Start
Mój profil

Zaginiona Beata Klimek

Moderator: verysweetcherry
Awatar użytkownika
KaSandrra
Currently:Top

Re: Zaginiona Beata Klimek

Post autor: KaSandrra »

KasiaBasia56 pisze: sob lut 08, 2025 8:07 pm Też tak uważam, ch*i z nim i z nią, niech się pozabijaja nawzajem szkoda tylko tych biednych dzieci które wzięli! Też mnie ta sprawa już nie interesuje co więcej jestem pewna w 95% że finału nie będzie :)
Dzieci szkoda dzieci. Racja. A kobiety nie szkoda ? Serio to jest dopiero wkurwiające jak ktoś za nic ma ludzkie życie i pisze dosłownie ,chuj z nią’. Prawdopodobnie o kobiecie zamordowanej.
Awatar użytkownika
Dora_Diamant
FejkTiffany

Post autor: Dora_Diamant »

KasiaBasia56 pisze: sob lut 08, 2025 8:07 pm Też tak uważam, ch*i z nim i z nią, niech się pozabijaja nawzajem szkoda tylko tych biednych dzieci które wzięli! Też mnie ta sprawa już nie interesuje co więcej jestem pewna w 95% że finału nie będzie :)
tak generalnie, to nic złego, że cię ta sprawa „już nie interesuje”, bo to nie jest reality-show stworzone dla twojej uciechy, tylko kwestia prawdopodobnie zamordowanej kobiety, a której winą było przyzwalanie na przemoc. gdy się postawiła, to skończyła tak, jak skończyła. nie mam pojęcia, skąd się bierze ten victim-blaming.
Awatar użytkownika
KaSandrra

Dora_Diamant pisze: sob lut 08, 2025 9:20 pm tak generalnie, to nic złego, że cię ta sprawa „już nie interesuje”, bo to nie jest reality-show stworzone dla twojej uciechy, tylko kwestia prawdopodobnie zamordowanej kobiety, a której winą było przyzwalanie na przemoc. gdy się postawiła, to skończyła tak, jak skończyła. nie mam pojęcia, skąd się bierze ten victim-blaming.
Dosłownie, mogło tak być. Może mu groziła że ma dowody, nagrania. Że wszystko ujawni. Stała się zagrożeniem i postanowili się jej pozbyć.
Awatar użytkownika
Dora_Diamant
FejkTiffany

KaSandrra pisze: sob lut 08, 2025 9:26 pm Dosłownie, mogło tak być. Może mu groziła że ma dowody, nagrania. Że wszystko ujawni. Stała się zagrożeniem i postanowili się jej pozbyć.
nie będę robiła z beaty kryształowej kobiety, bo każdy człowiek ma wady, popełnia błędy. to jest naprawdę strasznie hermetyczne środowisko, z pewnymi „przekonaniami”, często przestarzałymi lub po prostu złymi. jeszcze raz przesłuchałam różne wypowiedzi rodziny beaty, wynika z nich, że zwracano jej uwagę na zachowanie jana, a przede wszystkim na to, że nie powinna przyzwalać na przemoc w stronę dzieci. oczywiście, mogła zareagować wcześniej, ale widzimy, jak to wszystko się skończyło. wychodzi na jedno – ta kobieta od początku nie miała szans na dobre zakończenie.
Awatar użytkownika
KaSandrra

Dora_Diamant pisze: sob lut 08, 2025 9:36 pm nie będę robiła z beaty kryształowej kobiety, bo każdy człowiek ma wady, popełnia błędy. to jest naprawdę strasznie hermetyczne środowisko, z pewnymi „przekonaniami”, często przestarzałymi lub po prostu złymi. jeszcze raz przesłuchałam różne wypowiedzi rodziny beaty, wynika z nich, że zwracano jej uwagę na zachowanie jana, a przede wszystkim na to, że nie powinna przyzwalać na przemoc w stronę dzieci. oczywiście, mogła zareagować wcześniej, ale widzimy, jak to wszystko się skończyło. wychodzi na jedno – ta kobieta od początku nie miała szans na dobre zakończenie.
Ja też oczywiście nie chcę jej idealizować, tylko w tym przypadku winny jest jeden. Beata napewno mogłaby pewnie lepiej zareagować, szukać pomocy, próbować się chociażby wynieść z tego domu…… można gdybać. Ale to o niej słuch zaginał. To ona prawdopodobnie skończyła tragicznie swój żywot. Nie odejmuje to jej winie za brak reakcji, ale właśnie skąd wiadomo że to zniknięcie to nie konsekwencja wlansie reakcji ? Wszystkim przychodzi tak łatwo wyrok. Szkoda że nie nad Janem
KrwawaMary
Currently:Greece

Post autor: KrwawaMary »

Przez sytuację z J i jego nową partnerką mogła się u niej rozwinąć choćby nerwica lękowa, a to już potrafi sparaliżować człowieka doszczętnie. Toksyczni ludzie potrafią do cna zmanipulować i zastraszyć.
Awatar użytkownika
Dora_Diamant
FejkTiffany

KaSandrra pisze: sob lut 08, 2025 11:09 pm Ja też oczywiście nie chcę jej idealizować, tylko w tym przypadku winny jest jeden. Beata napewno mogłaby pewnie lepiej zareagować, szukać pomocy, próbować się chociażby wynieść z tego domu…… można gdybać. Ale to o niej słuch zaginał. To ona prawdopodobnie skończyła tragicznie swój żywot. Nie odejmuje to jej winie za brak reakcji, ale właśnie skąd wiadomo że to zniknięcie to nie konsekwencja wlansie reakcji ? Wszystkim przychodzi tak łatwo wyrok. Szkoda że nie nad Janem
patrząc po tym, jak agnieszkę aż świerzbią ręce, aby wziąć dzieci pod opiekę, można stwierdzić jedno – chodzi jej o pieniądze.
Awatar użytkownika
KaSandrra

