odcinek byl fajny, ze nie obrazilabym sie gdyby trwal dluzej. :DEatalia pisze: ↑pn mar 10, 2025 2:28 pm Przerwa wyszła jej na plus. I jak widać, praktycznie nikt nie czepia się długości odcinka, bo został naprawdę fajnie zrobiony - co tylko potwierdza, że ostatnie narzekania związane były z jakością jej materiałów. Gdyby miało to wyglądać właśnie w ten sposób przy częstotliwości publikacji raz na dwa-trzy tygodnie, to ja jestem za tą opcją.
Justyna 5 przez 10
Moderator: verysweetcherry-
PieczonyZiemniak
- Samarka
Re: Justyna 5 przez 10
-
msshy
Nie porwał mnie ten odcinek (dramaturgia miejscami siadała), ale bardzo doceniam, o ile wyższy poziom prezentuje - nawet nie od ostatnich odcinków, ale chyba tylko raz włożyła tyle wysiłku w podcast (przy sprawie chłopczyka z Będzina). Jestem pod wrażeniem. Życzę jej i nam, żeby częściej tak do tego podchodziła 
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Nie odpalam bo nie lubię tak starych spraw
-
PieczonyZiemniak
- Samarka
A teraz chyba nowa seria „matkowa” sie zaczyna ..
ten odcinek opuszczę
ten odcinek opuszczę
Pewnie ma wprowadzoną moderacje, bo to niemożliwe, że nawet 1 komentarza nie ma. Ładnie się Jusia przyblokowała.
Jak się dobrze wczytasz to znajdziesz i Nietzschego i Gosie z żabki
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Śmiech na sali
Kryminalny zakazana miłość dodany miesiąc temu, wyświetlenia: 135 tys, komentarze: 556
BMI to za mało żeby zdiagnozować otyłość, dodany 11 dni temu, wyświetlenia 7,1 tys, komentarze: 45
Wywiady (?) nie wiem co to z Jakubem Ćwiekiem, parakryminalne, dodane miesiąc temu, 10 tyś wyświetleń, komentarze: 20
Kryminalny sygnalista dodany 8 dni temu, wyświetlenia: 88 tys, komentarze: 247
Mamusiowy dodany 2 dni temu, wyświetlenia 3,6 tys, komentarze: 16
To jej naprawdę nie daje do myślenia?
poza kryminalnymi nikt totalnie tego nie ogląda i nie komentuje
Kryminalny zakazana miłość dodany miesiąc temu, wyświetlenia: 135 tys, komentarze: 556
BMI to za mało żeby zdiagnozować otyłość, dodany 11 dni temu, wyświetlenia 7,1 tys, komentarze: 45
Wywiady (?) nie wiem co to z Jakubem Ćwiekiem, parakryminalne, dodane miesiąc temu, 10 tyś wyświetleń, komentarze: 20
Kryminalny sygnalista dodany 8 dni temu, wyświetlenia: 88 tys, komentarze: 247
Mamusiowy dodany 2 dni temu, wyświetlenia 3,6 tys, komentarze: 16
To jej naprawdę nie daje do myślenia?
-
Pampuchy123
- Siatkarka
Ona ma coś takiego jak Ewa redlipstickmonster, taki stary milenials który na siłę chce być fajny i na czasie, kiedy dodaje te swoje światopoglądowe, nikogo nieobchodzące wstawki w odcinkach
-
PieczonyZiemniak
- Samarka
Ten komentarz to też doskonale podsumowanie dla Fokusowanej, której ostatniego vloga właśnie “przezylam”Pampuchy123 pisze: ↑ndz mar 16, 2025 1:21 am Ona ma coś takiego jak Ewa redlipstickmonster, taki stary milenials który na siłę chce być fajny i na czasie, kiedy dodaje te swoje światopoglądowe, nikogo nieobchodzące wstawki w odcinkach
-
Rzeka.chaosu
- Currently:Vienna
Co do rlm zgadzam się, ale Justyna to dla mnie inny klimat. Ciekawistka: mileniasów jest najwięcej i nadal sporo wydają, ale zetkowe klimaty marketingowe do nich nie przemawiają i wiele firm przez to utopiło kasę. Pracowałam kiedyś dla klienta, który reklamował produkty dla mileniasów po zetkowemu. To tak w skrócie. Od razu jak to zobaczyłam, to wiedziałam, że utopią. I tak było. Dlatego w agencjach nadal pracuje mnóstwo ludzi po 30, 40, 50 i są skuteczni.Pampuchy123 pisze: ↑ndz mar 16, 2025 1:21 am Ona ma coś takiego jak Ewa redlipstickmonster, taki stary milenials który na siłę chce być fajny i na czasie, kiedy dodaje te swoje światopoglądowe, nikogo nieobchodzące wstawki w odcinkach
No jak już nagrywa reklamy tetaflu, to chyba kolorowo tam nie jest.
Jak się dobrze wczytasz to znajdziesz i Nietzschego i Gosie z żabki
Strasznie sie tego slucha, czaje demonetyzacja, ale to podcast z taka tematyka a nie inna, wiec jak wyciszasz wiekszosc slow zwiazana z tematem to momentami ciezko zrozumiec.
-
Tinkywinky
- Koczkodan
- manifestacja
- Samarka
Napiszcie jej to w kom na YT lub pod postem z odcinkiem na grupie. Już jej nie słucham od dawna, ale wyobrażam sobie jakie musi być to wkurzające. U innych podcasterów nie ma takich głupot. Oj Justyno.
Chyba nie ma sensu - komentarz usunie, a autora zablokujemanifestacja pisze: ↑wt mar 18, 2025 6:04 pm Napiszcie jej to w kom na YT lub pod postem z odcinkiem na grupie. Już jej nie słucham od dawna, ale wyobrażam sobie jakie musi być to wkurzające. U innych podcasterów nie ma takich głupot. Oj Justyno.![]()
- manifestacja
- Samarka