Polskie marki- polecajki i antypolecajki
Moderator: verysweetcherryRe: Polskie marki- polecajki i antypolecajki
Nago- kupiłam dwa komplety bawełniane szorty plus koszulka. Mam je z 5 lat super jakość 
-
- RóżowePolo
Girls znacie nowy kod do lebrand?
-
- Ciastko
Co myślicie o Mój kraj taki piękny i Lillow? Chodzi mi głównie o dresowe spodnie i bluzy. Patrzyłam na Marsalę,ale tu same oversize,wręcz ogromne. Mam z More moi,ale bardzo wypychały się kolana. I jeszcze leginsy - gdzie szukać dobrej jakości,ale bawełnianych?
Z Lillow mam dużo rzeczy i zawsze byłam zadowolonaSybillazhogwartu pisze: ↑pt lut 14, 2025 6:51 am Co myślicie o Mój kraj taki piękny i Lillow? Chodzi mi głównie o dresowe spodnie i bluzy. Patrzyłam na Marsalę,ale tu same oversize,wręcz ogromne. Mam z More moi,ale bardzo wypychały się kolana. I jeszcze leginsy - gdzie szukać dobrej jakości,ale bawełnianych?

-
- Ciastko
Ona jest okropna szefowa, najchętniej by chciała żeby każdy u niej za doświadczenie pracował.Vexi161 pisze: ↑śr sie 07, 2024 1:23 pm No ta Klaudia właścicielka jest dla mnie niespójna na poczatku myślałam ze fajna babka ale potem ciagle te przekleństwa na story potem nie podadzą o której drop bo trzeba polować jakieś pretensje jak ktoś oddaje produkt a teraz ten staż z urzędu jakby nie mogła normalnie zatrudnić i jej nie stać było xd plus te cringowe rolki
-
- BlondDoczep
Muuv apparel- macie cos? Bluze lub kurtke? Zastanawiam sie nad bluza od nich lub od La Mani 

Mam pikowaną kamizelkę, polecam, jakość bdbjadzix1707 pisze: ↑sob mar 01, 2025 10:50 am Muuv apparel- macie cos? Bluze lub kurtke? Zastanawiam sie nad bluza od nich lub od La Mani![]()

O, podbijam! Kiedyś był od Dyzio na 20% ale już wyłączony
-
- ŚpioszkiKenzo
Mam bluzę od nich, która niestety trochę straciła po wypraniu (tryb ręczny, niskie obroty) - od środka przestała być miła, troche się skutkowała, ale od zewnątrz wciąż wygląda bardzo dobrze, jest ciepła i noszę ją bardzo często.
Inne rzeczy (kurtka, bluzka, legginsy) - jakość wciąż naprawdę bardzo dobra, mają też fajne, niebanalne fasony i wyglądają dobrze na człowieku, jeden element garderoby jest w stanie zrobić stylowke. Niestety za cenę wygody i praktyczności, ale mimo wszystko nie na tyle, żebym przestała je nosić, więc ogólnie i tak na plus, chociaż w najbliższym czasie nie planuję ponownych zakupów, próbuję znaleźć jednak coś innego

-
- Ciastko
Czy ktoś ma doświadczenia z dżinsami z Rocks Jeans?
Ja szczerze polecam uniformo.plSebasradochleba pisze: ↑pt mar 01, 2024 1:47 pm Dziewczyny piszcie co polecacie, a czego nie. Często spotykam się z tym, że influ na tt czy insta wychwalają jakość ubrań tworzonych przez polskie marki. Niestety nijak ma się do rzeczywistości.
Ja zacznę, kilka lat temu kupiłam kimono z nalu bodywear , kosztowało sporo a jakoś średnia. Odstające nitki, jeśli chodzi o materiał to mam kilka sukienek z wiskozy i to materiał kimona wypada zdecydowanie najgorzej![]()
Specjalizują się w odzieży medycznej i kosmetycznej, ale mają świetną odzież fitness i na co dzień.
Wprowadzają teraz fajną linię bluz z printami. Wyglądają świetnie i czekam aż będzie drop, bo ma być tylko po 10 sztuk danego modelu.
Kupowałam tam bluzę i spodnie dresowe i jestem mega zadowolona. Cena idzie z jakością w parze