Ślub psiapsi - prezent
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Ślub psiapsi - prezent
Hej, tak jak w tytule poszukuje nie banalnego prezentu dla pary młodej. Jest to moja kochana koleżanka, ślub jest w formie obiadu weselnego w restauracji. Chciałabym dać im pieniążka ale też coś co mogą użyć/mieć z tego radość. Wandziary, macie jakieś linki, pomysły? 
ja na ślub przyjaciółki planuję zamówić jej obraz (jeszcze nie wiem czy taki na płótnie czy jakiś rysowany ołówkiem) w oparciu o zdjęcie z sesji narzeczeńskiej.
z tym że wiem, że moja przyjaciólka lubi takie rzeczy, pamiątki. znam ją dobrze i wiem że się ucieszy. z tyłu obrazu napiszę jakieś miłe słowo i się podpiszę, żeby został ślad na lata, że to ode mnie i mojego partnera.
uważam, że jest to super pomysł ale myślę, że właśnie najlepiej jest się zastanowić, z czego najbardziej ucieszy się bliska osoba, jaki rodzaj pamiątkowego prezentu będzie najbliższy jej upodobaniom.
ja szukałam kont na instagramie które zajmują się takimi usługami
z tym że wiem, że moja przyjaciólka lubi takie rzeczy, pamiątki. znam ją dobrze i wiem że się ucieszy. z tyłu obrazu napiszę jakieś miłe słowo i się podpiszę, żeby został ślad na lata, że to ode mnie i mojego partnera.
uważam, że jest to super pomysł ale myślę, że właśnie najlepiej jest się zastanowić, z czego najbardziej ucieszy się bliska osoba, jaki rodzaj pamiątkowego prezentu będzie najbliższy jej upodobaniom.
ja szukałam kont na instagramie które zajmują się takimi usługami