Start
Mój profil

Antykoncepcja

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Awatar użytkownika
odpalskreta
ZdalnaFanka

Antykoncepcja

Post autor: odpalskreta »

Hejo, pytanie do dziewczyn, które brały bądź biorą tabletki antykocnepcyjne.
Kiedyś brałam tabletki aerials, przestałam i znowu myślałam żeby do nich wrócić. Tym także przepisano mi vibin mini. Tutaj pytanie, czy któraś z was je brała, jeśli tak to jak na was wypłynęły, jakie miałyście skutki uboczne?
Darcia37
Ciastko

Post autor: Darcia37 »

dziewczyny znacielegitna stronę z erecepta na anty? Nie mam jak pójść do lekarza a zapomniałam i zaraz będę mieć ostatnie tabletki już...
Awatar użytkownika
Juliaturczyniak
PoranneKapuczino

Post autor: Juliaturczyniak »

A nie masz kontaktu albo nr do lekarza? Często z tego co mi wiadomo wystarczy do niego zadzwonić i wypisuje Ci na miejscu, bez wizyty itp.
Awatar użytkownika
odpalskreta
ZdalnaFanka

Darcia37 pisze: pn lut 10, 2025 7:36 pm dziewczyny znacielegitna stronę z erecepta na anty? Nie mam jak pójść do lekarza a zapomniałam i zaraz będę mieć ostatnie tabletki już...
Moja tabletka pl czy jakoś tak
Awatar użytkownika
odpalskreta
ZdalnaFanka

Tak to ta strona
Załączniki
fw_1739272424337.jpg
fw_1739272424337.jpg (73.41 KiB) Przejrzano 1080 razy
Inav
Mokra Włoszka

Post autor: Inav »

odpalskreta pisze: pn lut 10, 2025 5:07 pm Hejo, pytanie do dziewczyn, które brały bądź biorą tabletki antykocnepcyjne.
Kiedyś brałam tabletki aerials, przestałam i znowu myślałam żeby do nich wrócić. Tym także przepisano mi vibin mini. Tutaj pytanie, czy któraś z was je brała, jeśli tak to jak na was wypłynęły, jakie miałyście skutki uboczne?
vibin mini biorę od 3 lat

moje krwawienie jest duuużo mniejsze i nie ma bólu brzucha podczas, plus dużo mniej pryszczy się pojawia (więc to skutki na plus). jedynie od czasu kiedy zaczęłam je brac, zwykle w 2 dzień okresu, okropnie boli mnie głowa. nie zawsze tak jest ale powiedzmy że 7 na 10 miesiączek jest z bólem głowy na samym początku (więc taki skutek na minus). z minusów to mniejsze libido jeszcze ale wydaje mi się, że chyba to powszechne przy tabletkach.

nic więcej u mnie się nie działo, żadnego przybierania na wadze ani nic takiego.

kiedyś za czasów nastoletnich brałam vixpo przez jakiś rok i uważam, że na vibin mini lepiej się czuję (zwłaszcza w trakcie okresu).
Awatar użytkownika
Matilda00
LouiBag

Post autor: Matilda00 »

Darcia37 pisze: pn lut 10, 2025 7:36 pm dziewczyny znacielegitna stronę z erecepta na anty? Nie mam jak pójść do lekarza a zapomniałam i zaraz będę mieć ostatnie tabletki już...
Ja korzystałam z erecept i receptomatu
Awatar użytkownika
Patidanonek8989
Skarpeta Rakieta

Post autor: Patidanonek8989 »

odpalskreta pisze: pn lut 10, 2025 5:07 pm Hejo, pytanie do dziewczyn, które brały bądź biorą tabletki antykocnepcyjne.
Ja biorę od pół roku i wszystko okej. Jedyny minus to taki, że libido spadło do zera :/
klaudiao8

Post autor: klaudiao8 »

Spróbujcie poprosić rodzinnego... :) u mnie bez problemu i wiem, że nie tylko mi.