Olga Herring
Moderator: verysweetcherryRe: Olga Herring
W nowym odcinku "strzał w dziesiątkę" bo chłopak z kolegą postanowili się dosiąść do rodziców w restauracji XDDD
A jaka byla drama z Olga ?kalter_schatten pisze: ↑pt lut 07, 2025 6:36 am a ja się zawzięłam i od momentu dramy jej nie słucham. obrzydla mi i nie zamierzam jej wspierać w żaden sposób
- alicecooper
- FlafLover
Tak, podcast o tym góralu jest u Olgi na kanale. Słuchałam go niedawno.
Słucham najnowszego odcinka i trochę brzmi jakby Olga czytała pierwszy raz tekst przygotowany przez kogoś innego ze specjalnie wrzuconymi małymi błędami. Jest 35. minuta a już było "pierwszy raz widziała tak ciężkich, chorych ludzi" albo "za plecami wszystkimi dzwoni do biura obsługi klienta".
Ostatnio zmieniony pn mar 03, 2025 9:08 am przez Limonene, łącznie zmieniany 1 raz.
-
maslo_maslane
- MoetGlass
To się zdarzało też wcześniej, tego typu błędy. Nie wiem, czy to kwestia błędów w tekście, a Olga czyta jak leci, czy może to ona przekręca przy czytaniu.Limonene pisze: ↑pn mar 03, 2025 9:03 am Słucham najnowszego odcinka i trochę brzmi jakby Olga czytała pierwszy raz tekst przygotowany przez kogoś innego ze specjalnie wrzuconymi małymi błędami. Jest 40 minuta a już było "pierwszy raz widziała tak ciężkich, chorych ludzi" albo "za plecami wszystkimi dzwoni do biura obsługi klienta".
Teraz się zastanawiam czy płatny odcinek o zbroni w Rakowiskach (nadal mam wyrzuty sumienia, że jej zapłaciłam, mimo, że to było przed aferą) był faktycznie dobrze zriserczowany (a jeśli tak to przez kogo?!) czy to po prostu były literacko dopisane fantazje, bo źródeł oczywiście podanych nie ma...
Zwrócił uwagę na coś, co zwróciło jego uwagęLimonene pisze: ↑pn mar 03, 2025 9:03 am Słucham najnowszego odcinka i trochę brzmi jakby Olga czytała pierwszy raz tekst przygotowany przez kogoś innego ze specjalnie wrzuconymi małymi błędami. Jest 35. minuta a już było "pierwszy raz widziała tak ciężkich, chorych ludzi" albo "za plecami wszystkimi dzwoni do biura obsługi klienta".
Jakie fantazje?MoniB pisze: ↑pn mar 03, 2025 9:17 am Teraz się zastanawiam czy płatny odcinek o zbroni w Rakowiskach (nadal mam wyrzuty sumienia, że jej zapłaciłam, mimo, że to było przed aferą) był faktycznie dobrze zriserczowany (a jeśli tak to przez kogo?!) czy to po prostu były literacko dopisane fantazje, bo źródeł oczywiście podanych nie ma...
KiciBumBum!
Zastanawia mnie czy to, co było powiedziane w trzech odpłatnych odcinkach podcastu ma pokrycie w rzeczywistości. Czy jest to coś w stylu niedorzecznego numeru pewnego prawicowego tygodnika, który wyszedł tuż po tym zdarzeniu i skusił mnie do zakupu okładką. W środku gazety okazało się, że treść artykułów w ogóle nie odnosi się do sprawy poza strzępkami "tam w okolicy podobno byli sataniści i na polu pod lasem można było znaleźć szczątki zwierząt i butelki". xD
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Nadal musisz nam powiedzieć bo nikt nie płaci za słuchanie tych wywodówMoniB pisze: ↑pt mar 07, 2025 3:15 pm Zastanawia mnie czy to, co było powiedziane w trzech odpłatnych odcinkach podcastu ma pokrycie w rzeczywistości. Czy jest to coś w stylu niedorzecznego numeru pewnego prawicowego tygodnika, który wyszedł tuż po tym zdarzeniu i skusił mnie do zakupu okładką. W środku gazety okazało się, że treść artykułów w ogóle nie odnosi się do sprawy poza strzępkami "tam w okolicy podobno byli sataniści i na polu pod lasem można było znaleźć szczątki zwierząt i butelki". xD
No nikt, Moni jako jedyna osoba zapłaciła za ten odcinek, Justyna zarobiła na nim 5 złotychPrzemoKondratowicz pisze: ↑sob mar 08, 2025 9:03 am Nadal musisz nam powiedzieć bo nikt nie płaci za słuchanie tych wywodów
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Ona teraz robi tyle rzeczy, że nie sądzę, że pisze odcinki sama.Limonene pisze: ↑pn mar 03, 2025 9:03 am Słucham najnowszego odcinka i trochę brzmi jakby Olga czytała pierwszy raz tekst przygotowany przez kogoś innego ze specjalnie wrzuconymi małymi błędami. Jest 35. minuta a już było "pierwszy raz widziała tak ciężkich, chorych ludzi" albo "za plecami wszystkimi dzwoni do biura obsługi klienta".
Tak, tak się kończy skakanie po wątkach xD
Ja niestety dawno temu wykupowalam dostęp do tego odcinka, z tego co pamiętam, to było dość sporo osobistych, ale mało istotnych dla sprawy detali. Napewno było sporo opisów substancji jakie zażywali, trochę że to tak ujmę "postronnej prywaty", teoretycznie jakby rozmawiała z kimś z ich otoczenia, ale nie mam zielonego pojęcia czy rzeczywiście tak było, dlatego że sporo informacji na temat tej sprawy można znaleźć na wykopie, także research ideolo w stylu śledziowej