Zaginiona Beata Klimek
Moderator: verysweetcherryRe: Zaginiona Beata Klimek
Czyli te dzieci nie były ich tylko adoptowane?
Adoptowane były. Siostrzenica Beaty powiedziała coś w stylu, że Beata nie sprzeciwiała się karom jakie Jan stosował bo rzekomo się go bała (niepojęte dla mnie). Mówiła też,że z czasem coraz bardziej nie podobało im się (rodzinie siostry Beaty) jak oni oboje traktowali dzieci. Podkreślała OBOJE. Nie pamiętam co to był za wywiad.
- Dora_Diamant
- FejkTiffany
no, właśnie, wiadomo, że ludzie potrafią się maskować, ale odnoszę wrażenie, iż dzieci były z beatą bardzo związane, raczej była dobrą matką, która chciała stworzyć dzieciakom fajny dom. tym mocniej bolą okoliczności jej zaginięcia, prawdopodobnej śmierci, bo te maluchy znowu straciły szansę na normalność. oby ciocia dobrze o nich zadbała.
- Dora_Diamant
- FejkTiffany
idealnie w czas, janek wcześniej zaczął weekend.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
No to publikuj Pan te nagrania a nie rzucaj słowa na wiatr. Albo rzuć dowodem albo przestań oczerniać swoją żonę
- Fela_z_Kaniowa
- Milion subsrypcji
On już kiedyś gdzieś pokazywał zdjęcia z nieporządku u żony.Ale datę w telefonie można zmienić i wtedy data na zdjęciach będzie taka jaką ustawi.Gdyby były jakieś głosówki na Beatę to napewno już by je upublicznił.Ewentualnie razem ze swoim kocmoluchem z paki tworzy teraz jakieś nagrania.
Dla mnie niewyobrażalne jest jak on nienawidzi Beaty,przecież to on jej zrobił krzywdę zdradami,sam odszedł,a później chciał rozwodu
Dla mnie niewyobrażalne jest jak on nienawidzi Beaty,przecież to on jej zrobił krzywdę zdradami,sam odszedł,a później chciał rozwodu
Tak się chwali, że ma takie nagrania, a co robił w tym czasie, kiedy ona rzekomo znęcała się nad dziećmi??? Nagrywał filmiki i co dalej, no jakoś nigdzie tego nie zgłosił. Więc nawet jeśli ma takie filmiki, to nie jest w niczym lepszy od niej.
- Dora_Diamant
- FejkTiffany
nie twierdzę, że osoba wyżej kłamie, ale próbuję zlokalizować ten wspomniany wywiad, bo widziałam chyba wszystkie z rodziną, i kompletnie nie kojarzę, aby takie słowa padły.
Ja też mam już duży dystans do tej sprawy. Tam wszyscy są siebie warci. I ta cała ciocia też. Latami widziała to wszystko i co zrobiła? Teraz jej nagle żal dzieci.
O przemocy ale stosowanej przez Jana rodzina Beaty mówiła w materiale uwagiDora_Diamant pisze: ↑sob lut 08, 2025 11:52 am nie twierdzę, że osoba wyżej kłamie, ale próbuję zlokalizować ten wspomniany wywiad, bo widziałam chyba wszystkie z rodziną, i kompletnie nie kojarzę, aby takie słowa padły.
•
Ten wątek był poruszony na kanale Ślady ale nie pamiętam już co dokładnie było tam powiedziane. Wydaje mi się, że ta ciocia się wypowiadała, że stosowali takie kary i mówiła Beacie żeby trochę tym dzieciom odpuścili. Ogólnie z tego co pamiętam to Beata nie była tam przedstawiona jako kat więc myślę, że ten mąż jak zwykle wymyśla. Ma nagrania ale nic nie pokazuje. Krowa co dużo ryczy mało mleka daje jak to mówią. Ja też mam swoje przemyślenia co do jej osoby, nie dałabym mężowi znęcać się nad swoimi dziećmi i przy jednej takiej akcji by leciał za drzwi, ale potem sobie przypominam, że takie gdybanie jest bez sensu, bo nie byłam w jej butach, nie wiem jak wyglądała sytuacja w ich domu i do czego zdolny był Jan. Czasami przemoc psychiczna jest do tego stopnia duża, że zakłóca jakieś normalne procesy myślowe.Dora_Diamant pisze: ↑sob lut 08, 2025 11:52 am nie twierdzę, że osoba wyżej kłamie, ale próbuję zlokalizować ten wspomniany wywiad, bo widziałam chyba wszystkie z rodziną, i kompletnie nie kojarzę, aby takie słowa padły.