Dora_Diamant pisze: sob lut 08, 2025 11:33 pm patrząc po tym, jak agnieszkę aż świerzbią ręce, aby wziąć dzieci pod opiekę, można stwierdzić jedno – chodzi jej o pieniądze.
Przecież ten *** już kiedyś świadczenia na dzieci pobierał i to niemieckie. Beacie nic nie dawał z tego. No to wiadomo że nie wolno takiego źródełka popuścić.
Awatar użytkownika
Kasandraa
TrampekLV

Post autor: Kasandraa »

Skoro te dzieci są tam tylko popychadłem z rąk do rąk dla pińcet plus, sąd rodzinny powinien zareagować i zabrać te dzieci dla ich dobra, nie rozumiem dlaczego nie interweniują
Awatar użytkownika
Dora_Diamant
FejkTiffany

Kasandraa pisze: ndz lut 09, 2025 10:59 am Skoro te dzieci są tam tylko popychadłem z rąk do rąk dla pińcet plus, sąd rodzinny powinien zareagować i zabrać te dzieci dla ich dobra, nie rozumiem dlaczego nie interweniują
akurat ciotka dobrze się nimi zajmuje. fajnie, gdyby mogły z nią zostać. minusem jest, niemniej jednak, to samo otoczenie, hermetyczne, gdzie wszyscy się znają, plotkują, temat beaty będzie się za nimi ciągnął.
Awatar użytkownika
Kasandraa
TrampekLV

Post autor: Kasandraa »

To chociaż dobre to, mam nadzieję że Jan nigdy ich nie odzyska i zostaną u ciotki
Awatar użytkownika
florella
MoetGlass

Post autor: florella »

Beatka miała guzy na jajnikach :( :(
Awatar użytkownika
Dora_Diamant
FejkTiffany

janek dzisiaj, z ostatniej chwili…
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
Dora_Diamant
FejkTiffany

swoją drogą, janek właśnie skacze, że „rodzice beaty powinni jej szukać, a nie jego rodzice”. z profilu oli, siostrzenicy, wynika, iż właśnie zmarła jej babcia. jak mniemam, matka beaty. no, ale „dziadek jest na chodzie”.
Awatar użytkownika
florella
MoetGlass

Rodzice Beaty ani razu nie pokazali się w tej sprawie. Ani jej pozostałe siostry.
Awatar użytkownika
Dora_Diamant
FejkTiffany

florella pisze: ndz lut 09, 2025 4:16 pm Rodzice Beaty ani razu nie pokazali się w tej sprawie. Ani jej pozostałe siostry.
cóż, matka beaty była bardzo schorowana. co do rodzeństwa, to o konflikty jest łatwo, na różnym tle. wbrew pozorom, brak kontaktu między siostrami, braćmi, to serio powszechny temat.
Awatar użytkownika
Chruma
RiczAsFak

Post autor: Chruma »

Dora_Diamant pisze: ndz lut 09, 2025 5:46 pm cóż, matka beaty była bardzo schorowana. co do rodzeństwa, to o konflikty jest łatwo, na różnym tle. wbrew pozorom, brak kontaktu między siostrami, braćmi, to serio powszechny temat.
Z tego co pamiętam było ich 3,więc to,że jedna z sióstr nie udzielała się publicznie jeszcze o niczym nie znaczy
Kobieteria
Koczkodan

Post autor: Kobieteria »

Dora_Diamant pisze: ndz lut 09, 2025 1:22 pm janek dzisiaj, z ostatniej chwili…
A to *utas. Mam nadzieję, że w końcu dojadą go srogo.
Awatar użytkownika
florella
MoetGlass

Chruma pisze: ndz lut 09, 2025 5:59 pm Z tego co pamiętam było ich 3,więc to,że jedna z sióstr nie udzielała się publicznie jeszcze o niczym nie znaczy
Były 4 siostry więc nie udzielają się dwie
Krzysiek90
RóżowePolo

Post autor: Krzysiek90 »

Podobno na Kanale Kryminalnym ma byc wywiad z Janem Klimkiem (tylko nie wiem dokladnie, w jaki dzien tygodnia i o ktorej).

Ciekawe, co powie Jan, moze sie z czyms nieswiadomie wysypie i bedzie dzieki temu jakis nowy slad
KrwawaMary

Chyba jutro
Awatar użytkownika
Dora_Diamant
FejkTiffany

jasio to sobie wymyślił, że jego brat został przeszkolony przez wojsko do chowania ciał.
Awatar użytkownika
Chruma
RiczAsFak

Post autor: Chruma »

Dora_Diamant pisze: śr lut 19, 2025 3:07 pm jasio to sobie wymyślił, że jego brat został przeszkolony przez wojsko do chowania ciał.
Na logikę zbyt wiele tropów Jasio podrzuca co jakiś czas żeby miał czyste sumienie i nie wiedział co się stało z Beatą.
Oprócz oczywistego podrzucenia niemieckiego dowodu,hitem dla mnie było jak z zaginięcia Karoliny Wróbel wyciągnął że niby ktoś mu doniósł,że B pytała siostry czy zajmie się dziećmi po jej odejściu..
Awatar użytkownika
florella
MoetGlass

chyba jutro będzie Jan :) Na pewno nic nowego się nie dowiemy
KrwawaMary

Coś wypłynęło teraz na siostrę B i jej męża, czy to tylko trolle?