Start
Mój profil

Zaginięcie Mai Kowalskiej

Moderator: verysweetcherry
Mualla
Koczkodan

Re: Zaginięcie Mai Kowalskiej

Post autor: Mualla »

A może powiedziała mamie, że idzie się z nim spotkać, żeby się nie martwiła, bo chłopak wydaje się być z „porządnej rodziny”, a tak naprawdę spotkała się z kimś innym? Miejsce spotkania nie jest niczym dziwnym, bo to jedna z dróg żeby „wydostać” się z osiedla, na którym mieszkała. To moje rodzinne miasto i akurat nie dziwi mnie miejsce spotkania, bo mogła się tam spotkać naprawdę z każdym. Oczywiście nie odciągam uwagi od rodziny chłopaka. Kompletnie nie znam tych ludzi, ani jednej rodziny ani drugiej.
Awatar użytkownika
laura_bunko
Tritonotti

Post autor: laura_bunko »

Masakra..przeczytałam komentarze matki tego chłopaka i mam mieszane uczucia x.x z jednej strony matka, która wszystkim próbuje udowodnić jaki synek jest nieskazitelny, niewinny, najlepszy uczeń fifarafa, a z drugiej zaginiona która miała problem z narkotykami. Coraz dziwniej się robi.
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Post autor: PrzemoKondratowicz »

laura_bunko pisze: śr kwie 30, 2025 8:19 am Masakra..przeczytałam komentarze matki tego chłopaka i mam mieszane uczucia x.x z jednej strony matka, która wszystkim próbuje udowodnić jaki synek jest nieskazitelny, niewinny, najlepszy uczeń fifarafa, a z drugiej zaginiona która miała problem z narkotykami. Coraz dziwniej się robi.
Tzn wiesz na tyle na ile idzie wyczytać to nie jest pierwszy raz według matki chłopaka kiedy ta dziewczyna znika i kiedy mieszają jej syna w to. Dziwna sprawa totalnie.
kensi
TrampekLV

Post autor: kensi »

laura_bunko pisze: śr kwie 30, 2025 8:19 am Masakra..przeczytałam komentarze matki tego chłopaka i mam mieszane uczucia x.x z jednej strony matka, która wszystkim próbuje udowodnić jaki synek jest nieskazitelny, niewinny, najlepszy uczeń fifarafa, a z drugiej zaginiona która miała problem z narkotykami. Coraz dziwniej się robi.
Tak, bardzo to dziwne. Równie dobrze ten synek właśnie lubi takie towarzystwo, tylko jego matka ma z tym problem i nie wyobraża sobie, że jej idealny synek zadawałby się z “plebsem”. Wiele jest takich spraw, że rodzice zapierają się rękami i nogami, byle tylko nie przyjąć do siebie, że ich dziecko piło alkohol albo brało narkotyki, bo przecież “on/a nigdy”.
Dziwna sprawa, mam jednak nadzieje, ze dziewczyna sie odnajdzie cala i zdrowa.
GapaGlapa
LouiBag

Post autor: GapaGlapa »

Poczytałam komentarze

Ta matka chłopaka to jakaś masakra. Wulgarna, agresywna baba.

Najpierw myślałam, że może dziewczyna skłamała do kogo idzie i chłopak z rodziną całkiem niewinni. Teraz jak poczytałam komentarze tej baby, to już taka pewna nie jestem.
Awatar użytkownika
kvsiv17
Currently:Top

Post autor: kvsiv17 »

Ja mam wrażenie, ze to typ mamusi ze mój synek najlepszy i najcudowniejszy. Może mieć w szkole średnia i 6.0, zachowanie wzorowe a poza szkołą zachowywać się i robić rzeczy, o których ona nie ma pojęcia.
Nikt nigdzie nie podal danych chłopaka, nikt nigdzie go nie oskarżył - naturalna kolej rzeczy, miała się z nim spotkać, dodatkowo ostatnie logowania telefonu w pobliżu firmy jego rodziców.
Ona raz pisze „moj syn” raz „ten chlopak” „ten ktos” jakby miala chorobę dwubiegunowa lub schizofrenie.

