Przecież to jest. Ten kwadracik z kropką po prawej stronie przenosi do ostatnio czytanego miejsca.
Co może być dla Was przydatne na Forum?
Moderatorzy: blackmolly, damascenka-
kurze_udko
Re: Co może być dla Was przydatne na Forum?
-
Fredzelek
Moze dostep do 'zdj' w tematach, czasem po slowie klucz nie mozna znalezc zdj/screena wstawianego, a tak moznaby bylo znalezc w bibliotece zdj danego tematu
-
Takaciekawska
- Szpilson
Łatwiejsze dodawanie zdjęć w komentarzach, bo większość osób nie umie tego ogarnąć i znaleźć w opcjach. I żeby każdy klikany wątek otwierał się w nowej karcie
A może jakaś alfabetyczna lista wszystkich osób, o których są wątki? Osobno yt, instagram, tik tok itd. Ja wiem, że jest lupka, ale to sie sprawdza, kiedy wiem kogo konkretnie szukam. Natomiast w innej sytuacji przeglądanie wielu stron może być dość kłopotliwe. A wydaje mi się, że gdyby to było zebrane tak do kupy, to byłoby to wygodniejsze i bardziej przejrzyste?
A po co szukać jeśli się nie wie kogo się szuka?alex0094 pisze: ↑ndz mar 23, 2025 1:57 am A może jakaś alfabetyczna lista wszystkich osób, o których są wątki? Osobno yt, instagram, tik tok itd. Ja wiem, że jest lupka, ale to sie sprawdza, kiedy wiem kogo konkretnie szukam. Natomiast w innej sytuacji przeglądanie wielu stron może być dość kłopotliwe. A wydaje mi się, że gdyby to było zebrane tak do kupy, to byłoby to wygodniejsze i bardziej przejrzyste?
- Mordkakota
- Mokra Włoszka
Niii, nie potrzebny jest podgląd reakcji.
Mogłaś moją być
Kryzysową narzeczoną
Razem ze mną pić
To, co nam tu nawarzono
Kryzysową narzeczoną
Razem ze mną pić
To, co nam tu nawarzono
- damascenka
- Administrator
Zszokowana będzie gratis, po prostu żadnych kolejnych bez wymiany. 
-
julkaaaaaaaa00
- RoyalBaby
Moim zdaniem w każdym wątku przydałby się taki post "wprowadzający" w temat, w którym zawarte byłyby najważniejsze informacje o danym temacie + ewentualnie instrukcja jak dodać zdjęcia. Nie każdy może nadrobić cały wątek od razu, nie każdy też wie jak dodać zdjęcie, ale widząc powiadomienie i wchodząc w wątek, a tam widząc na co drugiej stronie powtarzające się któryś raz jedno i to samo pytanie albo "jak dodać zdjecia", to aż się odechciewa czytać. Ewentualnie pomocne byłoby ułatwienie opcji dodawania zdjęć (o ile to możliwe), tak aby każdy mógł w prosty sposób to zrobić i nie zaśmiecał wątków pytaniami o to. Dodatkowo moim zdaniem przydałaby się opcja galerii w wątku (?). W sensie, żeby w prosty sposób można było przejrzeć wszystkie zdjęcia dodane w danym wątku, bo czasem są zdjęcia/ss, które chciałoby się odgrzebać, a jest to niezbyt możliwe do wykonania wpisując słowa klucz.
Podczas wyszukiwania (podaję przykład) -> Clark pojawiają się komentarze i wątki z tym nazwiskiem i uważam że bardzo by się przydała taka opcja że jak nacisnę na tytuł wątku to mnie przeniesie do pierwszego postu a nie tego konkretnego
- Juliaturczyniak
- PoranneKapuczino
1. Tak, jestem ciekawa czy np influ czytają o sobie moje opinie i zostawiają mi reakcje czy to ich psychofanidamascenka pisze: ↑czw mar 20, 2025 10:15 am Hej! Wdrażamy kolejny etap prac nad funkcjonalnościami na naszym Forum.
