Start
Mój profil

Justyna 5 przez 10

Moderator: verysweetcherry
PieczonyZiemniak
Samarka

Re: Justyna 5 przez 10

Post autor: PieczonyZiemniak »

Eatalia pisze: pn mar 10, 2025 2:28 pm Przerwa wyszła jej na plus. I jak widać, praktycznie nikt nie czepia się długości odcinka, bo został naprawdę fajnie zrobiony - co tylko potwierdza, że ostatnie narzekania związane były z jakością jej materiałów. Gdyby miało to wyglądać właśnie w ten sposób przy częstotliwości publikacji raz na dwa-trzy tygodnie, to ja jestem za tą opcją.
odcinek byl fajny, ze nie obrazilabym sie gdyby trwal dluzej. :D
msshy

Post autor: msshy »

Nie porwał mnie ten odcinek (dramaturgia miejscami siadała), ale bardzo doceniam, o ile wyższy poziom prezentuje - nawet nie od ostatnich odcinków, ale chyba tylko raz włożyła tyle wysiłku w podcast (przy sprawie chłopczyka z Będzina). Jestem pod wrażeniem. Życzę jej i nam, żeby częściej tak do tego podchodziła 💯
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Post autor: PrzemoKondratowicz »

Nie odpalam bo nie lubię tak starych spraw
rockshoot
RoseGold

Post autor: rockshoot »

Odcinek kompletnie o niczym, połowa to opowiadanie o obrazach. Odpuściłam, a zapowiadał się fajnie
PieczonyZiemniak
Samarka

A teraz chyba nowa seria „matkowa” sie zaczyna ..
ten odcinek opuszczę
ladylove
MoetGlass

Post autor: ladylove »

rockshoot pisze: pt mar 14, 2025 9:43 am Odcinek kompletnie o niczym, połowa to opowiadanie o obrazach. Odpuściłam, a zapowiadał się fajnie

Nic nowego.
Kiedyś odcinki po blisko dwie godziny, kilka razy w miesiącu.
Dziś jeden na miesiąc. Trzydzieści minut.

🤡🤡🤡🤡🤡🤡
Awatar użytkownika
Grubababa
Willa z basenem

Post autor: Grubababa »

Partnerem nowego odcinka jest teraflu. Czekam na espumisan, biogaje, suple dla niemowląt i pieluchy dada xD nisko upadłaś królowo podcastów.
Jak się dobrze wczytasz to znajdziesz i Nietzschego i Gosie z żabki
niten ka
Modna

Post autor: niten ka »

Grubababa pisze: sob mar 15, 2025 8:02 am Partnerem nowego odcinka jest teraflu. Czekam na espumisan, biogaje, suple dla niemowląt i pieluchy dada xD nisko upadłaś królowo podcastów.
Chyba jest bardzo niskie zainteresowanie. Film dodany wczoraj, kliknęłam a tam równo 0 komentarzy.
Awatar użytkownika
Grubababa
Willa z basenem

niten ka pisze: sob mar 15, 2025 11:21 am Chyba jest bardzo niskie zainteresowanie. Film dodany wczoraj, kliknęłam a tam równo 0 komentarzy.
Pewnie ma wprowadzoną moderacje, bo to niemożliwe, że nawet 1 komentarza nie ma. Ładnie się Jusia przyblokowała.
niten ka
Modna

Post autor: niten ka »

Grubababa pisze: sob mar 15, 2025 11:27 am Pewnie ma wprowadzoną moderacje, bo to niemożliwe, że nawet 1 komentarza nie ma. Ładnie się Jusia przyblokowała.
No tak temat z lekka kontrowersyjny, patrząc na komentarze pod zapowiedzią na ig.
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Post autor: PrzemoKondratowicz »

Śmiech na sali

Kryminalny zakazana miłość dodany miesiąc temu, wyświetlenia: 135 tys, komentarze: 556
BMI to za mało żeby zdiagnozować otyłość, dodany 11 dni temu, wyświetlenia 7,1 tys, komentarze: 45
Wywiady (?) nie wiem co to z Jakubem Ćwiekiem, parakryminalne, dodane miesiąc temu, 10 tyś wyświetleń, komentarze: 20
Kryminalny sygnalista dodany 8 dni temu, wyświetlenia: 88 tys, komentarze: 247
Mamusiowy dodany 2 dni temu, wyświetlenia 3,6 tys, komentarze: 16

To jej naprawdę nie daje do myślenia? XD poza kryminalnymi nikt totalnie tego nie ogląda i nie komentuje
Pampuchy123
Siatkarka

Post autor: Pampuchy123 »

Ona ma coś takiego jak Ewa redlipstickmonster, taki stary milenials który na siłę chce być fajny i na czasie, kiedy dodaje te swoje światopoglądowe, nikogo nieobchodzące wstawki w odcinkach
PieczonyZiemniak
Samarka

Pampuchy123 pisze: ndz mar 16, 2025 1:21 am Ona ma coś takiego jak Ewa redlipstickmonster, taki stary milenials który na siłę chce być fajny i na czasie, kiedy dodaje te swoje światopoglądowe, nikogo nieobchodzące wstawki w odcinkach
Ten komentarz to też doskonale podsumowanie dla Fokusowanej, której ostatniego vloga właśnie “przezylam”
Rzeka.chaosu
Currently:Vienna