Bez względu na to, czy chłopak ma z tym cos wspólnego czy tez nie jest mi go autentycznie szkoda w tej sytuacji tylko i wyłącznie przez jego matkę, która na pewno każdy w tym mieście mniej lub bardziej kojarzy przez biznes, który prowadza. On nie będzie mial życia przez te jej wpisy..
gregia
RóżowePolo

Post autor: gregia »

Boże mam córkę w wieku Mai. nawet nie chcę myśleć przez co przechodzi teraz jej rodzina, a zwłaszcza jej mama :'( :'(

Na moje oko dobrze to nie wygląda.

To już tydzień jak zaginęła.
ajmegerl
MoetGlass

Post autor: ajmegerl »

A mi się wydaje, że ta matka ma dość najazdu tych szalonych ludzi w komentarzach i broni się jak umie (a raczej nie umie). Przecież ci ludzie w komentarzach jada6po niej i po jej synu bez zahamowań
monikaj2207
Siatkarka

Post autor: monikaj2207 »

Maja obserwuje na insta tego chłopaka, a on jej nie, plus ona chyba jakiegoś chłopaka miała też
Anyway, mam nadzieję że się odnajdzie
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

ajmegerl pisze: śr kwie 30, 2025 2:43 pm A mi się wydaje, że ta matka ma dość najazdu tych szalonych ludzi w komentarzach i broni się jak umie (a raczej nie umie). Przecież ci ludzie w komentarzach jada6po niej i po jej synu bez zahamowań
No i ja się trochę nie dziwię jeśli oni ją nachodzą z kamerą
Daisy123
ŚpięWRezydencji

Post autor: Daisy123 »

A jaki jest ig tej Mai? Ta matka chlopaka pisala tez, ze widziala na ig zaginionej jak ‚sciaga ko*s nosem’ na jej instagramie.. okropne rzeczy wypisuje ta kobieta. Z jej narrarcji wynika jakby Maja byla jakas stalkerka jej syna.
Awatar użytkownika
kvsiv17
Currently:Top

Post autor: kvsiv17 »

monikaj2207 pisze: śr kwie 30, 2025 3:58 pm Maja obserwuje na insta tego chłopaka, a on jej nie, plus ona chyba jakiegoś chłopaka miała też
A gdzie to widzisz? Bo sprawdzilam i nie ma tam syna tej Pani.
monikaj2207
Siatkarka

Post autor: monikaj2207 »

kvsiv17 pisze: śr kwie 30, 2025 4:20 pm A gdzie to widzisz? Bo sprawdzilam i nie ma tam syna tej Pani.
Zbieżność nazwisk, to nie ta osoba
Awatar użytkownika
xclauu
Channelka

Post autor: xclauu »

monikaj2207 pisze: śr kwie 30, 2025 3:58 pm Maja obserwuje na insta tego chłopaka, a on jej nie, plus ona chyba jakiegoś chłopaka miała też
Z tego co sprawdziłam to ona nie obserwuje go nigdzie ze swojego konta, a on obserwuje jej konto "prywatne"
Felczi
ZdalnaFanka

Post autor: Felczi »

Wymiana komentarzy z matką chłopaka z którym rzekomo miała się spotkać
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Felczi
ZdalnaFanka

Cz2
Felczi
ZdalnaFanka

Cz3 tu ciekawe informacje
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Ogółem patologia jakiej się w simsach nie da zrobić.
Limonene
RealDiamond

Post autor: Limonene »

Agresor nie miał by świadectw z czerwonym paskiem... 🤦‍♀️ a dzień dobry na klatce też mówił?
blacks26
RoyalBaby

Post autor: blacks26 »

Są komentarze że nie żyje
blacks26
RoyalBaby

Komentarze pisze jedna osoba, ciekawe czy jakieś informacje lokalnie zostały rozprzestrzenione czy jakieś głupie domysły
blacks26
RoyalBaby

Ojej wielka tragedia, informacji że nie żyje co raz więcej :( teraz śledztwo czy samob* czy udział osób trzecich. Taka młoda dziewczyna, widać po komentarzach tej mamy kolegi że bardzo toksyczne środowisko
Agatyczek
Gacie z oceanu

Post autor: Agatyczek »

Nie żyje. Ktoś z jej rodziny potwierdził na FB.
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

W kwadrans kilkadziesiąt komentarzy że nie żyje
MisYoogi
SweetsGallery

Post autor: MisYoogi »

Nie żyje, chłopaki potwierdzili