Start
Mój profil

Rzeczy które wstyd wam robić a są normalne

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
ELLI3
WążNaTshircie

Info Rzeczy które wstyd wam robić a są normalne

Post autor: ELLI3 »

Hej wszystkim, założyłam taki wątek żebyśmy mogli się podzielić czymś czego wstydzimy/boimy się robić a nie powinniśmy.
Może ktoś dzięki temu poczuje się mniej nienormalny ;P

Ja zacznę:

- Wstydzę się zamawiać kurierem cięższe rzeczy bo mam gdzieś w głowie że źle o mnie pomyśli

- Boje się wchodzić w ciuchach kupionych w danym sklepie ponownie do niego bo myślę że pracownicy pomyślą że je ukradłam

- Czuje się "nielegalnie" wynosząc w nocy śmieci z bloku
Miotlaaa
GreckieWakacje

Post autor: Miotlaaa »

Głupio mi wychodzić z supermarketu z pustymi rękami, kiedy nie znalazłam tego co chciałam kupić. I muszę wszystkich pokolei przepraszać żeby się przecisnąć obok kolejki do kasy xD
Aurora1
MoetGlass

Post autor: Aurora1 »

Wstydzę się, nie potrafię poprosić wprost, że chce mi się pić czy jeść, gdy jestem u kogoś w odwiedzinach jako gość. Czekam aż gospodarz sam zaproponuje, nie potrafię sama tego zakomunikować.
Awatar użytkownika
amica90
Trening padla

Post autor: amica90 »

Aurora1 pisze: czw gru 26, 2024 7:38 pm Wstydzę się, nie potrafię poprosić wprost, że chce mi się pić czy jeść, gdy jestem u kogoś w odwiedzinach jako gość. Czekam aż gospodarz sam zaproponuje, nie potrafię sama tego zakomunikować.
A ja nawet więcej - nie dość, że czekam, to jak np. postawi na stole paluszki albo cukierki/ciasteczka i mówi, żeby się częstować, to wstydzę się wziąć więcej niż jedno
🍿🍿🍿
blackpill
Ciastko

Post autor: blackpill »

Wstydze sie czasami pierdzieć przy obcych tak ostro aż wszyscy na mnie patrzą, ale zazwyczaj nikt nie zwraca uwagi
Awatar użytkownika
blvnkspace
RoyalBaby

Post autor: blvnkspace »

wstydzę się powiedzieć, że czegoś nie rozumiem; i to do takiego lvl'u, że kiedyś specjalnie wyszłam do łazienki, żeby wygooglować tę rzecz i stać się chociaż trochę bardziej "doedukowana", mimo że nie było mnie top 5 minut :P

dodatkowo wstydzę się mówić, że mi ciężko. wolę wszystko rozwiązywać sama, bo mam wrażenie, że tak łatwiej.
potrzebuję więcej snu albo więcej kawy.
TosiekGrzyb
MoetGlass

Post autor: TosiekGrzyb »

blackpill pisze: czw lut 13, 2025 2:15 pm Wstydze sie czasami pierdzieć przy obcych tak ostro aż wszyscy na mnie patrzą, ale zazwyczaj nikt nie zwraca uwagi
Czy choruje Pan na IBS?
Tikitaki55
Tritonotti

Post autor: Tikitaki55 »

Ja się wstydzę chodzić sama po sklepach innych niż spożywcze xD
Awatar użytkownika
amica90
Trening padla

Post autor: amica90 »

Ja się wstydzę iść sama do restauracji. Kawiarnie mam już raczej "odblokowane", ale restauracje... Na solo tripach wolę zamówić pizzę do hotelu czy mieszkania zamiast gdzieś wyjść, a żałuję.
🍿🍿🍿
kasakasakasakasakasa
BlondDoczep

Post autor: kasakasakasakasakasa »

Głupio mi czasami przed sąsiadami jak zamawiam jedzenie z dowozem, mam jakieś dziwne wyrzuty sumienia XD
Pejczyk Pandory
Bransoletka50k

Post autor: Pejczyk Pandory »

Generalnie wstydzę się bardzo atrakcyjnych mężczyzn i unikam z nimi kontaktu. Kiedyś wstydziłam się kupować papier toaletowy, ale już mi przeszło. Z ciekawszych rzeczy - moja teściowa wyrzuca śmieci wyłącznie późną nocą, bo nie chce żeby sąsiedzi widzieli ją wynoszącą worek do zsypu. Ale hit to moja koleżanka, która kiedyś nocowała u mnie i wstydziła się korzystać z naszej toalety, więc wolała wysikać się w nocy na trawniku przed blokiem.
Awatar użytkownika
LunaVIP
RóżowePolo

Post autor: LunaVIP »

Poprawiać makijaż przy kimś. Jakoś nikomfortowo, ale czasami się przełamię i przypudruję nos.
🧙‍♀️💣🔥♐🖤
Awatar użytkownika
jenta
Beżowa

Post autor: jenta »

Iść na 2 do toalety jak jestem na wyjeździe ze znajomymi i nie mam prywatnej łazienki.
astronautka123
SushiRoll

Post autor: astronautka123 »

Wstydzę się jeść przy ludziach. Wstydzę się kupować słodycze, alkohol.
Ostatnio zmieniony czw sty 08, 2026 10:56 am przez astronautka123, łącznie zmieniany 1 raz.
astronautka123
SushiRoll

