Demakijaż
Moderator: verysweetcherryDemakijaż
Co polecacie do demakijażu? Zależy mi na tym, żeby produkt był delikatny, bo mam wrażliwe oczy i silną alergię, dodatkowo mocno przesuszoną skórę. Szczerze mówiąc to już zgłupiałam w tej kwestii, przez wiele lat wszyscy polecali płyny micelarne, a teraz okazuje się, że nie są dobre dla skóry.
- Juliaturczyniak
- 120mkw
Są dobre dla skóry, ale trzeba pamiętać, że ten płyn należy później również zmyć. 

Od lat używam biodermy, nie znalazłam jeszcze lepszego płynu micelarnego. Po płynie używam żelu do mycia twarzy i tutaj w sumie różne wpadają, co akurat uda mi się kupić. Teraz mam jakiś z pharmaceris, bez szału ale może być. Lubię też płyny dwufazowe na cięższy makijaż, np clinique ten fioletowy.
Od paru miesięcy regularnie używam do demakijażu i mycia twarzy mleczka z polskiej firmy Oio Lab. Jestem nim zachwycona
Jest to produkt, przy którym na długo pozostanę.
Płynów micelarnych od dawna nie używam, ale kiedy chętnie po nie sięgałam, to najbardziej mi pasowały micele z Uriage.

Płynów micelarnych od dawna nie używam, ale kiedy chętnie po nie sięgałam, to najbardziej mi pasowały micele z Uriage.