post przerywany
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherrypost przerywany
Heja, od kilku lat jestem na if, zazwyczaj jem 6godzin, 18 godzin tylko płyny. W ten weekend chciałam zrobić pierwszy raz 72 h okienka. Czy ktoś stosował? ciężko jest? Mam problem z jelitami więc przede wszystkim chcę żeby odpoczęły jelita plus oczywiście, mogłabym schudnąć. Macie doświadczenie? Ciężkie przeżycie?
Ty tak serio?Jakubiak pisze: ↑pt kwie 04, 2025 2:56 pm Heja, od kilku lat jestem na if, zazwyczaj jem 6godzin, 18 godzin tylko płyny. W ten weekend chciałam zrobić pierwszy raz 72 h okienka. Czy ktoś stosował? ciężko jest? Mam problem z jelitami więc przede wszystkim chcę żeby odpoczęły jelita plus oczywiście, mogłabym schudnąć. Macie doświadczenie? Ciężkie przeżycie?
Jak się dobrze wczytasz to znajdziesz i Nietzschego i Gosie z żabki
Dla mnie 8/16 jest super, bardzo prosty, nie ssie mnie w ogóle, wytrzymuję bez problemu i 6/18 , ale 8/16 jest w sam raz.
Nie lepiej żebyś to ciągła po prostu przez cały tydzień niż nagle taki szok dla organizmu 72 h bez jedzenia?
Nie lepiej żebyś to ciągła po prostu przez cały tydzień niż nagle taki szok dla organizmu 72 h bez jedzenia?