Start
Mój profil

Rzeczy które wstyd wam robić a są normalne

Moderator: verysweetcherry
ELLI3
PrinTu

Info Rzeczy które wstyd wam robić a są normalne

Post autor: ELLI3 »

Hej wszystkim, założyłam taki wątek żebyśmy mogli się podzielić czymś czego wstydzimy/boimy się robić a nie powinniśmy.
Może ktoś dzięki temu poczuje się mniej nienormalny ;P

Ja zacznę:

- Wstydzę się zamawiać kurierem cięższe rzeczy bo mam gdzieś w głowie że źle o mnie pomyśli

- Boje się wchodzić w ciuchach kupionych w danym sklepie ponownie do niego bo myślę że pracownicy pomyślą że je ukradłam

- Czuje się "nielegalnie" wynosząc w nocy śmieci z bloku
Miotlaaa
Koczkodan

Post autor: Miotlaaa »

Głupio mi wychodzić z supermarketu z pustymi rękami, kiedy nie znalazłam tego co chciałam kupić. I muszę wszystkich pokolei przepraszać żeby się przecisnąć obok kolejki do kasy xD
Aurora1
SkrzydełkaZhooters

Post autor: Aurora1 »

Wstydzę się, nie potrafię poprosić wprost, że chce mi się pić czy jeść, gdy jestem u kogoś w odwiedzinach jako gość. Czekam aż gospodarz sam zaproponuje, nie potrafię sama tego zakomunikować.
Awatar użytkownika
amica90
Currently: planning drama

Post autor: amica90 »

Aurora1 pisze: czw gru 26, 2024 7:38 pm Wstydzę się, nie potrafię poprosić wprost, że chce mi się pić czy jeść, gdy jestem u kogoś w odwiedzinach jako gość. Czekam aż gospodarz sam zaproponuje, nie potrafię sama tego zakomunikować.
A ja nawet więcej - nie dość, że czekam, to jak np. postawi na stole paluszki albo cukierki/ciasteczka i mówi, żeby się częstować, to wstydzę się wziąć więcej niż jedno
blackpill
Ciastko

Post autor: blackpill »

Wstydze sie czasami pierdzieć przy obcych tak ostro aż wszyscy na mnie patrzą, ale zazwyczaj nikt nie zwraca uwagi
Awatar użytkownika
blvnkspace
RoyalBaby

Post autor: blvnkspace »

wstydzę się powiedzieć, że czegoś nie rozumiem; i to do takiego lvl'u, że kiedyś specjalnie wyszłam do łazienki, żeby wygooglować tę rzecz i stać się chociaż trochę bardziej "doedukowana", mimo że nie było mnie top 5 minut :P

dodatkowo wstydzę się mówić, że mi ciężko. wolę wszystko rozwiązywać sama, bo mam wrażenie, że tak łatwiej.
potrzebuję więcej snu albo więcej kawy.