Start
Mój profil

Zaginiona Beata Klimek

Moderator: verysweetcherry
Awatar użytkownika
Kasandraa
TrampekLV

Re: Zaginiona Beata Klimek

Post autor: Kasandraa »

Czyli te dzieci nie były ich tylko adoptowane?
Buka@
LouiBag

Post autor: Buka@ »

Adoptowane były. Siostrzenica Beaty powiedziała coś w stylu, że Beata nie sprzeciwiała się karom jakie Jan stosował bo rzekomo się go bała (niepojęte dla mnie). Mówiła też,że z czasem coraz bardziej nie podobało im się (rodzinie siostry Beaty) jak oni oboje traktowali dzieci. Podkreślała OBOJE. Nie pamiętam co to był za wywiad.
Awatar użytkownika
Dora_Diamant
FejkTiffany

Post autor: Dora_Diamant »

Kotek_99 pisze: pt lut 07, 2025 3:30 pm Na pewno Jan na Kanale "Ślady" u Olgi Herring, a jemu to raczej bym nie wierzyła.
no, właśnie, wiadomo, że ludzie potrafią się maskować, ale odnoszę wrażenie, iż dzieci były z beatą bardzo związane, raczej była dobrą matką, która chciała stworzyć dzieciakom fajny dom. tym mocniej bolą okoliczności jej zaginięcia, prawdopodobnej śmierci, bo te maluchy znowu straciły szansę na normalność. oby ciocia dobrze o nich zadbała.
Awatar użytkownika
Dora_Diamant
FejkTiffany

idealnie w czas, janek wcześniej zaczął weekend.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
Kasandraa
TrampekLV

Może rzeczywiście z tej Beaty był kat a kreowała się na dobrą matke, tak czy siak dzieci trafiły z deszczu pod rynnę, z domu dziecka do Klimków, ciekawe jak teraz się odnajdują w domu u ciotki?
yukimmaro
Siatkarka

Post autor: yukimmaro »

Dora_Diamant pisze: pt lut 07, 2025 5:12 pm idealnie w czas, janek wcześniej zaczął weekend.
No to publikuj Pan te nagrania a nie rzucaj słowa na wiatr. Albo rzuć dowodem albo przestań oczerniać swoją żonę
Awatar użytkownika
florella
MoetGlass

Post autor: florella »

Kasandraa pisze: pt lut 07, 2025 6:02 pm Może rzeczywiście z tej Beaty był kat a kreowała się na dobrą matke, tak czy siak dzieci trafiły z deszczu pod rynnę, z domu dziecka do Klimków, ciekawe jak teraz się odnajdują w domu u ciotki?
Na pewno byli oboje lepsi sobie.
Awatar użytkownika
Fela_z_Kaniowa
Milion subsrypcji

Post autor: Fela_z_Kaniowa »

yukimmaro pisze: pt lut 07, 2025 8:11 pm No to publikuj Pan te nagrania a nie rzucaj słowa na wiatr. Albo rzuć dowodem albo przestań oczerniać swoją żonę
No dokładnie, skoro ma tyle nagrań jaką złą matką była jego żona, to niech wrzuca. Czekamy.
Awatar użytkownika
Chruma
RiczAsFak

Post autor: Chruma »

On już kiedyś gdzieś pokazywał zdjęcia z nieporządku u żony.Ale datę w telefonie można zmienić i wtedy data na zdjęciach będzie taka jaką ustawi.Gdyby były jakieś głosówki na Beatę to napewno już by je upublicznił.Ewentualnie razem ze swoim kocmoluchem z paki tworzy teraz jakieś nagrania.
Dla mnie niewyobrażalne jest jak on nienawidzi Beaty,przecież to on jej zrobił krzywdę zdradami,sam odszedł,a później chciał rozwodu
LosAnanas
ŻonaWitolda

Post autor: LosAnanas »

Tak się chwali, że ma takie nagrania, a co robił w tym czasie, kiedy ona rzekomo znęcała się nad dziećmi??? Nagrywał filmiki i co dalej, no jakoś nigdzie tego nie zgłosił. Więc nawet jeśli ma takie filmiki, to nie jest w niczym lepszy od niej.
oliixii
TłinkiBoss

Post autor: oliixii »