1. Możliwość zobaczenia kto dał reakcje.
2. Przeskakiwanie na wybraną stronę przy dłuższych wątkach.
3. Otwieranie wątków w nowej karcie.
4. Rozbudowanie funkcji przyjaciele/wrogowie.
Tutaj jest miejsce na wszystkie sugestie o których zapomnieliśmy, piszcie w komentarzach, co sprawiłoby, że korzystanie z Forum Wanda byłoby dla Was jeszcze przyjemniejsze.![]()
Jeśli podoba Ci się pomysł, który został przez kogoś podany: zareaguj serduszkiem, pozwoli nam to ustalić priorytety.
2. Taaaak, jak widzę jakiś spam jednym tematem, który jest dla mnie nudniejszy to jest to dla mnie katorgą, szczególnie na laptopie, na telefonie jeszcze nie irytuje to aż tak
3. Tak
4. Tzn, jak? ;)
- Juliaturczyniak
- PoranneKapuczino
1. A myslisz ze influ tutaj sa pod swoimi oficjalnymi nickami?Juliaturczyniak pisze: ↑pn mar 24, 2025 4:29 pm 1. Tak, jestem ciekawa czy np influ czytają o sobie moje opinie i zostawiają mi reakcje czy to ich psychofani![]()
2. Taaaak, jak widzę jakiś spam jednym tematem, który jest dla mnie nudniejszy to jest to dla mnie katorgą, szczególnie na laptopie, na telefonie jeszcze nie irytuje to aż tak
3. Tak
4. Tzn, jak? ;)
- KasandraCwir
- Moderator
I są dostępne też na tym forum, wystarczy napisać do administracji. Wyobrażacie sobie jaki byłby tu chaos i jeszcze większe trollowanie gdyby każdy mógł sobie w dowolnej chwili usuwać posty i konto?
-
Kamajestutaj
- GreckieWakacje
Albo można kliknąć środkowym przyciskiem myszy (tym do scrollowania)Kamajestutaj pisze: ↑wt mar 25, 2025 7:54 am Jak przytrzymasz klawisz ctrl i klikniesz na wątek to otworzy się w nowej zakładce. Chyba, że chodzi o coś innego![]()
- tasty042024
- BlondDoczep
Nie wiem jak u Was, ale u mnie po wprowadzeniu nowego wyglądu kliknięcie na wątek z przytrzymanym ctrl przenosi automatycznie do tej karty. Ja chciałabym zostać na liście wątkow i otworzyć sobie je w tle, bez tego przenoszenia. Na każdej przeglądarce tak mam
- mezalians_urodowy
- GrzaneWino
Opcja przypinania postów byłaby fajna, jakieś najważniejsze wątki mozna byłby przypiąć i każdy miałby pod ręką opcje przeniesienia się tam i to by mogło rozwiązać problem pytan typu czy Olfaktoria jest z Januszem itp. Wtedy nikt nie musi pisać osobnego FAQ.
-
Kamajestutaj
- GreckieWakacje
U mnie nie, może to kwestia ustawień w systemie? Od bardzo dawna korzystam z tej kombinacji klawiszy, zawsze działa tak samo.tasty042024 pisze: ↑wt mar 25, 2025 10:13 am Nie wiem jak u Was, ale u mnie po wprowadzeniu nowego wyglądu kliknięcie na wątek z przytrzymanym ctrl przenosi automatycznie do tej karty. Ja chciałabym zostać na liście wątkow i otworzyć sobie je w tle, bez tego przenoszenia. Na każdej przeglądarce tak mam
Kto mając myszkę używa ctrl. przecież to wygodniejsze gdy się przegląda fora..Kamajestutaj pisze: ↑wt mar 25, 2025 10:37 am U mnie nie, może to kwestia ustawień w systemie? Od bardzo dawna korzystam z tej kombinacji klawiszy, zawsze działa tak samo.
To klikaj scrollemtasty042024 pisze: ↑wt mar 25, 2025 10:13 am Nie wiem jak u Was, ale u mnie po wprowadzeniu nowego wyglądu kliknięcie na wątek z przytrzymanym ctrl przenosi automatycznie do tej karty. Ja chciałabym zostać na liście wątkow i otworzyć sobie je w tle, bez tego przenoszenia. Na każdej przeglądarce tak mam
-
Kamajestutaj
- GreckieWakacje