Start
Mój profil

kompleks małego biustu

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Twojastarapralka
RoyalBaby

Re: kompleks małego biustu

Post autor: Twojastarapralka »

Lata walczyłam z tym kompleksem. Mam 31 lat i dopiero od jakiegoś roku nie mam z tym problemu.
Pamiętam jak w gimnazjum miałam przejebane z tego powodu przez paru "kolegów". Miałam 13 lat, a Ci wyzywali mnien od desek, rzucali we mnie trawą i krzyczeli :deska! Tak mi to zryło psychikę, że dopiero przy ostatnim partnerze seksualnym, nie miałam problemu się rozebrać pierwszy raz. Tak zawsze przez nich miałam w głowie okropne myśli i nie mogłam czerpać przyjemności z seksu bo moj brak biustu bardzo mi siedział w głowie.
karolinka32

Post autor: karolinka32 »

fksdoa pisze: pn sie 19, 2024 11:25 am Hejo, wracam jeszcze do tematu bo samej mi to dzisiaj humor poprawiło :D Leonardo DiCaprio spotyka się z włoską modelką Vittorią Ceretti, która ma biust w miarę podobny do mnie. Zobacz sobie jak super ona wygląda pomimo tego małego biustu, a nawet uważam że może to być jej zaleta :) od razu się lepiej ze sobą poczułam szczerze mówiąc
Mnie z kompleksu malego biustu wyleczyl kanal Fashion TV na kablowce. Wszystkie modelki byly plaskie jak ja, a jakie piekne.
Dzis doceniam, uprawiam duzo sportu i moge nawet biegac bez stanika (tak naprawde nie mam ani jednego stanika), jeden problem z glowy.
martasuprasl
Siatkarka

Post autor: martasuprasl »

Odżywka białkowa, BCAA oraz tabletki Breastfem przez 2 - 4 miesiące. :good: