Owszem, wreszcie zszedł z tego świata, pasożyt.
Najbardziej drastyczne, obrzydliwe i brutalne sprawy kryminalne
Moderator: verysweetcherry-
Psotkaplotka
- TrampekLV
Kissa pisze: ↑wt gru 17, 2024 6:56 am Znam te sprawy, bardzo ciężko się o nich czyta. Ja dorzucę od siebie 2 po których bardzo długo dochodziłam do siebie, często o nich myślałam.
https://www.medonet.pl/choroby-od-a-do- ... 52029.html
Sprawa w której matka zostawiła 16 miesięczna córkę sama w domu ponieważ wyjechała na wakacje. Zostawiła jej kilka butelek z mlekiem... Biedne dziecko płakało i umierało tyle dni cierpiąc z głodu, pragnienia, samotności i strachu. Nie rozumiało tego co się dzieje.. Tam w mieszkaniu był monitoring więc służby miały to wszystko udokumentowane.
Druga sprawa,
https://m.youtube.com/watch?v=8zcVpMYotA8&t=9s
Tak w skrócie to gość pobił swoją byla żonę tak że krew była dosłownie wszędzie, ale jeszcze żyła. Miał odpalona transmisje live, było słychać jak w tle płacze mały niemowlak, był wtedy na tarasie gdzie to wszystko się działo. Kobieta ledwo żyła, szczęka jej wisiała, nie uciekala. Była jeszcze jakaś szansa na przeżycie gdyby gość po prostu odpuścił. Typ strzelił żonie prosto w twarz i uciekł, zabił jeszcze przypadkowe osoby i popełnił samob*. Szczęście w nieszczęściu, że zostawił dziecko same sobie a ktoś znajomy widząc masakrę na transmisji ruszył na pomoc temu dziecku.
Obie sprawy złamały mi serce.
Tej pierwszej sprawy nie mogę przeżyć. Co jakiś czas ktoś mi o niej przypomina i nie jestem w stanie zmieścić tego w mojej głowie. Kiedy myślę o tym jak moja córeczka potrafi się rozpłakać, bo musi kilkadziesiąt sekund poczekać na to aż ją podniosę i nakarmię a to dzieciątko cierpiało tak długo, dodatkowo w niewyobrażalnym strachu i tęsknocie... Nie mam wyrozumiałości dla takich zwyrodnialców, nigdy nie powinna być nazywana matką.
- Juliaturczyniak
- PoranneKapuczino
Akurat oglądałam o tej sprawie i chciałam się z wami podzielić. Niesamowite! https://youtu.be/ZoU6fAtDF90?si=x9VlvEEvgwWdBonn
- Juliaturczyniak
- PoranneKapuczino
- Juliaturczyniak
- PoranneKapuczino
Mnie bardziej zastanawia co musiała mieć w głowie kobiETA, która się z nim ożeniła po tym wszystkim. Nie wyobrażam sobie. Może ona też ma jakieś zaburzenia, ale wątpię by była badana pod tym kątem. Więc się chyba nigdy nie dowiemy.
To logiczne że była zaburzona. Owe zaburzenie nawet posiada swoją nazwę. A z jakiej racji miałaby być badana pod jakimikolwiek kątem? Bo chciała żeby na chwilę wszystkie oczy były skierowane na nią bo poślubiła takiego człowieka?Juliaturczyniak pisze: ↑pt sty 17, 2025 11:07 am Mnie bardziej zastanawia co musiała mieć w głowie kobiETA, która się z nim ożeniła po tym wszystkim. Nie wyobrażam sobie. Może ona też ma jakieś zaburzenia, ale wątpię by była badana pod tym kątem. Więc się chyba nigdy nie dowiemy.![]()
KiciBumBum!
Co więcej: mają dziecko. Zdaje się córkę...Juliaturczyniak pisze: ↑pt sty 17, 2025 11:07 am Mnie bardziej zastanawia co musiała mieć w głowie kobiETA, która się z nim ożeniła po tym wszystkim. Nie wyobrażam sobie. Może ona też ma jakieś zaburzenia, ale wątpię by była badana pod tym kątem. Więc się chyba nigdy nie dowiemy.![]()
O, tego nie wiedziałam, dzięki za sprostowanie.