Post autor: astronautka123 »

jenta pisze: wt sty 06, 2026 11:17 am Iść na 2 do toalety jak jestem na wyjeździe ze znajomymi i nie mam prywatnej łazienki.
W ogóle robienie 2 poza domem jest w naturze człowieka jakoś dziwnie zablokowane. Już nawet przedszkolaki mają opory przed robieniem w przedszkolu.
Awatar użytkownika
sosczosnkowy
Zrobiona_In_Italy

Post autor: sosczosnkowy »

umawianie się do lekarza XD
Rzeka.chaosu
Currently:Greece

Post autor: Rzeka.chaosu »

Ja wstydzę się zblizać na całowanie itp. gdy mam na sobie mocniejszy make up lub pot po całym dniu. Naprawdę takie uczuciowe mocne całowanie tylko jak jestem umyta, z lekkim kremem. :D Kiedyś po prostu poczułam smak/zapach (okropny w ustach) czyjegoś mocnego makeupu i coś mi się w głowie przełączyło. Nie przeszkadza mi natomiast szminka. :D Nie wiem jak to działa.
Awatar użytkownika
again
Skarpeta Rakieta

Post autor: again »

Idąc, często głupio mi wyprzedzać kogoś na ulicy szczególnie jak chodnik nie jest na tyle szeroki żeby zachować znaczący odstęp przy wykonywaniu manewru. Wtedy zwalniam tak aby nie być za blisko i idę potulnie z tyłu 🥲
A już w ogóle najgorzej jak się idzie z jakąś osobą w podobnym rytmie, i niemal równolegle, wtedy akurat przyspieszam nawet jeśli nigdzie się k*** nie spieszę xD
Wstydzę się nawet o tym pisać tu 🫠
Awatar użytkownika
Oliwkowa888
Mokra Włoszka

Post autor: Oliwkowa888 »

Gdy w alejce w sklepie jakaś starsza osoba idzie powoli i blokuje wózkiem przejście, to wstydzę się powiedzieć "przepraszam" żeby się przesunęła i zrobiła przejście. Zawsze mam w głowie, ze to starszy człowiek, jest mu trudniej i ciężej i że będzie to wyglądało jakbym go poganiała.
ELLI3
WążNaTshircie

Oliwkowa888 pisze: śr sty 14, 2026 6:20 am Gdy w alejce w sklepie jakaś starsza osoba idzie powoli i blokuje wózkiem przejście, to wstydzę się powiedzieć "przepraszam" żeby się przesunęła i zrobiła przejście. Zawsze mam w głowie, ze to starszy człowiek, jest mu trudniej i ciężej i że będzie to wyglądało jakbym go poganiała.
Ja level wyżej, mam też tak na chodniku jak jest mało miejsca. Wstyd mi pokazać że umiem iść szybciej więc tak sobie człapię za tą babcią powolutku xD
ELLI3
WążNaTshircie

Jako że musiałam dziś zrobić zamówienie w sklepie internetowym (rzecz tania, ale nigdzie niedostępna stacjonarnie) to odkrylam nowy wstyd, mianowicie wstyd mi zamawiać przez neta jedną rzecz jeśli jest tańsza niż 100zł. Zawsze mam w głowie że na magazynie ktoś się wkurwia że musi pakować 1 rzecz za dychę więc oczywiście domówiłam z 3 inne mniej potrzebne mi rzeczy 🤦🏻‍♀️
baaaszka2
GreckieWakacje

Post autor: baaaszka2 »

Wstydzę się kupować alkohol. Jak zdarzylo się, że miałam imprezę i kupowałam kilka rodzajów alko i sporo butelek to poszłam do trzech różnych sklepów, żeby mnie nie wzieto za alkoholiczkę.
Awatar użytkownika
damascenka
Administrator

Post autor: damascenka »

Pejczyk Pandory pisze: pn sty 05, 2026 10:09 pm Generalnie wstydzę się bardzo atrakcyjnych mężczyzn i unikam z nimi kontaktu. Kiedyś wstydziłam się kupować papier toaletowy, ale już mi przeszło. Z ciekawszych rzeczy - moja teściowa wyrzuca śmieci wyłącznie późną nocą, bo nie chce żeby sąsiedzi widzieli ją wynoszącą worek do zsypu. Ale hit to moja koleżanka, która kiedyś nocowała u mnie i wstydziła się korzystać z naszej toalety, więc wolała wysikać się w nocy na trawniku przed blokiem.
Jezu, ja też nie chcę wynosić śmieci za dnia, kiedy sąsiedzi z domu obok mogą zobaczyć. XD

I wstydzę się odbierać paczki z miejsc innych niż paczkomat, bo boję się, co obsługa sobie o mnie myśli, że tyle zamawiam.
agrafka00
ZdalnaFanka

Post autor: agrafka00 »

Wstydzę się chodzić do salonu kosmetycznego tylko na regulację brwi - żadnych innych zabiegów na rzęsy czy brwi nie potrzebuję, więc zazwyczaj biorę regulacje plus stylizację paznokci. Ale gdy czasem terminy inaczej wypadną i muszę iść tylko na regulację to mam poczucie winy, że to jest tak tani i krótki zabieg, że tylko marnuję czas stylistki xD
Awatar użytkownika
berry blast
Currently:revenge

Post autor: berry blast »

a co w sytuacji jeśli w restauracji coś Wam nie smakowało a obsługa usilnie dopytuje czy wszystko smaczne? 🥹 ja mówię, że oczywiście, bardzo smaczne 🥹