Mialam Balee i sprawdził mi się. Przyjrzę się temu z Dermalogici,bo niedawno miałam od nich mini wersję kremu nawilżającego oraz serum z kwasem hialuronowym i wspominam te kosmetyki bardzo pozytywnie. Nigdy nic nie miałam z tej marki w większej pojemności,może zacznę od olejku
TOP kosmetyki warte swojej ceny
Moderator: verysweetcherry-
- SushiRoll
Re: TOP kosmetyki warte swojej ceny
Jest taki fajny zestaw startowy z mini wersjami : olejek, żel, krem (skin smoothing creamGdymniesenzmorzy pisze: ↑sob lut 22, 2025 2:48 pm Mialam Balee i sprawdził mi się. Przyjrzę się temu z Dermalogici,bo niedawno miałam od nich mini wersję kremu nawilżającego oraz serum z kwasem hialuronowym i wspominam te kosmetyki bardzo pozytywnie. Nigdy nic nie miałam z tej marki w większej pojemności,może zacznę od olejku![]()
-
- SushiRoll
Dzięki!Lubię minisy w przypadku droższych kosmetyków,bo nie czuję takiego rozczarowania jak produkt jest kiepski. Sprawdzę ten zestaw startowy
Ja tak samoGdymniesenzmorzy pisze: ↑sob lut 22, 2025 3:03 pm Dzięki!Lubię minisy w przypadku droższych kosmetyków,bo nie czuję takiego rozczarowania jak produkt jest kiepski. Sprawdzę ten zestaw startowy![]()
Paula’s Choice ma też miniatury właściwie każdego produktu, więc też na plus marka.
-
- SushiRoll
Do dziś pamiętam rozczarowanie kremem i serum z wit c od Ole Henriksen...Dlatego najpierw minisy jeśli jest możliwość
Ehh.. znam to.. Jeszcze najgorzej, jak u WSZYSTKICH innych się sprawdziło, a u mnie nieGdymniesenzmorzy pisze: ↑sob lut 22, 2025 3:13 pm Do dziś pamiętam rozczarowanie kremem i serum z wit c od Ole Henriksen...Dlatego najpierw minisy jeśli jest możliwośćPolecasz coś z Paula Choice?Miałam od nich tylko ten słynny toner(też minis),ale po poznaniu Dermatologici odpuściłam sobie tą markę.
Z Paula’s lubię kremy spf (Calm Barrier Protect Mineral Sunscreen SPF 30, Super-Light Daily Wrinkle Defense SPF30, Skin Restoring Moisturizer SPF50, 5% Vitamin C Sheer Moisturizer SPF50). Maska oczyszczająca jest fajna (ale dermalogica lepsza
Ja też używam głównie pH doctor i mam najlepszą cerę w życiu. Mam 37 lat, więc parę problemów już się pojawia plus nawracający problem z wypryskami. Obecnie tylko sporadycznie mi się coś pojawia.Wercia11124 pisze: ↑sob lut 15, 2025 5:59 pm Tak wiem ale ja użyłam tego na własnej skórze dlatego wiem że one działają. Ale każdy w sumie ma inna skórę i inne potrzeby także może faktycznie dla innych się nie sprawdzaja. Ale jestem w szoku bo krem z kwasem jest fenomenalny
-
- Channelka
Dziewczyny, odnośnie firmy dermomedica.
Widziałyście realne efekty? Wiem, że to nie zastąpi żadnych mezoterapii itp ale teraz niestety nie mogę korzystać z żadnych zabiegów.
Nie mam cery w złym stanie jednak widzę, że przebarwienia nie goją się już tak szybko jak miałam 20 lat, oczy są zmęczone, mam pojedyncze zmarszczki.
Na zabiegi będę mogła umówić się pewnie najwcześniej jesienią. Retinole, retinale teraz też odpadają
Przez chwile zafiksowałam się na tej koreańskiej pielęgnacji ale nie widzę żadnej poprawy
Czy z dermomedica polecacie coś konkretnego?
Jak już mam wydać kasę to wolę na coś co faktycznie ma szansę zadziałać niż znowu kupować w ciemno.
Widziałyście realne efekty? Wiem, że to nie zastąpi żadnych mezoterapii itp ale teraz niestety nie mogę korzystać z żadnych zabiegów.
Nie mam cery w złym stanie jednak widzę, że przebarwienia nie goją się już tak szybko jak miałam 20 lat, oczy są zmęczone, mam pojedyncze zmarszczki.
Na zabiegi będę mogła umówić się pewnie najwcześniej jesienią. Retinole, retinale teraz też odpadają
Przez chwile zafiksowałam się na tej koreańskiej pielęgnacji ale nie widzę żadnej poprawy