Post autor: Rzeka.chaosu »

Pampuchy123 pisze: ndz mar 16, 2025 1:21 am Ona ma coś takiego jak Ewa redlipstickmonster, taki stary milenials który na siłę chce być fajny i na czasie, kiedy dodaje te swoje światopoglądowe, nikogo nieobchodzące wstawki w odcinkach
Co do rlm zgadzam się, ale Justyna to dla mnie inny klimat. Ciekawistka: mileniasów jest najwięcej i nadal sporo wydają, ale zetkowe klimaty marketingowe do nich nie przemawiają i wiele firm przez to utopiło kasę. Pracowałam kiedyś dla klienta, który reklamował produkty dla mileniasów po zetkowemu. To tak w skrócie. Od razu jak to zobaczyłam, to wiedziałam, że utopią. I tak było. Dlatego w agencjach nadal pracuje mnóstwo ludzi po 30, 40, 50 i są skuteczni.
Limonene
RealDiamond

Post autor: Limonene »

Ma ktoś storytela, tam też jest taki pocenzurowany ten odcinek? Każde chociaż trochę nieodpowiednie słowo ma wyciszenie, nawet "rany kłute". Za dużo demonetyzacji miała?
Awatar użytkownika
Grubababa
Willa z basenem

Limonene pisze: wt mar 18, 2025 10:00 am Ma ktoś storytela, tam też jest taki pocenzurowany ten odcinek? Każde chociaż trochę nieodpowiednie słowo ma wyciszenie, nawet "rany kłute". Za dużo demonetyzacji miała?
No jak już nagrywa reklamy tetaflu, to chyba kolorowo tam nie jest.
Limonene
RealDiamond

Grubababa pisze: wt mar 18, 2025 10:06 am No jak już nagrywa reklamy tetaflu, to chyba kolorowo tam nie jest.
Ale to chyba nie w 5 nie zabijaj? Tu ma reklamę siepomaga. Innych jej podcastów nie słucham xd
Awatar użytkownika
Damroka
ZdalnaFanka

Post autor: Damroka »

Limonene pisze: wt mar 18, 2025 10:00 am Ma ktoś storytela, tam też jest taki pocenzurowany ten odcinek? Każde chociaż trochę nieodpowiednie słowo ma wyciszenie, nawet "rany kłute". Za dużo demonetyzacji miała?
Strasznie sie tego slucha, czaje demonetyzacja, ale to podcast z taka tematyka a nie inna, wiec jak wyciszasz wiekszosc slow zwiazana z tematem to momentami ciezko zrozumiec.
Tinkywinky
Koczkodan

Post autor: Tinkywinky »

Grubababa pisze: wt mar 18, 2025 10:06 am No jak już nagrywa reklamy tetaflu, to chyba kolorowo tam nie jest.
Współpraca jest z Haleonem więc pewnie sypnęli taką sumę, że nawet jakby to była maść na grzybicę, to większość influ by się zgodziła…
Limonene
RealDiamond

Damroka pisze: wt mar 18, 2025 11:17 am Strasznie sie tego slucha, czaje demonetyzacja, ale to podcast z taka tematyka a nie inna, wiec jak wyciszasz wiekszosc slow zwiazana z tematem to momentami ciezko zrozumiec.
Nawet "zaginięcie" było wyciszone o.O
Kristi22
Szpilson

Post autor: Kristi22 »

Nie da się tego słuchać z tymi wyciszeniami, to true crime, a nie słuchowisko dla dzieci!!!
Awatar użytkownika
manifestacja
Samarka

Post autor: manifestacja »

Kristi22 pisze: wt mar 18, 2025 5:30 pm Nie da się tego słuchać z tymi wyciszeniami, to true crime, a nie słuchowisko dla dzieci!!!
Napiszcie jej to w kom na YT lub pod postem z odcinkiem na grupie. Już jej nie słucham od dawna, ale wyobrażam sobie jakie musi być to wkurzające. U innych podcasterów nie ma takich głupot. Oj Justyno. 🤡🤡
Eatalia
Naczelny Zapierdalacz

Post autor: Eatalia »

manifestacja pisze: wt mar 18, 2025 6:04 pm Napiszcie jej to w kom na YT lub pod postem z odcinkiem na grupie. Już jej nie słucham od dawna, ale wyobrażam sobie jakie musi być to wkurzające. U innych podcasterów nie ma takich głupot. Oj Justyno. 🤡🤡
Chyba nie ma sensu - komentarz usunie, a autora zablokuje 🤷‍♀️
Awatar użytkownika
manifestacja
Samarka

Post autor: manifestacja »

Eatalia pisze: wt mar 18, 2025 6:07 pm Chyba nie ma sensu - komentarz usunie, a autora zablokuje 🤷‍♀️
Racja, przecież świętej Justynki nie wolno krytykować. 🫣
Awatar użytkownika
Damroka
ZdalnaFanka

Post autor: Damroka »

Ktoś już jej napisał na grupie, że nie da się słuchać, na co odpisała "da się da się"