Douglas vs Notino
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryDouglas vs Notino
Hej dziewczyny, chciałam sobie kupić kosmetyki do włosów, między innymi z firmy redken i olaplex, na notino szampon redken kosztuje 80zł a w Douglasie 120. Wiem że Douglas nakłada sobie wysoką marże itd ale czytałam w Internecie opinie na temat perfum z notino, że nie pachną tak intensywnie jak z Douglasa. Czy zamawiałyście może jakieś kosmetyki do włosów na notino, macie porównanie i są to oryginalne kosmetyki?
Przepraszam ze nie odpowiem wprost na Twoje pytanie (nie zamawialam na Notino ani w Douglas tych rzeczy) ale zerknij sobie na Friser.pl - ja tam kupuje Redkeny. Maja spoko ceny, na Olaplex też i dają gratisy.Agatka321 pisze: ↑sob lut 01, 2025 12:02 am Hej dziewczyny, chciałam sobie kupić kosmetyki do włosów, między innymi z firmy redken i olaplex, na notino szampon redken kosztuje 80zł a w Douglasie 120. Wiem że Douglas nakłada sobie wysoką marże itd ale czytałam w Internecie opinie na temat perfum z notino, że nie pachną tak intensywnie jak z Douglasa. Czy zamawiałyście może jakieś kosmetyki do włosów na notino, macie porównanie i są to oryginalne kosmetyki?
Najczęściej zamawiam na notino, wszystkie produkty są oryginalne i jakość jest ta sama. Często mają jakieś dodatkowe kody rabatowe, albo prezenty do zakupów określonych marek. Ceny są b. konkurencyjne. Z reklamacjami nie ma problemówAgatka321 pisze: ↑sob lut 01, 2025 12:02 am Hej dziewczyny, chciałam sobie kupić kosmetyki do włosów, między innymi z firmy redken i olaplex, na notino szampon redken kosztuje 80zł a w Douglasie 120. Wiem że Douglas nakłada sobie wysoką marże itd ale czytałam w Internecie opinie na temat perfum z notino, że nie pachną tak intensywnie jak z Douglasa. Czy zamawiałyście może jakieś kosmetyki do włosów na notino, macie porównanie i są to oryginalne kosmetyki?