Start
Mój profil

Olga Herring

Moderator: verysweetcherry
SmokAnalog
RealDiamond

Re: Olga Herring

Post autor: SmokAnalog »

kalter_schatten pisze: pt lut 07, 2025 6:36 am a ja się zawzięłam i od momentu dramy jej nie słucham. obrzydla mi i nie zamierzam jej wspierać w żaden sposób
Ja tylko raz się złamałem, przy materiale o Beacie Pasik i tu muszę przyznać, że Nama zrobiła świetny materiał, choć nie rzuca żadnego nowego światła na to, czy Pasik siedziała winnie czy niewinnie. A tak to bojkot, niech sobie gwiazda wykopu nie myśli, że wszyscy zapomnieli. ]:->
Losowa
Mokra Włoszka

Post autor: Losowa »

SmokAnalog pisze: sob lut 08, 2025 2:06 pm Ja tylko raz się złamałem, przy materiale o Beacie Pasik i tu muszę przyznać, że Nama zrobiła świetny materiał, choć nie rzuca żadnego nowego światła na to, czy Pasik siedziała winnie czy niewinnie. A tak to bojkot, niech sobie gwiazda wykopu nie myśli, że wszyscy zapomnieli. ]:->
Szkoda tylko, że przy okazji wezwała eksperta o wątpliwej wiarygodności:

https://www.onet.pl/informacje/onetwiad ... 4,79cfc278
SmokAnalog
RealDiamond

Post autor: SmokAnalog »

Losowa pisze: sob lut 08, 2025 3:18 pm Szkoda tylko, że przy okazji wezwała eksperta o wątpliwej wiarygodności:

+

Samo badanie wariografem nie jest żadnym detektorem prawdy czy kłamstwa, za to dobrze się sprzedaje medialnie - pomysł nakłonienia Pasik na to badanie był strzałem w 10.
Grubababa
Tysiąc Róż

Post autor: Grubababa »

Losowa pisze: sob lut 08, 2025 3:18 pm Szkoda tylko, że przy okazji wezwała eksperta o wątpliwej wiarygodności:

Oglądałam kiedyś z nim wywiad, może to też u Herring? I jak opowiadała o góralu, który spalił 2 dziewczyny w kominku, to miałam taki wkurw. Chłop bez emocji totalnie, ja wiem, że lata pracy w zawodzie robią swoje, ale to dla mnie było za dużo.
Limonene
Mokra Włoszka

Post autor: Limonene »

W nowym odcinku "strzał w dziesiątkę" bo chłopak z kolegą postanowili się dosiąść do rodziców w restauracji XDDD
Glowkaxz
Mokra Włoszka

Post autor: Glowkaxz »

kalter_schatten pisze: pt lut 07, 2025 6:36 am a ja się zawzięłam i od momentu dramy jej nie słucham. obrzydla mi i nie zamierzam jej wspierać w żaden sposób
A jaka byla drama z Olga ?
Awatar użytkownika
weroneax
BlondDoczep

Post autor: weroneax »

Grubababa pisze: czw lut 13, 2025 3:47 pm Oglądałam kiedyś z nim wywiad, może to też u Herring? I jak opowiadała o góralu, który spalił 2 dziewczyny w kominku, to miałam taki wkurw. Chłop bez emocji totalnie, ja wiem, że lata pracy w zawodzie robią swoje, ale to dla mnie było za dużo.
Tak, podcast o tym góralu jest u Olgi na kanale. Słuchałam go niedawno.
Limonene
Mokra Włoszka

Słucham najnowszego odcinka i trochę brzmi jakby Olga czytała pierwszy raz tekst przygotowany przez kogoś innego ze specjalnie wrzuconymi małymi błędami. Jest 35. minuta a już było "pierwszy raz widziała tak ciężkich, chorych ludzi" albo "za plecami wszystkimi dzwoni do biura obsługi klienta".
Ostatnio zmieniony pn mar 03, 2025 9:08 am przez Limonene, łącznie zmieniany 1 raz.
maslo_maslane
BlondDoczep

Post autor: maslo_maslane »

Limonene pisze: pn mar 03, 2025 9:03 am Słucham najnowszego odcinka i trochę brzmi jakby Olga czytała pierwszy raz tekst przygotowany przez kogoś innego ze specjalnie wrzuconymi małymi błędami. Jest 40 minuta a już było "pierwszy raz widziała tak ciężkich, chorych ludzi" albo "za plecami wszystkimi dzwoni do biura obsługi klienta".
To się zdarzało też wcześniej, tego typu błędy. Nie wiem, czy to kwestia błędów w tekście, a Olga czyta jak leci, czy może to ona przekręca przy czytaniu.
MoniB
Currently:Italy

Post autor: MoniB »

Teraz się zastanawiam czy płatny odcinek o zbroni w Rakowiskach (nadal mam wyrzuty sumienia, że jej zapłaciłam, mimo, że to było przed aferą) był faktycznie dobrze zriserczowany (a jeśli tak to przez kogo?!) czy to po prostu były literacko dopisane fantazje, bo źródeł oczywiście podanych nie ma...
LosAnanas
ŻonaWitolda