Zjedzcie mnie ale jeśli Beata też znęcała się nad dziećmi, które już wcześniej zostały skrzywdzone, to wcale mi jej nie żal. Nie zasłużyła na śmierć ale jakoś przestaje mnie interesować ta sprawa.
Awatar użytkownika
Dora_Diamant
FejkTiffany

oliixii pisze: sob lut 08, 2025 11:07 am Zjedzcie mnie ale jeśli Beata też znęcała się nad dziećmi, które już wcześniej zostały skrzywdzone, to wcale mi jej nie żal. Nie zasłużyła na śmierć ale jakoś przestaje mnie interesować ta sprawa.
nie twierdzę, że osoba wyżej kłamie, ale próbuję zlokalizować ten wspomniany wywiad, bo widziałam chyba wszystkie z rodziną, i kompletnie nie kojarzę, aby takie słowa padły.
Awatar użytkownika
florella
MoetGlass

oliixii pisze: sob lut 08, 2025 11:07 am Zjedzcie mnie ale jeśli Beata też znęcała się nad dziećmi, które już wcześniej zostały skrzywdzone, to wcale mi jej nie żal. Nie zasłużyła na śmierć ale jakoś przestaje mnie interesować ta sprawa.
Ja też mam już duży dystans do tej sprawy. Tam wszyscy są siebie warci. I ta cała ciocia też. Latami widziała to wszystko i co zrobiła? Teraz jej nagle żal dzieci.
oliixii
TłinkiBoss

Post autor: oliixii »

Dora_Diamant pisze: sob lut 08, 2025 11:52 am nie twierdzę, że osoba wyżej kłamie, ale próbuję zlokalizować ten wspomniany wywiad, bo widziałam chyba wszystkie z rodziną, i kompletnie nie kojarzę, aby takie słowa padły.
O przemocy ale stosowanej przez Jana rodzina Beaty mówiła w materiale uwagi
ASREAS666

Post autor: ASREAS666 »

Dora_Diamant pisze: sob lut 08, 2025 11:52 am nie twierdzę, że osoba wyżej kłamie, ale próbuję zlokalizować ten wspomniany wywiad, bo widziałam chyba wszystkie z rodziną, i kompletnie nie kojarzę, aby takie słowa padły.
Ten wątek był poruszony na kanale Ślady ale nie pamiętam już co dokładnie było tam powiedziane. Wydaje mi się, że ta ciocia się wypowiadała, że stosowali takie kary i mówiła Beacie żeby trochę tym dzieciom odpuścili. Ogólnie z tego co pamiętam to Beata nie była tam przedstawiona jako kat więc myślę, że ten mąż jak zwykle wymyśla. Ma nagrania ale nic nie pokazuje. Krowa co dużo ryczy mało mleka daje jak to mówią. Ja też mam swoje przemyślenia co do jej osoby, nie dałabym mężowi znęcać się nad swoimi dziećmi i przy jednej takiej akcji by leciał za drzwi, ale potem sobie przypominam, że takie gdybanie jest bez sensu, bo nie byłam w jej butach, nie wiem jak wyglądała sytuacja w ich domu i do czego zdolny był Jan. Czasami przemoc psychiczna jest do tego stopnia duża, że zakłóca jakieś normalne procesy myślowe.
Awatar użytkownika
florella
MoetGlass

ASREAS666 pisze: sob lut 08, 2025 12:08 pm nie wiem jak wyglądała sytuacja w ich domu i do czego zdolny był Jan. Czasami przemoc psychiczna jest do tego stopnia duża, że zakłóca jakieś normalne procesy myślowe.
Trochę popłynęłaś przez te wypowiedzi rodziny Beaty. Jaka przemoc Jana? 26 lat nim żyła i była szczęśliwa. Teraz nagle kat i przemoc ;P Taką wersję sobie obrała do rozwodu z orzekaniem o winie a teraz rodzina Beaty to ciągnie.
Awatar użytkownika
KaSandrra
Currently:Top

Post autor: KaSandrra »

florella pisze: sob lut 08, 2025 12:21 pm Trochę popłynęłaś przez te wypowiedzi rodziny Beaty. Jaka przemoc Jana? 26 lat nim żyła i była szczęśliwa. Teraz nagle kat i przemoc ;P Taką wersję sobie obrała do rozwodu z orzekaniem o winie a teraz rodzina Beaty to ciągnie.
Było jasne powiedziane, że byli szczęśliwi dopóki nie pojawiły się dzieci. Wtedy Janek czuł się zepchnięty na drugi plan i swoją złość wyładowywał na rodzinie.
Dlaczego na tym forum niektórzy robią victim blaming ? Może zaraz stwierdzicie że Beata faktycznie rzuciła rodzinę i uciekła do Niemca z którym miała romans ?
Póki co to Janek miał romans, znęcał się nad dziećmi (gdyby tak nie było to by nie poszły do ciotki) i to Beata jemu przeszkadzała wić nowe gniazdko. Nie da się czytać tych bzdur.
Awatar użytkownika
florella
MoetGlass