Google faktycznie nie wyrzucają niczego na temat ewentualnego rozmnożenia się tego zwyrola.
Swoją drogą: ta dziewczyna... no nie umiem sobie wyobrazić, że jestem nastolatką/młodą kobietą, córką babki, która wychodzi za kogoś takiego...
Przeczytajcie sobie książkę Justyny Kopińskiej, parę ciekawych reportaży w tym właśnie o żonie Trynkiewicza, ta kobieta na pewno miała zaburzenia psychiczne, bo to w jski sposób wypowiadała się o morderstwach jej mężusia nie umiem skomentować.
https://lubimyczytac.pl/ksiazka/4629944 ... wraca-oczy
- Juliaturczyniak
- PoranneKapuczino
O, tej książki nie znałam.Mooniaa pisze: ↑pt sty 17, 2025 6:26 pm Przeczytajcie sobie książkę Justyny Kopińskiej, parę ciekawych reportaży w tym właśnie o żonie Trynkiewicza, ta kobieta na pewno miała zaburzenia psychiczne, bo to w jski sposób wypowiadała się o morderstwach jej mężusia nie umiem skomentować.
- Juliaturczyniak
- PoranneKapuczino
Przypomniała mi sie sprawa, o której było głośno kilka lat temu, zwłaszcza na fejsie. Zaginęła młoda kobieta, dwudziestoletnia Kaja, samotna matka. Potem się okazało, że jej zwłoki cały czas były w tapczanie, do którego nie zajrzał żaden policjant mimo błagań rodziny.
Zabił jej facet (była samotną matką), co wstrząsające - przy jej malutkim dziecku (!), które potem zawiózł do jej siostry czy matki. Dziecko bylo tak male, ze nie musiał sie bać, ze go wyda. Facet byl poszukiwany za gw**t w Anglii nota bene. Gościa dorwano gdzieś w Niemczech.
Co do dziś pamietam i pojąc nie mogę, na profilu tej kobiety był niewyobrażalny na nią hejt, że patuska i Cyganka. Fakt faktem, że wstawiała ckliwe obrazki typu "łobuz kocha najmocniej", tym niemniej te komentarze były przerażające.
Pamiętacie ta historię?
https://www.gazetaprawna.pl/wiadomosci/ ... latki.html
https://polki.pl/magazyn/o-tym-sie-mowi ... tykul.html
Zabił jej facet (była samotną matką), co wstrząsające - przy jej malutkim dziecku (!), które potem zawiózł do jej siostry czy matki. Dziecko bylo tak male, ze nie musiał sie bać, ze go wyda. Facet byl poszukiwany za gw**t w Anglii nota bene. Gościa dorwano gdzieś w Niemczech.
Co do dziś pamietam i pojąc nie mogę, na profilu tej kobiety był niewyobrażalny na nią hejt, że patuska i Cyganka. Fakt faktem, że wstawiała ckliwe obrazki typu "łobuz kocha najmocniej", tym niemniej te komentarze były przerażające.
Pamiętacie ta historię?
https://www.gazetaprawna.pl/wiadomosci/ ... latki.html
https://polki.pl/magazyn/o-tym-sie-mowi ... tykul.html
Hej-ho, let's go!
Ta żona Trynkiewicza jest ofiarą gw**t i zinternalizowała w sobie poczucie, że ona była winna, ponieważ „ofiara zazwyczaj jest winna”. W ten sposób podeszła do tego zwyrola. Uważa, że gdyby chłopcy „nie prowokowali”, nic by się nie stało. Sama powinna być skierowana na leczenie psychiatryczne, szkoda mi jej dziecka, bo z taką obrzydliwą matką na pewno dobrze nie miało.kalena pisze: ↑pt sty 17, 2025 5:41 pm O, tego nie wiedziałam, dzięki za sprostowanie.
