Pianka do samoopalania
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry- tasty042024
- BlondDoczep
Pianka do samoopalania
Hej wandy, czy używacie jakichś pianek samoopalających? Sama teraz używam bebio, jestem nawet zadowolona, ale chyba ma dla mnie trochę za ciepły odcień. Macie coś innego do polecenia?
- Blue Spirit
- Tritonotti
Używałam kiedyś Byrokko Tan Mousse Dark i miał dobry odcień jak dla mnie. Trzymał najdłużej ze wszystkich, które miałam (po peelingu), ale nierówno schodzi i trzeba trochę się pomęczyć przy ścieraniu resztek.
-
amozebytakzjesc
- MiamiBicz
Ja mam z Marc Inbane i jest super:)
- Blue Spirit
- Tritonotti
Jak długo się trzyma?
-
amozebytakzjesc
- MiamiBicz
Wydaje mi sie, ze ok tyg na pewno
-
Dziergalia
- Channelka
Używam tej samej i również polecam. Dobrze mieć rękawice do nakładania pianki wtedy się super rozprowadza i nie ma smug i mijaków.
Tak, rękawica z b.tan też fajnie działaDziergalia pisze: ↑pn kwie 14, 2025 9:34 pm Używam tej samej i również polecam. Dobrze mieć rękawice do nakładania pianki wtedy się super rozprowadza i nie ma smug i mijaków.
- unidentifiedxxx
- KlasaBiznes
tylko st. tropez 
-
MelaniaBella
- Koczkodan
Dokładnie!
-
Dziergalia
- Channelka
Możesz napisać coś więcej? Jestem ciekawa opinii, bo widzę że cenowo jest spoko.
- unidentifiedxxx
- KlasaBiznes
Mam ten express tan 1 hour, ale nakładam go na 4-5h. To jest mój pierwszy samoopalacz, zawsze używałam balsamów brązujących. Kupiłam taki mini 50ml na próbę i miał być tylko do twarzy, on jest na notino w zestawie z rękawicą za 31zl. Użyłam na całe ciało i zmyłam po 4h i byłam pięknie opalona. Żadnych pomarańczowych odcieni. Ale nie wiem, może to zależy od skóry, ja mam oliwkowe podtony i nie jestem bladziochem. Jeśli chodzi o zmywanie się to też pięknie schodzi i nie zostawia plam. Nawet na newralgicznych miejscach typu łokcie, kolana, kostki zachował się pięknie, ale tam wiadomo - nakładałam minimalne ilości.Dziergalia pisze: ↑czw kwie 24, 2025 10:04 am Możesz napisać coś więcej? Jestem ciekawa opinii, bo widzę że cenowo jest spoko.
-
Dziergalia
- Channelka
Dziękuję za wyczerpującą odpowiedźunidentifiedxxx pisze: ↑czw kwie 24, 2025 10:47 am Mam ten express tan 1 hour, ale nakładam go na 4-5h. To jest mój pierwszy samoopalacz, zawsze używałam balsamów brązujących. Kupiłam taki mini 50ml na próbę i miał być tylko do twarzy, on jest na notino w zestawie z rękawicą za 31zl. Użyłam na całe ciało i zmyłam po 4h i byłam pięknie opalona. Żadnych pomarańczowych odcieni. Ale nie wiem, może to zależy od skóry, ja mam oliwkowe podtony i nie jestem bladziochem. Jeśli chodzi o zmywanie się to też pięknie schodzi i nie zostawia plam. Nawet na newralgicznych miejscach typu łokcie, kolana, kostki zachował się pięknie, ale tam wiadomo - nakładałam minimalne ilości.
-
MelaniaBella
- Koczkodan
A napisz proszę co z odpychającym zapachem? Niestety tego w samoopalaczach nie potrafię znieśćunidentifiedxxx pisze: ↑czw kwie 24, 2025 10:47 am Mam ten express tan 1 hour, ale nakładam go na 4-5h. To jest mój pierwszy samoopalacz, zawsze używałam balsamów brązujących. Kupiłam taki mini 50ml na próbę i miał być tylko do twarzy, on jest na notino w zestawie z rękawicą za 31zl. Użyłam na całe ciało i zmyłam po 4h i byłam pięknie opalona. Żadnych pomarańczowych odcieni. Ale nie wiem, może to zależy od skóry, ja mam oliwkowe podtony i nie jestem bladziochem. Jeśli chodzi o zmywanie się to też pięknie schodzi i nie zostawia plam. Nawet na newralgicznych miejscach typu łokcie, kolana, kostki zachował się pięknie, ale tam wiadomo - nakładałam minimalne ilości.
- unidentifiedxxx
- KlasaBiznes
No cóż - kłamać nie będę, coś tam czuć ale nie jakoś mocno, a jeśli jesteś wrażliwa na ten zapach to polecam jakoś przetrwać etap opalania, a po zmyciu smarować ciało balsamem np z indigo, one mają śliczne mocno intensywne zapachy i długo utrzymają się na skórze, mi to pomagaMelaniaBella pisze: ↑pn cze 09, 2025 11:00 am A napisz proszę co z odpychającym zapachem? Niestety tego w samoopalaczach nie potrafię znieść![]()
-
fiusiusiusiu
- Bransoletka50k
To ja mam pytanie jak zmywacie samoopalacz? Ja robie peeling, mam rękawice peelingujące a i tak nie chce zejść a patrzeć się po jakimś czasie już nie da
- Rabarblador
- BlondDoczep
mam piankę do usuwania samoopalacza z mine tan, a także jakiś spray z essence.fiusiusiusiu pisze: ↑pn cze 30, 2025 7:39 pm To ja mam pytanie jak zmywacie samoopalacz? Ja robie peeling, mam rękawice peelingujące a i tak nie chce zejść a patrzeć się po jakimś czasie już nie da
-
meowmeow123
- Ciastko
St moriz dla mnie dramat ten ekspresowy, jest strasznie pomaranczowy i robi plamy.. byc moze dla mnie po prostu za mocny. Za to najlepszy jakiego uzywalam to bondi sands ten zwykly w czarnym opakowaniu z niebieskim paskiem! Piekny neutralny odcien i zero plam