Start
Mój profil

Zaginięcie Mai Kowalskiej

Moderator: verysweetcherry
KrwawaMary
DamaZpowiśla

Re: Zaginięcie Mai Kowalskiej

Post autor: KrwawaMary »

Ta dziewczyna próbuje się wylansować na jej śmierci, przykre strasznie…
Awatar użytkownika
marlas
Channelka

Post autor: marlas »

Widziałam komentarz, że dziewczyna gnębiła inne dziewczyny. Tutaj też się pojawia ten motyw… mam nadzieję, że to nie jest obrzydliwe oczernianie zmarłej osoby inicjowane przez matkę chłopaka
Felczi
ZdalnaFanka

Post autor: Felczi »

marlas pisze: czw maja 01, 2025 7:39 pm Widziałam komentarz, że dziewczyna gnębiła inne dziewczyny. Tutaj też się pojawia ten motyw… mam nadzieję, że to nie jest obrzydliwe oczernianie zmarłej osoby inicjowane przez matkę chłopaka
Ja tam już w dzisiejszych czasach nie kupuje tych rewelacji o gnębieniu. Pracuje z młodzieżą i dziś to słowo jest zdecydowanie nadużywane. Bardzo często spotykam się z tym, że ktoś jest wyśmiewany, obgadywany i gdy zaczyna przez to być "wredny", to jest gadka, że jest toksyczny i gnębi. Dzisiejszej młodzieży zdecydowanie brakuje inteligencji emocjonalnej.
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Post autor: PrzemoKondratowicz »

Felczi pisze: czw maja 01, 2025 7:53 pm Ja tam już w dzisiejszych czasach nie kupuje tych rewelacji o gnębieniu. Pracuje z młodzieżą i dziś to słowo jest zdecydowanie nadużywane. Bardzo często spotykam się z tym, że ktoś jest wyśmiewany, obgadywany i gdy zaczyna przez to być "wredny", to jest gadka, że jest toksyczny i gnębi. Dzisiejszej młodzieży zdecydowanie brakuje inteligencji emocjonalnej.
?

Dosłownie potwierdziłaś że gnębienie ma miejsce. Że gnębiona osoba zaczyna gnębić. Dosłownie potwierdziłaś istnienie tego zjawiska.
Felczi
ZdalnaFanka

Post autor: Felczi »

PrzemoKondratowicz pisze: czw maja 01, 2025 8:01 pm ?

Dosłownie potwierdziłaś że gnębienie ma miejsce. Że gnębiona osoba zaczyna gnębić. Dosłownie potwierdziłaś istnienie tego zjawiska.
Nie zrozumiałaś... Nigdy nie napisałam, że gnębienie nie istnieje, napisałam, że jest to słowo w dzisiejszych czasach nadużywane. Młodzieży brak życzliwości wobec siebie, empatii, są dla innych nie mili, a później czują się poszkodowani, że od innych otrzymują to samo co oni dają. Gnębienie to coś znacznie poważniejszego.
Kobieteria
BagietkaZszarlott

Post autor: Kobieteria »

xnalinovska pisze: czw maja 01, 2025 4:34 pm Podobno matka chłopaka została zabrana na dołek a chłopaka mają sprowadzać do polski
To potwierdzone info?
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Kobieteria pisze: czw maja 01, 2025 9:33 pm To potwierdzone info?
Nie, policja ani prokuratura tego nie podała, to piszą ludzie
Awatar użytkownika
mezalians_urodowy
GrzaneWino

Post autor: mezalians_urodowy »

Obrazek

Na CSI coś takiego znalazłam, nie wiem ile w tym prawdy, ale oby jak najmniej
Daisy123
ŚpięWRezydencji

Post autor: Daisy123 »

Majowka, ‚goracy’ temat i ludzie oszaleli z tymi teoriami.
Kobieteria
BagietkaZszarlott

Ludzie piszą różne rzeczy, że znaleziono ją w mieszkaniu, w śmietniku na terenie firmy matki tego chłopaka, w zaroślach.
Chłopaki z kk, którzy mają kontakt z rodziną Mai dzisiaj potwierdzili, że odnaleziono ją w zaroślach w niedalekiej odległości od miejsca wczorajszych poszukiwań. Dlatego też sceptycznie podchodzę do wszystkich tego typu "newsów". Sprawa jest bulwersująca, więc wcale się nie dziwię, że to "gorący" temat ale za dużo spekulacji, za mało informacji z wiarygodnych źródeł.

