Hejo, pytanie do dziewczyn, które brały bądź biorą tabletki antykocnepcyjne.
Kiedyś brałam tabletki aerials, przestałam i znowu myślałam żeby do nich wrócić. Tym także przepisano mi vibin mini. Tutaj pytanie, czy któraś z was je brała, jeśli tak to jak na was wypłynęły, jakie miałyście skutki uboczne?
Antykoncepcja
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry- Juliaturczyniak
- PoranneKapuczino
A nie masz kontaktu albo nr do lekarza? Często z tego co mi wiadomo wystarczy do niego zadzwonić i wypisuje Ci na miejscu, bez wizyty itp.
- odpalskreta
- ZdalnaFanka
- odpalskreta
- ZdalnaFanka
Tak to ta strona
- Załączniki
-
- fw_1739272424337.jpg (73.41 KiB) Przejrzano 1075 razy
vibin mini biorę od 3 latodpalskreta pisze: ↑pn lut 10, 2025 5:07 pm Hejo, pytanie do dziewczyn, które brały bądź biorą tabletki antykocnepcyjne.
Kiedyś brałam tabletki aerials, przestałam i znowu myślałam żeby do nich wrócić. Tym także przepisano mi vibin mini. Tutaj pytanie, czy któraś z was je brała, jeśli tak to jak na was wypłynęły, jakie miałyście skutki uboczne?
moje krwawienie jest duuużo mniejsze i nie ma bólu brzucha podczas, plus dużo mniej pryszczy się pojawia (więc to skutki na plus). jedynie od czasu kiedy zaczęłam je brac, zwykle w 2 dzień okresu, okropnie boli mnie głowa. nie zawsze tak jest ale powiedzmy że 7 na 10 miesiączek jest z bólem głowy na samym początku (więc taki skutek na minus). z minusów to mniejsze libido jeszcze ale wydaje mi się, że chyba to powszechne przy tabletkach.
nic więcej u mnie się nie działo, żadnego przybierania na wadze ani nic takiego.
kiedyś za czasów nastoletnich brałam vixpo przez jakiś rok i uważam, że na vibin mini lepiej się czuję (zwłaszcza w trakcie okresu).
- Patidanonek8989
- Skarpeta Rakieta
Ja biorę od pół roku i wszystko okej. Jedyny minus to taki, że libido spadło do zeraodpalskreta pisze: ↑pn lut 10, 2025 5:07 pm Hejo, pytanie do dziewczyn, które brały bądź biorą tabletki antykocnepcyjne.