Start
Mój profil

Co może być dla Was przydatne na Forum?

Moderatorzy: blackmolly, damascenka
kurze_udko

Re: Co może być dla Was przydatne na Forum?

Post autor: kurze_udko »

VavaKas pisze: sob mar 22, 2025 6:46 am Dla mnie super byłaby opcja, dzięki której po wybraniu danego wątku, przynosiłoby Cię od razu w miejsce ostatnio czytanego posta/wpisu.
Tego mi najbardziej brakuje ;)
Przecież to jest. Ten kwadracik z kropką po prawej stronie przenosi do ostatnio czytanego miejsca.
Fredzelek

Post autor: Fredzelek »

Moze dostep do 'zdj' w tematach, czasem po slowie klucz nie mozna znalezc zdj/screena wstawianego, a tak moznaby bylo znalezc w bibliotece zdj danego tematu
Takaciekawska
Szpilson

Post autor: Takaciekawska »

Łatwiejsze dodawanie zdjęć w komentarzach, bo większość osób nie umie tego ogarnąć i znaleźć w opcjach. I żeby każdy klikany wątek otwierał się w nowej karcie🙂
alex0094
RóżowePolo

Post autor: alex0094 »

A może jakaś alfabetyczna lista wszystkich osób, o których są wątki? Osobno yt, instagram, tik tok itd. Ja wiem, że jest lupka, ale to sie sprawdza, kiedy wiem kogo konkretnie szukam. Natomiast w innej sytuacji przeglądanie wielu stron może być dość kłopotliwe. A wydaje mi się, że gdyby to było zebrane tak do kupy, to byłoby to wygodniejsze i bardziej przejrzyste?
Limonene
RealDiamond

Post autor: Limonene »

alex0094 pisze: ndz mar 23, 2025 1:57 am A może jakaś alfabetyczna lista wszystkich osób, o których są wątki? Osobno yt, instagram, tik tok itd. Ja wiem, że jest lupka, ale to sie sprawdza, kiedy wiem kogo konkretnie szukam. Natomiast w innej sytuacji przeglądanie wielu stron może być dość kłopotliwe. A wydaje mi się, że gdyby to było zebrane tak do kupy, to byłoby to wygodniejsze i bardziej przejrzyste?
A po co szukać jeśli się nie wie kogo się szuka?
Awatar użytkownika
Mordkakota
Mokra Włoszka

Post autor: Mordkakota »

Niii, nie potrzebny jest podgląd reakcji.
Mogłaś moją być
Kryzysową narzeczoną
Razem ze mną pić
To, co nam tu nawarzono
paula9876
Willa z basenem

Post autor: paula9876 »

Zmiana emotki płaczącej na jakąś zszokowaną 😃
Awatar użytkownika
FigGa
Licówka

Post autor: FigGa »

paula9876 pisze: pn mar 24, 2025 3:19 am Zmiana emotki płaczącej na jakąś zszokowaną 😃
Nieee, ja bym tą ostatnią zmieniła właśnie na zszokowaną
Bo Wiśniewski to nie ja,
Bo to wszystko nie jest moje,
Bo to wszystko wielki pic,
A „Ich Troje” jest kradzione.
Awatar użytkownika
damascenka
Administrator

Post autor: damascenka »

Zszokowana będzie gratis, po prostu żadnych kolejnych bez wymiany. :)
Ktarka
ToTylkoHermes

Post autor: Ktarka »

Limonene pisze: ndz mar 23, 2025 11:29 am A po co szukać jeśli się nie wie kogo się szuka?
Wydaje mi się, że nie tyle nie wiesz kogo szukasz co nie zawsze tytuł wątku pokrywa się z imieniem czy nazwiskiem osoby o której jest watek
julkaaaaaaaa00
RoyalBaby

Post autor: julkaaaaaaaa00 »