Po wczorajszych komentarzach na fb (po których już nic nie zostało) wnioskuję, że mamunia wyszczekana, z ego top, tylko słoma z butów wystaje równo. Nie chce mi się wierzyć, że taka "krowa, która dużo muczy" maczała w tym paluchy, choć pewnie historia zna takie przypadki i niczego nie można wykluczać.
ania_nw
Mokra Włoszka

Post autor: ania_nw »

mezalians_urodowy pisze: czw maja 01, 2025 10:01 pm Na CSI coś takiego znalazłam, nie wiem ile w tym prawdy, ale oby jak najmniej
Co to jest ten CSI ?
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

mezalians_urodowy pisze: czw maja 01, 2025 10:01 pm Obrazek

Ale ktoś nieźle odleciał. Rozumiem chęć zemsty ale może poczekajmy do wyroku, bo póki co ta trójka to ludzie którym nie udowodniono winy. Mogą ich równie dobrze jutro wypuścić. Wszystkich albo część.
Awatar użytkownika
Rania11
SkrzydełkaZhooters

Post autor: Rania11 »

Nie wiem czy to pewne ale napisała do mnie pewna osoba która ma dojścia w policji..."dziewczyna była w ciąży z Bartkiem ,wmieszana w zabójstwo jest matka ,chłopak pojechał do Grecji ze szkoły.Ciało Mai było zmasakrowane narzędziami które były używane do parkietów czyli Matki firma. Wcześniej były poszukiwania w tych miejscach gdzie było ciało i tel i było czysto.Baba wpuściła chlopakow z Kryminalnego na teren firmy ale nie do budynku.Potem znaleziono tel na torach ...był czysty a Maia zaginela kilka dni temu gdzie padał deszcz i przejeżdżały pociągi.Cialo było 200m obok.Matka została zaaresztowana syna ściągają z Grecji."
Awatar użytkownika
Extravaganza
RoyalBaby

Post autor: Extravaganza »

Podejrzanego sprowadzają z Grecji. Mama Mai powiadomiła na fb wrzucając link.
Awatar użytkownika
Rania11
SkrzydełkaZhooters

Post autor: Rania11 »

Idzie po nich sprawiedliwość
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Rania11 pisze: czw maja 01, 2025 10:25 pm Nie wiem czy to pewne ale napisała do mnie pewna osoba która ma dojścia w policji..."dziewczyna była w ciąży z Bartkiem ,wmieszana w zabójstwo jest matka ,chłopak pojechał do Grecji ze szkoły.Ciało Mai było zmasakrowane narzędziami które były używane do parkietów czyli Matki firma. Wcześniej były poszukiwania w tych miejscach gdzie było ciało i tel i było czysto.Baba wpuściła chlopakow z Kryminalnego na teren firmy ale nie do budynku.Potem znaleziono tel na torach ...był czysty a Maia zaginela kilka dni temu gdzie padał deszcz i przejeżdżały pociągi.Cialo było 200m obok.Matka została zaaresztowana syna ściągają z Grecji."

To jest naprawdę wstrząsające zwłaszcza po tym co ta matka wypisywała…
Kobieteria
BagietkaZszarlott

Awatar użytkownika
KaSandrra
Currently:revenge

Post autor: KaSandrra »

Kobieteria pisze: czw maja 01, 2025 10:41 pm Podejrzany zatrzymany w Grecji.

https://x.com/PolicjaMazowsze/status/19 ... gr%5Etweet
Czyli jednak… co za sukinsyn niech mu zrobią to samo
Awatar użytkownika
Extravaganza
RoyalBaby

Post autor: Extravaganza »

A taki dobry był, czerwone paski itp.
Ja pieprzę.. to jest dramat kur*a
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Aż żałuję że tylko jeden zrzut ekranu zrobiłem
Awatar użytkownika
KaSandrra
Currently:revenge

Post autor: KaSandrra »

mezalians_urodowy pisze: czw maja 01, 2025 10:01 pm Obrazek

Gdzie jest o niej wątek na CSI bo nie mogę znaleźć
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

To już grubo bo piszą że PODEJRZANEGO zatrzymano w Grecji więc raczej coś w plotkach jest
MisYoogi
SweetsGallery

Post autor: MisYoogi »

KaSandrra pisze: czw maja 01, 2025 10:53 pm Gdzie jest o niej wątek na CSI bo nie mogę znaleźć
CSI teorie spiskowe i kryminale zagadki hydeparku
pumba56
SushiRoll

Post autor: pumba56 »

Ile ten chłopak ma lat?
Awatar użytkownika
mezalians_urodowy
GrzaneWino

Post autor: mezalians_urodowy »

2007 rocznik