Zaginięcie Mai Kowalskiej
Moderator: verysweetcherryRe: Zaginięcie Mai Kowalskiej
A może powiedziała mamie, że idzie się z nim spotkać, żeby się nie martwiła, bo chłopak wydaje się być z „porządnej rodziny”, a tak naprawdę spotkała się z kimś innym? Miejsce spotkania nie jest niczym dziwnym, bo to jedna z dróg żeby „wydostać” się z osiedla, na którym mieszkała. To moje rodzinne miasto i akurat nie dziwi mnie miejsce spotkania, bo mogła się tam spotkać naprawdę z każdym. Oczywiście nie odciągam uwagi od rodziny chłopaka. Kompletnie nie znam tych ludzi, ani jednej rodziny ani drugiej.
- laura_bunko
- Tritonotti
Masakra..przeczytałam komentarze matki tego chłopaka i mam mieszane uczucia x.x z jednej strony matka, która wszystkim próbuje udowodnić jaki synek jest nieskazitelny, niewinny, najlepszy uczeń fifarafa, a z drugiej zaginiona która miała problem z narkotykami. Coraz dziwniej się robi.
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Tzn wiesz na tyle na ile idzie wyczytać to nie jest pierwszy raz według matki chłopaka kiedy ta dziewczyna znika i kiedy mieszają jej syna w to. Dziwna sprawa totalnie.laura_bunko pisze: ↑śr kwie 30, 2025 8:19 am Masakra..przeczytałam komentarze matki tego chłopaka i mam mieszane uczucia x.x z jednej strony matka, która wszystkim próbuje udowodnić jaki synek jest nieskazitelny, niewinny, najlepszy uczeń fifarafa, a z drugiej zaginiona która miała problem z narkotykami. Coraz dziwniej się robi.
Tak, bardzo to dziwne. Równie dobrze ten synek właśnie lubi takie towarzystwo, tylko jego matka ma z tym problem i nie wyobraża sobie, że jej idealny synek zadawałby się z “plebsem”. Wiele jest takich spraw, że rodzice zapierają się rękami i nogami, byle tylko nie przyjąć do siebie, że ich dziecko piło alkohol albo brało narkotyki, bo przecież “on/a nigdy”.laura_bunko pisze: ↑śr kwie 30, 2025 8:19 am Masakra..przeczytałam komentarze matki tego chłopaka i mam mieszane uczucia x.x z jednej strony matka, która wszystkim próbuje udowodnić jaki synek jest nieskazitelny, niewinny, najlepszy uczeń fifarafa, a z drugiej zaginiona która miała problem z narkotykami. Coraz dziwniej się robi.
Dziwna sprawa, mam jednak nadzieje, ze dziewczyna sie odnajdzie cala i zdrowa.
Poczytałam komentarze
Ta matka chłopaka to jakaś masakra. Wulgarna, agresywna baba.
Najpierw myślałam, że może dziewczyna skłamała do kogo idzie i chłopak z rodziną całkiem niewinni. Teraz jak poczytałam komentarze tej baby, to już taka pewna nie jestem.
Ta matka chłopaka to jakaś masakra. Wulgarna, agresywna baba.
Najpierw myślałam, że może dziewczyna skłamała do kogo idzie i chłopak z rodziną całkiem niewinni. Teraz jak poczytałam komentarze tej baby, to już taka pewna nie jestem.
Ja mam wrażenie, ze to typ mamusi ze mój synek najlepszy i najcudowniejszy. Może mieć w szkole średnia i 6.0, zachowanie wzorowe a poza szkołą zachowywać się i robić rzeczy, o których ona nie ma pojęcia.
Nikt nigdzie nie podal danych chłopaka, nikt nigdzie go nie oskarżył - naturalna kolej rzeczy, miała się z nim spotkać, dodatkowo ostatnie logowania telefonu w pobliżu firmy jego rodziców.
Ona raz pisze „moj syn” raz „ten chlopak” „ten ktos” jakby miala chorobę dwubiegunowa lub schizofrenie.
Bez względu na to, czy chłopak ma z tym cos wspólnego czy tez nie jest mi go autentycznie szkoda w tej sytuacji tylko i wyłącznie przez jego matkę, która na pewno każdy w tym mieście mniej lub bardziej kojarzy przez biznes, który prowadza. On nie będzie mial życia przez te jej wpisy..
Nikt nigdzie nie podal danych chłopaka, nikt nigdzie go nie oskarżył - naturalna kolej rzeczy, miała się z nim spotkać, dodatkowo ostatnie logowania telefonu w pobliżu firmy jego rodziców.
Ona raz pisze „moj syn” raz „ten chlopak” „ten ktos” jakby miala chorobę dwubiegunowa lub schizofrenie.
Bez względu na to, czy chłopak ma z tym cos wspólnego czy tez nie jest mi go autentycznie szkoda w tej sytuacji tylko i wyłącznie przez jego matkę, która na pewno każdy w tym mieście mniej lub bardziej kojarzy przez biznes, który prowadza. On nie będzie mial życia przez te jej wpisy..
-
monikaj2207
- Siatkarka
Maja obserwuje na insta tego chłopaka, a on jej nie, plus ona chyba jakiegoś chłopaka miała też
Anyway, mam nadzieję że się odnajdzie
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
No i ja się trochę nie dziwię jeśli oni ją nachodzą z kamerą
A jaki jest ig tej Mai? Ta matka chlopaka pisala tez, ze widziala na ig zaginionej jak ‚sciaga ko*s nosem’ na jej instagramie.. okropne rzeczy wypisuje ta kobieta. Z jej narrarcji wynika jakby Maja byla jakas stalkerka jej syna.
A gdzie to widzisz? Bo sprawdzilam i nie ma tam syna tej Pani.monikaj2207 pisze: ↑śr kwie 30, 2025 3:58 pm Maja obserwuje na insta tego chłopaka, a on jej nie, plus ona chyba jakiegoś chłopaka miała też
-
monikaj2207
- Siatkarka
Z tego co sprawdziłam to ona nie obserwuje go nigdzie ze swojego konta, a on obserwuje jej konto "prywatne"monikaj2207 pisze: ↑śr kwie 30, 2025 3:58 pm Maja obserwuje na insta tego chłopaka, a on jej nie, plus ona chyba jakiegoś chłopaka miała też
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Ogółem patologia jakiej się w simsach nie da zrobić.
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
W kwadrans kilkadziesiąt komentarzy że nie żyje