Jak już mam wydać kasę to wolę na coś co faktycznie ma szansę zadziałać niż znowu kupować w ciemno.
-
- SushiRoll
Ja kończę już trzecie opakowanie kremu B3 TRX z niacynamidem. Łącze go z serum Healing B5. Używam go już regularnie pół roku i widzę dużą poprawę,jeśli chodzi i przebarwienia po trądzikowe i nawilżenie skóry. Na początku myślałam,że krem jak krem, ale gdy go na chwilę zdradziłam to od razu widziałam różniceDamulka123 pisze: ↑pn lut 24, 2025 10:21 am Dziewczyny, odnośnie firmy dermomedica.
Na zabiegi będę mogła umówić się pewnie najwcześniej jesienią. Retinole, retinale teraz też odpadają![]()
Przez chwile zafiksowałam się na tej koreańskiej pielęgnacji ale nie widzę żadnej poprawy![]()
-
- Channelka
Gdymniesenzmorzy pisze: ↑pn lut 24, 2025 12:15 pm Ja kończę już trzecie opakowanie kremu B3 TRX z niacynamidem. Łącze go z serum Healing B5. Używam go już regularnie pół roku i widzę dużą poprawę,jeśli chodzi i przebarwienia po trądzikowe i nawilżenie skóry. Na początku myślałam,że krem jak krem, ale gdy go na chwilę zdradziłam to od razu widziałam różniceAż sprawdziłam i można używać tych produktów w ciąży i laktacji. Jeśli nie jesteś pewna zakupu,to można kupić krem i serum w mniejszych pojemnościach na próbę. Pianka ze śluzem ślimaka to też mój top. Jeśli chodzi o krem pod oczy to nic nie mam do polecenia,bo sama szukam.
To chyba faktycznie się skuszę :D
No i zamowilam te krysztalki z InsightGdymniesenzmorzy pisze: ↑sob lut 22, 2025 2:41 pm Kryształki z Insight robią super mięciutkie włosy bez obciążania. Do tego pięknie pachnąZ tanich opcji fajny jest fluid-krem z Sessio. Lekki,ale ładnie dociąża włosy.
Ja przetestowałam już chyba większość kosmetyków na rynku... Z wysokiej półki, ze średniej. Nie widziałam różnicy. Dopiero jak zaczęłam faktycznie się zdrowo odżywiać to i cera, włosy odżyły. Wiem, że to populizm, ale takie doświadczenie. No i zauważyłam dużą różnicę po suplementacji Omega-3.
-
- Ciastko
Cześć, co sądzicie o Veoli? Szczególnie chodzi mi o krem pod oczy, ten rozświetlający 20 seconda glam treatment i peeling Glass skin.
Dzis juz doszly mi krysztalki z Insight ,dzieki za polecenieGdymniesenzmorzy pisze: ↑sob lut 22, 2025 2:41 pm Kryształki z Insight robią super mięciutkie włosy bez obciążania. Do tego pięknie pachnąZ tanich opcji fajny jest fluid-krem z Sessio. Lekki,ale ładnie dociąża włosy.

-
- Channelka
Jutro naloze na wlosy to zobaczymy
-
- SushiRoll
-
- SushiRoll
Podbijam. Ja się przyglądam ich spf od jakiegoś czasuSybillazhogwartu pisze: ↑śr mar 05, 2025 6:17 pm Cześć, co sądzicie o Veoli? Szczególnie chodzi mi o krem pod oczy, ten rozświetlający 20 seconda glam treatment i peeling Glass skin.
-
- SushiRoll
Jakiś czas temu mi mignęło,że Piggypeg polecała

Miałam piankę do mycia twarzy. Wyjątkowy gniot. Fatalny zapach oraz efekt wysuszenia łącznie z dłońmi. Nie zostałam zachęcona do dalszego poznawania oferty.
O SPF kojarzę mieszane opinie, na pewno nic zachęcającego.
-
- Channelka
Ja finalnie skusiłam się na dermomedica z waszych poleceń!
Mam nadzieję, że będę zadowolona
dam znać!
Dzięki dziewczyny, wcześniej nie słyszałam o tej firmie
Mam nadzieję, że będę zadowolona

Dzięki dziewczyny, wcześniej nie słyszałam o tej firmie

Ladny zapach i fajna konsystencja,ale wydaje mi sie,ze troche obciazaja wlosy,no chyba ze ja za duzo dalam?Na codzieb uzywam olejku z Balmain i Oribrle.