Google faktycznie nie wyrzucają niczego na temat ewentualnego rozmnożenia się tego zwyrola.
Swoją drogą: ta dziewczyna... no nie umiem sobie wyobrazić, że jestem nastolatką/młodą kobietą, córką babki, która wychodzi za kogoś takiego...To może zrujnować psychikę.
- AlojzyDupa
- KlasaBiznes
Sprawy katowania dzieci to jest dla mnie taki kosmos, którego nie jestem w stanie ogarnąć umysłem. Wiele zbrodni można w jakiś sposób "wytłumaczyć" np. afekt, zdrada, spór czy choroba psychiczna, natomiast dla mnie TOP zbydlęcenia totalnego to:
Peter Scully
Junko Futura
Tomek Jaworski
Maniacy z Dnietropietrowska - na początku internetu hulało po rottenie jak wściekłe jedno z nagrań, które zobaczyłam przypadkiem. W 5 sekundzie się zorientowałam co będzie grane i zasłoniłam oczy. Bez kitu, polecam tylko i wyłącznie komuś o jajcach ze stali.
Peter Scully
Junko Futura
Tomek Jaworski
Maniacy z Dnietropietrowska - na początku internetu hulało po rottenie jak wściekłe jedno z nagrań, które zobaczyłam przypadkiem. W 5 sekundzie się zorientowałam co będzie grane i zasłoniłam oczy. Bez kitu, polecam tylko i wyłącznie komuś o jajcach ze stali.
Ku pamięci, mięci kupa, wpisał się Alojzy Dupa
Nigdy nie słyszałam o Maniakach z Dniepropietrowska, przeczytałam artykuł na onecie i dziękuję, nagrań nie obejrzę. Zastanawia mnie tylko coś, właściwie odkąd rozpoczęła się wojna w Ukrainie... całe miasta są bombardowane, równane z ziemią. Zapewne przed ostrzałem nie ukrywają się również więzienia, zakłady karne itd. Istnieje ryzyko, że i ci dwaj "chłopcy" z więzienia mogli uciec, chociażby z powodu bombardowania.AlojzyDupa pisze: ↑pt mar 21, 2025 11:10 pm Sprawy katowania dzieci to jest dla mnie taki kosmos, którego nie jestem w stanie ogarnąć umysłem. Wiele zbrodni można w jakiś sposób "wytłumaczyć" np. afekt, zdrada, spór czy choroba psychiczna, natomiast dla mnie TOP zbydlęcenia totalnego to:
Peter Scully
Junko Futura
Tomek Jaworski
I przyznaję, włos mi się zjeżył na głowie na samą myśl...
Uważam, że w każdym kraju takie jednostki powinny być szybko neutralizowane. Chociażby na wypadek konfliktu zbrojnego i potencjalnego ryzyka ucieczki z miejsca osadzenia...
- AlojzyDupa
- KlasaBiznes
W Rosji niemal od początku na front szło mięso armatnie, kto wie, czy na Ukrainie nie może być podobniekalena pisze: ↑sob mar 22, 2025 2:22 am Zastanawia mnie tylko coś, właściwie odkąd rozpoczęła się wojna w Ukrainie... całe miasta są bombardowane, równane z ziemią. Zapewne przed ostrzałem nie ukrywają się również więzienia, zakłady karne itd. Istnieje ryzyko, że i ci dwaj "chłopcy" z więzienia mogli uciec, chociażby z powodu bombardowania.
I przyznaję, włos mi się zjeżył na głowie na samą myśl...
Uważam, że w każdym kraju takie jednostki powinny być szybko neutralizowane. Chociażby na wypadek konfliktu zbrojnego i potencjalnego ryzyka ucieczki z miejsca osadzenia...![]()
Ukraińska Służba Wywiadu Zagranicznego poinformowała, że Moskwa zaangażowała w wojnę przeciw Ukrainie 140-180 tysięcy więźniów.