Trochę popłynęłaś przez te wypowiedzi rodziny Beaty. Jaka przemoc Jana? 26 lat nim żyła i była szczęśliwa. Teraz nagle kat i przemoc

Było jasne powiedziane, że byli szczęśliwi dopóki nie pojawiły się dzieci. Wtedy Janek czuł się zepchnięty na drugi plan i swoją złość wyładowywał na rodzinie.
Dlaczego na tym forum niektórzy robią victim blaming ? Może zaraz stwierdzicie że Beata faktycznie rzuciła rodzinę i uciekła do Niemca z którym miała romans ?
Póki co to Janek miał romans, znęcał się nad dziećmi (gdyby tak nie było to by nie poszły do ciotki) i to Beata jemu przeszkadzała wić nowe gniazdko. Nie da się czytać tych bzdur.
- Dora_Diamant
- FejkTiffany
no, generalnie z tych wypowiedzi wynika, że beata przyzwalała na „metody wychowawcze” janka, zaczęła się bać po tej słynnej akcji z rączkami u góry, a rodzina zwracała im obojgu uwagę. wówczas jan zaczął odizolowywać beatę od bliskich. możliwe, iż wcześniej facet zachowywał się normalnie, jak na jego możliwości, prawdziwą twarz zaczął pokazywać po tym, gdy pojawiły się dzieci, a następnie niezrównoważona kochanica.KaSandrra pisze: ↑sob lut 08, 2025 12:30 pm Było jasne powiedziane, że byli szczęśliwi dopóki nie pojawiły się dzieci. Wtedy Janek czuł się zepchnięty na drugi plan i swoją złość wyładowywał na rodzinie.
Dlaczego na tym forum niektórzy robią victim blaming ? Może zaraz stwierdzicie że Beata faktycznie rzuciła rodzinę i uciekła do Niemca z którym miała romans ?
Póki co to Janek miał romans, znęcał się nad dziećmi (gdyby tak nie było to by nie poszły do ciotki) i to Beata jemu przeszkadzała wić nowe gniazdko. Nie da się czytać tych bzdur.
Słuchaj a czemu ty mnie obrażasz? Ja widzę, że nie jesteś obiektywna. Pomimo że rodzina mówi o tym, że Beata tak samo stosowała kary wobec dzieci ty upierasz się, że nie, że tylko Jan był winny. Kim ty jesteś że nie przyjmujesz prawdy do wiadomości? Dziwna sprawa.
Bycie obiektywnym to jedno, wymyślanie bzdur, zaprzeczanie przemocy bo żyła z nim 26 lat i była szczęśliwa (on ci to powiedział?) i zwalanie winy, że obrała sobie wersję do rozwodu wystarczająco pokazuje mi, że nie jesteś kimś z kim warto dyskutować. Uprawiaj sobie victim blaming ile chcesz, ale nikt zdrowy na umyśle tak nie robi.florella pisze: ↑sob lut 08, 2025 2:19 pm Słuchaj a czemu ty mnie obrażasz? Ja widzę, że nie jesteś obiektywna. Pomimo że rodzina mówi o tym, że Beata tak samo stosowała kary wobec dzieci ty upierasz się, że nie, że tylko Jan był winny. Kim ty jesteś że nie przyjmujesz prawdy do wiadomości? Dziwna sprawa.
I gdzie upieram się, że ona tego nie robiła? Napisałam wyraźnie - rodzina nie przedstawiła jej w roli kata, to od niego dzieci uciekały a nie od niej. Nie siedziałam z nimi i ty też nie a ciągniesz jaką dziwną narrację. Już sam fakt, że ten facet związał się z mordercą dużo o nim mówi, tak samo jak wieczne wysrywy na facebooku i najeżdżanie na Beatę. Ostatnie czego jej dzieci teraz potrzebują to jego pokazówki na mediach społecznościowych.
-
- SushiRoll
Też tak uważam, ch*i z nim i z nią, niech się pozabijaja nawzajem szkoda tylko tych biednych dzieci które wzięli! Też mnie ta sprawa już nie interesuje co więcej jestem pewna w 95% że finału nie będzie