Start
Mój profil

Polskie marki- polecajki i antypolecajki

Moderator: verysweetcherry
Awatar użytkownika
rozaliew
Tritonotti

Re: Polskie marki- polecajki i antypolecajki

Post autor: rozaliew »

Nago- kupiłam dwa komplety bawełniane szorty plus koszulka. Mam je z 5 lat super jakość ☺️
Alexxx1234
RóżowePolo

Post autor: Alexxx1234 »

Girls znacie nowy kod do lebrand?
Ziemianin
Skarpeta Rakieta

Post autor: Ziemianin »

rozaliew pisze: wt lut 11, 2025 2:50 pm Nago- kupiłam dwa komplety bawełniane szorty plus koszulka. Mam je z 5 lat super jakość ☺️
Ja kupiłam za to od nich body. Niby to bawełna, a po 10 min byłam tak spocona jakbym była w folii. Meeeega dziwne.
Awatar użytkownika
rozaliew
Tritonotti

Ziemianin pisze: czw lut 13, 2025 10:50 pm Ja kupiłam za to od nich body. Niby to bawełna, a po 10 min byłam tak spocona jakbym była w folii. Meeeega dziwne.
Kiedy kupiłaś? Może zmienili jakość?
Sybillazhogwartu
Ciastko

Post autor: Sybillazhogwartu »

Co myślicie o Mój kraj taki piękny i Lillow? Chodzi mi głównie o dresowe spodnie i bluzy. Patrzyłam na Marsalę,ale tu same oversize,wręcz ogromne. Mam z More moi,ale bardzo wypychały się kolana. I jeszcze leginsy - gdzie szukać dobrej jakości,ale bawełnianych?
Ziemianin
Skarpeta Rakieta

Post autor: Ziemianin »

rozaliew pisze: czw lut 13, 2025 11:02 pm Kiedy kupiłaś? Może zmienili jakość?
Właśnie mega dawno, jakieś 6 lat temu. Nigdy więcej nie zdecydowałam się na ponowny zakup. Nie mam wiec porownania
Blada
Skarpeta Rakieta

Post autor: Blada »

Sybillazhogwartu pisze: pt lut 14, 2025 6:51 am Co myślicie o Mój kraj taki piękny i Lillow? Chodzi mi głównie o dresowe spodnie i bluzy. Patrzyłam na Marsalę,ale tu same oversize,wręcz ogromne. Mam z More moi,ale bardzo wypychały się kolana. I jeszcze leginsy - gdzie szukać dobrej jakości,ale bawełnianych?
Z Lillow mam dużo rzeczy i zawsze byłam zadowolona :)
Awatar użytkownika
rozaliew
Tritonotti

Macie jakieś legginsy polskiej marki sportowe inne niż carpatree i gym glamour? Carpatree najczęściej prześwitują, a Gg to jakość okropna choć fasony mają fajne.
werkaaferka1993
Ciastko

Post autor: werkaaferka1993 »

Vexi161 pisze: śr sie 07, 2024 1:23 pm No ta Klaudia właścicielka jest dla mnie niespójna na poczatku myślałam ze fajna babka ale potem ciagle te przekleństwa na story potem nie podadzą o której drop bo trzeba polować jakieś pretensje jak ktoś oddaje produkt a teraz ten staż z urzędu jakby nie mogła normalnie zatrudnić i jej nie stać było xd plus te cringowe rolki
Ona jest okropna szefowa, najchętniej by chciała żeby każdy u niej za doświadczenie pracował.
jadzix1707
BlondDoczep

Post autor: jadzix1707 »

Muuv apparel- macie cos? Bluze lub kurtke? Zastanawiam sie nad bluza od nich lub od La Mani :)
Blada
Skarpeta Rakieta

Post autor: Blada »

jadzix1707 pisze: sob mar 01, 2025 10:50 am Muuv apparel- macie cos? Bluze lub kurtke? Zastanawiam sie nad bluza od nich lub od La Mani :)
Mam pikowaną kamizelkę, polecam, jakość bdb :good:
PatPod
Migocząca Świeczka

Post autor: PatPod »

Alexxx1234 pisze: wt lut 11, 2025 11:13 pm Girls znacie nowy kod do lebrand?
O, podbijam! Kiedyś był od Dyzio na 20% ale już wyłączony 😢
zabalabazaba
ŚpioszkiKenzo

Post autor: zabalabazaba »

Blada pisze: pn mar 03, 2025 3:33 pm Mam pikowaną kamizelkę, polecam, jakość bdb :good:
Mam bluzę od nich, która niestety trochę straciła po wypraniu (tryb ręczny, niskie obroty) - od środka przestała być miła, troche się skutkowała, ale od zewnątrz wciąż wygląda bardzo dobrze, jest ciepła i noszę ją bardzo często.

Inne rzeczy (kurtka, bluzka, legginsy) - jakość wciąż naprawdę bardzo dobra, mają też fajne, niebanalne fasony i wyglądają dobrze na człowieku, jeden element garderoby jest w stanie zrobić stylowke. Niestety za cenę wygody i praktyczności, ale mimo wszystko nie na tyle, żebym przestała je nosić, więc ogólnie i tak na plus, chociaż w najbliższym czasie nie planuję ponownych zakupów, próbuję znaleźć jednak coś innego :)
Sybillazhogwartu
Ciastko

Post autor: Sybillazhogwartu »

Czy ktoś ma doświadczenia z dżinsami z Rocks Jeans?
Dorota128
Siatkarka

Post autor: Dorota128 »

Sebasradochleba pisze: pt mar 01, 2024 1:47 pm Dziewczyny piszcie co polecacie, a czego nie. Często spotykam się z tym, że influ na tt czy insta wychwalają jakość ubrań tworzonych przez polskie marki. Niestety nijak ma się do rzeczywistości.
Ja zacznę, kilka lat temu kupiłam kimono z nalu bodywear , kosztowało sporo a jakoś średnia. Odstające nitki, jeśli chodzi o materiał to mam kilka sukienek z wiskozy i to materiał kimona wypada zdecydowanie najgorzej :/
Ja szczerze polecam uniformo.pl
Specjalizują się w odzieży medycznej i kosmetycznej, ale mają świetną odzież fitness i na co dzień.
Wprowadzają teraz fajną linię bluz z printami. Wyglądają świetnie i czekam aż będzie drop, bo ma być tylko po 10 sztuk danego modelu.
Kupowałam tam bluzę i spodnie dresowe i jestem mega zadowolona. Cena idzie z jakością w parze <3
aneta1
Mokra Włoszka

Post autor: aneta1 »

macie może kod rabatowy do lenato?