Start
Mój profil

Douglas vs Notino

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Agatka321
Currently:Dubaj

Douglas vs Notino

Post autor: Agatka321 »

Hej dziewczyny, chciałam sobie kupić kosmetyki do włosów, między innymi z firmy redken i olaplex, na notino szampon redken kosztuje 80zł a w Douglasie 120. Wiem że Douglas nakłada sobie wysoką marże itd ale czytałam w Internecie opinie na temat perfum z notino, że nie pachną tak intensywnie jak z Douglasa. Czy zamawiałyście może jakieś kosmetyki do włosów na notino, macie porównanie i są to oryginalne kosmetyki?
Mieszanka
Skarpeta Rakieta

Post autor: Mieszanka »

Agatka321 pisze: sob lut 01, 2025 12:02 am Hej dziewczyny, chciałam sobie kupić kosmetyki do włosów, między innymi z firmy redken i olaplex, na notino szampon redken kosztuje 80zł a w Douglasie 120. Wiem że Douglas nakłada sobie wysoką marże itd ale czytałam w Internecie opinie na temat perfum z notino, że nie pachną tak intensywnie jak z Douglasa. Czy zamawiałyście może jakieś kosmetyki do włosów na notino, macie porównanie i są to oryginalne kosmetyki?
Przepraszam ze nie odpowiem wprost na Twoje pytanie (nie zamawialam na Notino ani w Douglas tych rzeczy) ale zerknij sobie na Friser.pl - ja tam kupuje Redkeny. Maja spoko ceny, na Olaplex też i dają gratisy.
Agatka321
Currently:Dubaj

Post autor: Agatka321 »

Mieszanka pisze: sob lut 01, 2025 8:20 am Przepraszam ze nie odpowiem wprost na Twoje pytanie (nie zamawialam na Notino ani w Douglas tych rzeczy) ale zerknij sobie na Friser.pl - ja tam kupuje Redkeny. Maja spoko ceny, na Olaplex też i dają gratisy.
Sprawdzę, dziękuję <3
Awatar użytkownika
neiclea
Srebrna Kropeczka

Post autor: neiclea »

Również polecam polować na friser.pl, ostatnio dorwałam tam serum z kerastase za 150 zł (na douglasie 286 😵‍💫)
Awatar użytkownika
nesquik
BagietkaZszarlott

Post autor: nesquik »

Zamawiam w Douglasie i w Notino i nie widzę żadnej różnicy w jakości kosmetyków :)
Xyz79
Currently:Greece

Post autor: Xyz79 »

Agatka321 pisze: sob lut 01, 2025 12:02 am Hej dziewczyny, chciałam sobie kupić kosmetyki do włosów, między innymi z firmy redken i olaplex, na notino szampon redken kosztuje 80zł a w Douglasie 120. Wiem że Douglas nakłada sobie wysoką marże itd ale czytałam w Internecie opinie na temat perfum z notino, że nie pachną tak intensywnie jak z Douglasa. Czy zamawiałyście może jakieś kosmetyki do włosów na notino, macie porównanie i są to oryginalne kosmetyki?
Najczęściej zamawiam na notino, wszystkie produkty są oryginalne i jakość jest ta sama. Często mają jakieś dodatkowe kody rabatowe, albo prezenty do zakupów określonych marek. Ceny są b. konkurencyjne. Z reklamacjami nie ma problemów