Moim zdaniem w każdym wątku przydałby się taki post "wprowadzający" w temat, w którym zawarte byłyby najważniejsze informacje o danym temacie + ewentualnie instrukcja jak dodać zdjęcia. Nie każdy może nadrobić cały wątek od razu, nie każdy też wie jak dodać zdjęcie, ale widząc powiadomienie i wchodząc w wątek, a tam widząc na co drugiej stronie powtarzające się któryś raz jedno i to samo pytanie albo "jak dodać zdjecia", to aż się odechciewa czytać. Ewentualnie pomocne byłoby ułatwienie opcji dodawania zdjęć (o ile to możliwe), tak aby każdy mógł w prosty sposób to zrobić i nie zaśmiecał wątków pytaniami o to. Dodatkowo moim zdaniem przydałaby się opcja galerii w wątku (?). W sensie, żeby w prosty sposób można było przejrzeć wszystkie zdjęcia dodane w danym wątku, bo czasem są zdjęcia/ss, które chciałoby się odgrzebać, a jest to niezbyt możliwe do wykonania wpisując słowa klucz.
Awatar użytkownika
ZoHaHa
Bransoletka50k

Post autor: ZoHaHa »

Podczas wyszukiwania (podaję przykład) -> Clark pojawiają się komentarze i wątki z tym nazwiskiem i uważam że bardzo by się przydała taka opcja że jak nacisnę na tytuł wątku to mnie przeniesie do pierwszego postu a nie tego konkretnego
Awatar użytkownika
Juliaturczyniak
PoranneKapuczino

Post autor: Juliaturczyniak »

damascenka pisze: czw mar 20, 2025 10:15 am Hej! Wdrażamy kolejny etap prac nad funkcjonalnościami na naszym Forum.

1. Możliwość zobaczenia kto dał reakcje.
2. Przeskakiwanie na wybraną stronę przy dłuższych wątkach.
3. Otwieranie wątków w nowej karcie.
4. Rozbudowanie funkcji przyjaciele/wrogowie.

Tutaj jest miejsce na wszystkie sugestie o których zapomnieliśmy, piszcie w komentarzach, co sprawiłoby, że korzystanie z Forum Wanda byłoby dla Was jeszcze przyjemniejsze. :)

Jeśli podoba Ci się pomysł, który został przez kogoś podany: zareaguj serduszkiem <3, pozwoli nam to ustalić priorytety.
1. Tak, jestem ciekawa czy np influ czytają o sobie moje opinie i zostawiają mi reakcje czy to ich psychofani :')
2. Taaaak, jak widzę jakiś spam jednym tematem, który jest dla mnie nudniejszy to jest to dla mnie katorgą, szczególnie na laptopie, na telefonie jeszcze nie irytuje to aż tak
3. Tak
4. Tzn, jak? ;)
Awatar użytkownika
Juliaturczyniak
PoranneKapuczino

Post autor: Juliaturczyniak »

xzvsivx pisze: pn mar 24, 2025 4:12 pm Podczas wyszukiwania (podaję przykład) -> Clark pojawiają się komentarze i wątki z tym nazwiskiem i uważam że bardzo by się przydała taka opcja że jak nacisnę na tytuł wątku to mnie przeniesie do pierwszego postu a nie tego konkretnego
TAK!
paula9876
Willa z basenem

Post autor: paula9876 »

Juliaturczyniak pisze: pn mar 24, 2025 4:29 pm 1. Tak, jestem ciekawa czy np influ czytają o sobie moje opinie i zostawiają mi reakcje czy to ich psychofani :')
2. Taaaak, jak widzę jakiś spam jednym tematem, który jest dla mnie nudniejszy to jest to dla mnie katorgą, szczególnie na laptopie, na telefonie jeszcze nie irytuje to aż tak
3. Tak
4. Tzn, jak? ;)
1. A myslisz ze influ tutaj sa pod swoimi oficjalnymi nickami? 😂
counting

Post autor: counting »

Usuwanie komentarzy, kasowanie konta. To podstawowe funkcje na każdym forum.
Awatar użytkownika
KasandraCwir
Moderator