„Według danych z listopada 2024 r. Federacja Rosyjska zwerbowała do udziału w wojnie rosyjsko-ukraińskiej od 140 tys. do 180 tys. osób odbywających wyroki za przestępstwa w rosyjskich więzieniach” – przekazała służba w czwartek.
W komunikacie poinformowano, że w minionym roku w rosyjskich więzieniach i koloniach karnych znajdowało się 300-350 tys. skazanych. „To o połowę mniej niż w 2014 roku. Przyczyną spadku (liczby więźniów) jest wojna rosyjsko-ukraińska” – podkreślono.
Ku pamięci, mięci kupa, wpisał się Alojzy Dupa
A to tak, to jest inna sprawa.AlojzyDupa pisze: ↑sob mar 22, 2025 10:48 am W Rosji niemal od początku na front szło mięso armatnie, kto wie, czy na Ukrainie nie może być podobnie![]()
Ukraińska Służba Wywiadu Zagranicznego poinformowała, że Moskwa zaangażowała w wojnę przeciw Ukrainie 140-180 tysięcy więźniów.
„Według danych z listopada 2024 r. Federacja Rosyjska zwerbowała do udziału w wojnie rosyjsko-ukraińskiej od 140 tys. do 180 tys. osób odbywających wyroki za przestępstwa w rosyjskich więzieniach” – przekazała służba w czwartek.
W komunikacie poinformowano, że w minionym roku w rosyjskich więzieniach i koloniach karnych znajdowało się 300-350 tys. skazanych. „To o połowę mniej niż w 2014 roku. Przyczyną spadku (liczby więźniów) jest wojna rosyjsko-ukraińska” – podkreślono.
O ukraińskich metodach wiemy znacznie mniej, chociażby z uwagi na to, że to oni są ofiarą, a nie agresorem.
No tak czy siak: albo nawieją, bo bombardowanie, albo wyjdą "legalnie" i zostaną wcieleni do armii. Przerażające. Takie jednostki nie powinny w ogóle mieć kontaktu z cywilizowanym społeczeństwem...
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Chryste… koleżanka mi podesłała artykuł o Carol Bundy… czegoś takiego nie słyszałem nigdy. Myślałem że mnie nic nie zaskoczy, ale jednak, da się to przebić. Nie wiem nawet od czego zacząć. Morderczy duet w wielokątach seksualnych w tym z dziećmi, gwalcenie zwłok i orgie… a z resztą wolę nawet nie powtarzać. Chryste panie.
https://murderpedia.org/female.B/b/bundy-carol.htm
Przerzućcie sobie przez chat gpt tłumaczenie bo nie mam zamiaru streszczać tej patologii.
I tak, mowa o tej przemiłej matce

https://murderpedia.org/female.B/b/bundy-carol.htm
Przerzućcie sobie przez chat gpt tłumaczenie bo nie mam zamiaru streszczać tej patologii.
I tak, mowa o tej przemiłej matce
-
Twojastarapralka
- RoyalBaby
Widziałam ten filmik jako nastolatka. Nazywał się chyba One guy one hammer. Tego nie da się odzobaczyć niestety.AlojzyDupa pisze: ↑pt mar 21, 2025 11:10 pm Sprawy katowania dzieci to jest dla mnie taki kosmos, którego nie jestem w stanie ogarnąć umysłem. Wiele zbrodni można w jakiś sposób "wytłumaczyć" np. afekt, zdrada, spór czy choroba psychiczna, natomiast dla mnie TOP zbydlęcenia totalnego to:
Peter Scully
Junko Futura
Tomek Jaworski
Polskim tutkom to nie preszkaddza w promowaniu arabii jako cudownego kraju.
Normalnie obrzydliwe to jest, wstydz sie Sadoch
- SmokAnalog
- 120mkw
Sprawdź moje poprzednie posty. Ta dziewucha to dno. Ale kasa od rządu ważniejszaSmokAnalog pisze: ↑czw cze 19, 2025 9:40 pm To oprócz dubajek istnieją też polskie rijadki??? Że niżej od dubajek nie da się upaść? Jednak się da.![]()