ok. znalazłam wypowiedź że oboje stosowali te kary. To są Ślady Olgi i mówi to Ola. Jest jeszcze wypowiedź ciotki na ten temat ale na razie nie mogę znaleźć. Może to było w fakcie. Poszukam.
ASREAS666

florella pisze: sob lut 08, 2025 12:21 pm aka przemoc Jana? 26 lat nim żyła i była szczęśliwa. Teraz nagle kat i przemoc ;P Taką wersję sobie obrała do rozwodu z orzekaniem o winie a teraz rodzina Beaty to ciągnie.
Okej czyli jesteś niezrównoważona. Załapałam :good:
Awatar użytkownika
Dora_Diamant
FejkTiffany

KaSandrra pisze: sob lut 08, 2025 12:30 pm Było jasne powiedziane, że byli szczęśliwi dopóki nie pojawiły się dzieci. Wtedy Janek czuł się zepchnięty na drugi plan i swoją złość wyładowywał na rodzinie.
Dlaczego na tym forum niektórzy robią victim blaming ? Może zaraz stwierdzicie że Beata faktycznie rzuciła rodzinę i uciekła do Niemca z którym miała romans ?
Póki co to Janek miał romans, znęcał się nad dziećmi (gdyby tak nie było to by nie poszły do ciotki) i to Beata jemu przeszkadzała wić nowe gniazdko. Nie da się czytać tych bzdur.
no, generalnie z tych wypowiedzi wynika, że beata przyzwalała na „metody wychowawcze” janka, zaczęła się bać po tej słynnej akcji z rączkami u góry, a rodzina zwracała im obojgu uwagę. wówczas jan zaczął odizolowywać beatę od bliskich. możliwe, iż wcześniej facet zachowywał się normalnie, jak na jego możliwości, prawdziwą twarz zaczął pokazywać po tym, gdy pojawiły się dzieci, a następnie niezrównoważona kochanica.
Awatar użytkownika
florella
MoetGlass

ASREAS666 pisze: sob lut 08, 2025 1:04 pm Okej czyli jesteś niezrównoważona. Załapałam :good:
Słuchaj a czemu ty mnie obrażasz? Ja widzę, że nie jesteś obiektywna. Pomimo że rodzina mówi o tym, że Beata tak samo stosowała kary wobec dzieci ty upierasz się, że nie, że tylko Jan był winny. Kim ty jesteś że nie przyjmujesz prawdy do wiadomości? Dziwna sprawa.
Awatar użytkownika
Kasandraa
TrampekLV

Jeżeli Jan będzie chciał odzyskać dzieci to juz wolałabym żeby trafiły do domu dziecka i miały szanse na adopcje w normalnej rodzinie
Awatar użytkownika
florella
MoetGlass

To jest straszne jaki los zafundowali tym biednym dzieciom z domu dziecka już raz skrzywdzonym :<
ASREAS666

florella pisze: sob lut 08, 2025 2:19 pm Słuchaj a czemu ty mnie obrażasz? Ja widzę, że nie jesteś obiektywna. Pomimo że rodzina mówi o tym, że Beata tak samo stosowała kary wobec dzieci ty upierasz się, że nie, że tylko Jan był winny. Kim ty jesteś że nie przyjmujesz prawdy do wiadomości? Dziwna sprawa.
Bycie obiektywnym to jedno, wymyślanie bzdur, zaprzeczanie przemocy bo żyła z nim 26 lat i była szczęśliwa (on ci to powiedział?) i zwalanie winy, że obrała sobie wersję do rozwodu wystarczająco pokazuje mi, że nie jesteś kimś z kim warto dyskutować. Uprawiaj sobie victim blaming ile chcesz, ale nikt zdrowy na umyśle tak nie robi.

I gdzie upieram się, że ona tego nie robiła? Napisałam wyraźnie - rodzina nie przedstawiła jej w roli kata, to od niego dzieci uciekały a nie od niej. Nie siedziałam z nimi i ty też nie a ciągniesz jaką dziwną narrację. Już sam fakt, że ten facet związał się z mordercą dużo o nim mówi, tak samo jak wieczne wysrywy na facebooku i najeżdżanie na Beatę. Ostatnie czego jej dzieci teraz potrzebują to jego pokazówki na mediach społecznościowych.
KasiaBasia56
SushiRoll

Post autor: KasiaBasia56 »

Też tak uważam, ch*i z nim i z nią, niech się pozabijaja nawzajem szkoda tylko tych biednych dzieci które wzięli! Też mnie ta sprawa już nie interesuje co więcej jestem pewna w 95% że finału nie będzie :)