Post autor: LosAnanas »

Limonene pisze: pn mar 03, 2025 9:03 am Słucham najnowszego odcinka i trochę brzmi jakby Olga czytała pierwszy raz tekst przygotowany przez kogoś innego ze specjalnie wrzuconymi małymi błędami. Jest 35. minuta a już było "pierwszy raz widziała tak ciężkich, chorych ludzi" albo "za plecami wszystkimi dzwoni do biura obsługi klienta".
Zwrócił uwagę na coś, co zwróciło jego uwagę 🤣
Awatar użytkownika
AgaSam
Jesa

Post autor: AgaSam »

MoniB pisze: pn mar 03, 2025 9:17 am Teraz się zastanawiam czy płatny odcinek o zbroni w Rakowiskach (nadal mam wyrzuty sumienia, że jej zapłaciłam, mimo, że to było przed aferą) był faktycznie dobrze zriserczowany (a jeśli tak to przez kogo?!) czy to po prostu były literacko dopisane fantazje, bo źródeł oczywiście podanych nie ma...
Jakie fantazje?
KiciBumBum!
MoniB

AgaSam pisze: czw mar 06, 2025 12:57 pm Jakie fantazje?
Oto jest pytanie.
Awatar użytkownika
AgaSam
Jesa

Post autor: AgaSam »

MoniB pisze: czw mar 06, 2025 1:03 pm Oto jest pytanie.
Nie no serio pytam bo ta typiara chodziła do tego samego gimnazjum co ja i była w klasie z moją siostrą cioteczną
KiciBumBum!
Limonene
Mokra Włoszka

AgaSam pisze: pt mar 07, 2025 4:07 am Nie no serio pytam bo ta typiara chodziła do tego samego gimnazjum co ja i była w klasie z moją siostrą cioteczną
No to raczej ty będziesz wiedziała czy coś jest fantazją, a nie osoba postronna
MoniB

AgaSam pisze: pt mar 07, 2025 4:07 am Nie no serio pytam bo ta typiara chodziła do tego samego gimnazjum co ja i była w klasie z moją siostrą cioteczną
Zastanawia mnie czy to, co było powiedziane w trzech odpłatnych odcinkach podcastu ma pokrycie w rzeczywistości. Czy jest to coś w stylu niedorzecznego numeru pewnego prawicowego tygodnika, który wyszedł tuż po tym zdarzeniu i skusił mnie do zakupu okładką. W środku gazety okazało się, że treść artykułów w ogóle nie odnosi się do sprawy poza strzępkami "tam w okolicy podobno byli sataniści i na polu pod lasem można było znaleźć szczątki zwierząt i butelki". xD
PrzemoKondratowicz
BlondDoczep

Post autor: PrzemoKondratowicz »

MoniB pisze: pt mar 07, 2025 3:15 pm Zastanawia mnie czy to, co było powiedziane w trzech odpłatnych odcinkach podcastu ma pokrycie w rzeczywistości. Czy jest to coś w stylu niedorzecznego numeru pewnego prawicowego tygodnika, który wyszedł tuż po tym zdarzeniu i skusił mnie do zakupu okładką. W środku gazety okazało się, że treść artykułów w ogóle nie odnosi się do sprawy poza strzępkami "tam w okolicy podobno byli sataniści i na polu pod lasem można było znaleźć szczątki zwierząt i butelki". xD
Nadal musisz nam powiedzieć bo nikt nie płaci za słuchanie tych wywodów
Limonene
Mokra Włoszka

PrzemoKondratowicz pisze: sob mar 08, 2025 9:03 am Nadal musisz nam powiedzieć bo nikt nie płaci za słuchanie tych wywodów
No nikt, Moni jako jedyna osoba zapłaciła za ten odcinek, Justyna zarobiła na nim 5 złotych XD
PrzemoKondratowicz
BlondDoczep

Post autor: PrzemoKondratowicz »

Limonene pisze: sob mar 08, 2025 11:57 am No nikt, Moni jako jedyna osoba zapłaciła za ten odcinek, Justyna zarobiła na nim 5 złotych XD
Olga XD Olga zarobiła
malachit
Ciastko

Post autor: malachit »

Limonene pisze: pn mar 03, 2025 9:03 am Słucham najnowszego odcinka i trochę brzmi jakby Olga czytała pierwszy raz tekst przygotowany przez kogoś innego ze specjalnie wrzuconymi małymi błędami. Jest 35. minuta a już było "pierwszy raz widziała tak ciężkich, chorych ludzi" albo "za plecami wszystkimi dzwoni do biura obsługi klienta".
Ona teraz robi tyle rzeczy, że nie sądzę, że pisze odcinki sama.
Limonene
Mokra Włoszka

PrzemoKondratowicz pisze: ndz mar 09, 2025 9:48 pm Olga XD Olga zarobiła
Tak, tak się kończy skakanie po wątkach xD