.Cialo było 200m obok.Matka została zaaresztowana syna ściągają z Grecji."
- Extravaganza
- RoyalBaby
Podejrzanego sprowadzają z Grecji. Mama Mai powiadomiła na fb wrzucając link.
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Rania11 pisze: ↑czw maja 01, 2025 10:25 pm Nie wiem czy to pewne ale napisała do mnie pewna osoba która ma dojścia w policji..."dziewczyna była w ciąży z Bartkiem ,wmieszana w zabójstwo jest matka ,chłopak pojechał do Grecji ze szkoły.Ciało Mai było zmasakrowane narzędziami które były używane do parkietów czyli Matki firma. Wcześniej były poszukiwania w tych miejscach gdzie było ciało i tel i było czysto.Baba wpuściła chlopakow z Kryminalnego na teren firmy ale nie do budynku.Potem znaleziono tel na torach ...był czysty a Maia zaginela kilka dni temu gdzie padał deszcz i przejeżdżały pociągi.Cialo było 200m obok.Matka została zaaresztowana syna ściągają z Grecji."
To jest naprawdę wstrząsające zwłaszcza po tym co ta matka wypisywała…
-
Kobieteria
- BagietkaZszarlott
Czyli jednak… co za sukinsyn niech mu zrobią to samoKobieteria pisze: ↑czw maja 01, 2025 10:41 pm Podejrzany zatrzymany w Grecji.
https://x.com/PolicjaMazowsze/status/19 ... gr%5Etweet
- Extravaganza
- RoyalBaby
A taki dobry był, czerwone paski itp.
Ja pieprzę.. to jest dramat kur*a
Ja pieprzę.. to jest dramat kur*a
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Aż żałuję że tylko jeden zrzut ekranu zrobiłem
Gdzie jest o niej wątek na CSI bo nie mogę znaleźćmezalians_urodowy pisze: ↑czw maja 01, 2025 10:01 pm
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
To już grubo bo piszą że PODEJRZANEGO zatrzymano w Grecji więc raczej coś w plotkach jest