Post autor: KasandraCwir »

counting pisze: wt mar 25, 2025 6:44 am Usuwanie komentarzy, kasowanie konta. To podstawowe funkcje na każdym forum.
I są dostępne też na tym forum, wystarczy napisać do administracji. Wyobrażacie sobie jaki byłby tu chaos i jeszcze większe trollowanie gdyby każdy mógł sobie w dowolnej chwili usuwać posty i konto?
Kamajestutaj
GreckieWakacje

Post autor: Kamajestutaj »

fowaeli pisze: czw mar 20, 2025 10:57 am nr 3 definitywnie, brakuje mi tego :c
Jak przytrzymasz klawisz ctrl i klikniesz na wątek to otworzy się w nowej zakładce. Chyba, że chodzi o coś innego :)
Limonene
RealDiamond

Kamajestutaj pisze: wt mar 25, 2025 7:54 am Jak przytrzymasz klawisz ctrl i klikniesz na wątek to otworzy się w nowej zakładce. Chyba, że chodzi o coś innego :)
Albo można kliknąć środkowym przyciskiem myszy (tym do scrollowania)
Awatar użytkownika
tasty042024
BlondDoczep

Post autor: tasty042024 »

Limonene pisze: wt mar 25, 2025 10:04 am Albo można kliknąć środkowym przyciskiem myszy (tym do scrollowania)
Nie wiem jak u Was, ale u mnie po wprowadzeniu nowego wyglądu kliknięcie na wątek z przytrzymanym ctrl przenosi automatycznie do tej karty. Ja chciałabym zostać na liście wątkow i otworzyć sobie je w tle, bez tego przenoszenia. Na każdej przeglądarce tak mam
Awatar użytkownika
mezalians_urodowy
GrzaneWino

Post autor: mezalians_urodowy »

Opcja przypinania postów byłaby fajna, jakieś najważniejsze wątki mozna byłby przypiąć i każdy miałby pod ręką opcje przeniesienia się tam i to by mogło rozwiązać problem pytan typu czy Olfaktoria jest z Januszem itp. Wtedy nikt nie musi pisać osobnego FAQ.
Kamajestutaj
GreckieWakacje

tasty042024 pisze: wt mar 25, 2025 10:13 am Nie wiem jak u Was, ale u mnie po wprowadzeniu nowego wyglądu kliknięcie na wątek z przytrzymanym ctrl przenosi automatycznie do tej karty. Ja chciałabym zostać na liście wątkow i otworzyć sobie je w tle, bez tego przenoszenia. Na każdej przeglądarce tak mam
U mnie nie, może to kwestia ustawień w systemie? Od bardzo dawna korzystam z tej kombinacji klawiszy, zawsze działa tak samo.
wyder37
RoyalBaby

Post autor: wyder37 »

Kamajestutaj pisze: wt mar 25, 2025 10:37 am U mnie nie, może to kwestia ustawień w systemie? Od bardzo dawna korzystam z tej kombinacji klawiszy, zawsze działa tak samo.
Kto mając myszkę używa ctrl. przecież to wygodniejsze gdy się przegląda fora..
Limonene
RealDiamond

tasty042024 pisze: wt mar 25, 2025 10:13 am Nie wiem jak u Was, ale u mnie po wprowadzeniu nowego wyglądu kliknięcie na wątek z przytrzymanym ctrl przenosi automatycznie do tej karty. Ja chciałabym zostać na liście wątkow i otworzyć sobie je w tle, bez tego przenoszenia. Na każdej przeglądarce tak mam
To klikaj scrollem
Kamajestutaj
GreckieWakacje

wyder37 pisze: wt mar 25, 2025 11:20 am Kto mając myszkę używa ctrl. przecież to wygodniejsze gdy się przegląda fora..
Ja, dla mnie jest to wygodniejsze :) Dla Ciebie nie musi być :)