Lata walczyłam z tym kompleksem. Mam 31 lat i dopiero od jakiegoś roku nie mam z tym problemu.
Pamiętam jak w gimnazjum miałam przejebane z tego powodu przez paru "kolegów". Miałam 13 lat, a Ci wyzywali mnien od desek, rzucali we mnie trawą i krzyczeli :deska! Tak mi to zryło psychikę, że dopiero przy ostatnim partnerze seksualnym, nie miałam problemu się rozebrać pierwszy raz. Tak zawsze przez nich miałam w głowie okropne myśli i nie mogłam czerpać przyjemności z seksu bo moj brak biustu bardzo mi siedział w głowie.
kompleks małego biustu
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
Twojastarapralka
- Gacie z oceanu
-
karolinka32
Mnie z kompleksu malego biustu wyleczyl kanal Fashion TV na kablowce. Wszystkie modelki byly plaskie jak ja, a jakie piekne.fksdoa pisze: ↑pn sie 19, 2024 11:25 am Hejo, wracam jeszcze do tematu bo samej mi to dzisiaj humor poprawiło :D Leonardo DiCaprio spotyka się z włoską modelką Vittorią Ceretti, która ma biust w miarę podobny do mnie. Zobacz sobie jak super ona wygląda pomimo tego małego biustu, a nawet uważam że może to być jej zaletaod razu się lepiej ze sobą poczułam szczerze mówiąc
Dzis doceniam, uprawiam duzo sportu i moge nawet biegac bez stanika (tak naprawde nie mam ani jednego stanika), jeden problem z glowy.
-
martasuprasl
- Siatkarka
Odżywka białkowa, BCAA oraz tabletki Breastfem przez 2 - 4 miesiące. 
- patryktarachon
- Mokra Włoszka
- Instagram: patryktarachon
Moim zdaniem mały biust nie definiuje atrakcyjności ani pewności siebie i wiele osób docenia proporcje ciała w całości. Według mnie problem często wynika z porównań do nierealistycznych standardów w mediach. Z mojej perspektywy kluczowe jest zaakceptowanie swojego ciała i skupienie się na zdrowiu i sylwetce. Myślę, że pewność siebie w kontakcie z innymi jest bardziej zauważalna niż rozmiar biustu. Druga połówka może gustować w mniejszej miseczce i to jest właśnie najpiękniejsze, że mamy różne gusta i wyglądamy inaczej.
No właśnie ja bardzo chciałabym mieć większe
I nie mogę pogodzić się z tym ze biust mam taki a nie inny.... Nie wiem czemu są tak małe bo moja mama i moja siostra mają dość spory biust, nie tak jak ja. bardzo Próbowałam różnych ćwiczeń,które są polecane ale nie działają. Zastanawiam się nad tym kremem i tabletkami ale czy są bezpieczne?
no na pewno jest to o wiele bezpieczniejsze niż powiększanie piersi za pomocą implantów. Operacja niesie ze sobą wiele przykrych konsekwencji. Nie twierdzę ze jest to złe bo ciało każdej kobiety należy do niej samej ale warto zastanowić się czy nie ma innej metody. Sama powiększałam za pomocą tabletek i jestem zadowolona Jesli wystarczy Ci powiększenie na poziomie 1 rozmiaru to polecam.
Perfect bust plus dodatkowo jeszcze krem. Wlaściwości powiększające maja same tabletki, przy czym musisz się nastawić na dłuzszą kurację bo trzeba je brać minimum 2 czy 3 miesiące aby osiągnąć dobry efekt. Sam krem raczej powiększenia nie daje ale fajnie ujędrnia, jak rownież zapobiega powstawaniu rozstępów. Weź to pod uwagę bo rozstępy potem trudno jest usunąć a jak biust się powiększa sporo w krótkim czasie, to mogą się pojawić a nie jest to nic ładnego.
-
stokrotkapolna1234
- MoetGlass
Wy serio wierzycie w to ze tabletki wam biust zmienia i on urosnie? Gdyby tak bylo to po co ktokolwiek robiłby operacje?
Chcecie sie nałykać jakis badziewnych tabletek z niewiadomo jakim składem i jeszcze w to wierzycie
Chcecie sie nałykać jakis badziewnych tabletek z niewiadomo jakim składem i jeszcze w to wierzycie