Ale przecież perfumy This is her mają nieprzezroczysty flakon ;)Indiecherry pisze: ↑sob lut 01, 2025 5:40 pm Cześć, czy któraś z was posiada może perfumy Zadig Voltaire This is her? Jaki kolor ma płyn? Dostałam flakon kupiony w Rossmanie i mam wątpliwości co do oryginalnosci
Wątek dla perfumomaniaczek
Moderator: verysweetcherryRe: Wątek dla perfumomaniaczek
Są różne odcienie. Jaki masz?Indiecherry pisze: ↑sob lut 01, 2025 5:40 pm Cześć, czy któraś z was posiada może perfumy Zadig Voltaire This is her? Jaki kolor ma płyn? Dostałam flakon kupiony w Rossmanie i mam wątpliwości co do oryginalnosci
Rossmann ma legitne perfumyIndiecherry pisze: ↑sob lut 01, 2025 5:40 pm Cześć, czy któraś z was posiada może perfumy Zadig Voltaire This is her? Jaki kolor ma płyn? Dostałam flakon kupiony w Rossmanie i mam wątpliwości co do oryginalnosci

-
- Mokra Włoszka
Chodzi mi o to, że przez flakon widac, że płyn jest zielonkawy. Wczesniejsza wersja nie miała koloru a to dokładnie te same perfumy tylko kupione nie w douglas a w rossmanie.
-
- Mokra Włoszka
Jest tem inne otwarcie, podejrzewam, że były zle przechowywane
-
- Ciastko
Nie miałam nigdy This is Her, ale pamiętajmy że wanilia w procesie utleniania zmienia kolor płynu. Słynny Angel Muglera miał kolor początkowo niebieski, a zmieniał się do zielonkawego a czasem nawet i pomarańcz. I nie świadczyło to o ich nieoryginalności, a raczej wieku tychże.Indiecherry pisze: ↑ndz lut 02, 2025 7:26 pm Chodzi mi o to, że przez flakon widac, że płyn jest zielonkawy. Wczesniejsza wersja nie miała koloru a to dokładnie te same perfumy tylko kupione nie w douglas a w rossmanie.
Na mnie rzadko perfumy pachną długo, szybko się wysładzaja i zapach znika po godzinie, dwóch. Mam tak niemal ze wszystkim z Douglasa i Sephory. Jest tylko jeden zapach, który się trzyma i jest cały czas wytrawny ( pachnie różą, taka z ogrodu, nie bułgarską)- Karl Lagerfeld " Woman". Na szczęście mi się podoba. Lubię też wodę " Black rose tea" Teaology, ale to bardziej tak symbolicznie się psikam, bo zapach szybko znika, na włosach i ubraniu czuć go do dwóch godzin.
O kurrrcze. Miałam tak z innymi perfumami i zastanawiałam się o co chodziGothicWitch pisze: ↑ndz mar 02, 2025 11:50 am Nie miałam nigdy This is Her, ale pamiętajmy że wanilia w procesie utleniania zmienia kolor płynu. Słynny Angel Muglera miał kolor początkowo niebieski, a zmieniał się do zielonkawego a czasem nawet i pomarańcz. I nie świadczyło to o ich nieoryginalności, a raczej wieku tychże.
Hej, wie ktos moze jakie perfumy pachna tak swiezo tak jakby mydlo xd przypominaja mi zapach zelu pod prysznic dove, sa takie delikatne, ani nie sa slodkie ani mocne
nie wiem jak je opisac kilka razy czulam od kogos na ulicy podobny zapach, ale nigdy nie znalazlam ich w drogerii
-
- Migocząca Świeczka
Glow od Jennifer Lopez i White Tea od Elizabeth arden pachna swiezo i tak kremowo-mydelkowo. Nie pachna dokladnie tak jak Dove albo bardzo swiezo.Rihanna pisze: ↑pt mar 07, 2025 6:14 pm Hej, wie ktos moze jakie perfumy pachna tak swiezo tak jakby mydlo xd przypominaja mi zapach zelu pod prysznic dove, sa takie delikatne, ani nie sa slodkie ani mocnenie wiem jak je opisac kilka razy czulam od kogos na ulicy podobny zapach, ale nigdy nie znalazlam ich w drogerii
- odpalskreta
- Tritonotti
Sa perfumy nivea dosłownieRihanna pisze: ↑pt mar 07, 2025 6:14 pm Hej, wie ktos moze jakie perfumy pachna tak swiezo tak jakby mydlo xd przypominaja mi zapach zelu pod prysznic dove, sa takie delikatne, ani nie sa slodkie ani mocnenie wiem jak je opisac kilka razy czulam od kogos na ulicy podobny zapach, ale nigdy nie znalazlam ich w drogerii
Peace and love
🩷
- StrawberryCake
- KlasaBiznes
Może Lattafa Pure Musk albo Lolita Lempicka Oh Ma Biche?Rihanna pisze: ↑pt mar 07, 2025 6:14 pm Hej, wie ktos moze jakie perfumy pachna tak swiezo tak jakby mydlo xd przypominaja mi zapach zelu pod prysznic dove, sa takie delikatne, ani nie sa slodkie ani mocnenie wiem jak je opisac kilka razy czulam od kogos na ulicy podobny zapach, ale nigdy nie znalazlam ich w drogerii
Spróbuj może Rituals Karma, to jest taki fajny świeży zapach, pachnie taką czystościąRihanna pisze: ↑pt mar 07, 2025 6:14 pm Hej, wie ktos moze jakie perfumy pachna tak swiezo tak jakby mydlo xd przypominaja mi zapach zelu pod prysznic dove, sa takie delikatne, ani nie sa slodkie ani mocnenie wiem jak je opisac kilka razy czulam od kogos na ulicy podobny zapach, ale nigdy nie znalazlam ich w drogerii
Dziewczyny, a jakie znacie fajne, trwałe perfumy o zapachu kokosa, albo pina colada? Przyznam że uwielbiam mgiełkę od So... Pina Colada i chciałabym właśnie coś takiego w perfumach. Od kokosa to jestem uzależniona i marzę o perfumach właśnie o takim zapachu, takich miłych, mlecznych, nie jakiś duszący kokos. Znalazłam na allegro Dossier Powdery Coconut, ale nie wiem czy zamawiać.
Dawajcie swoje propozycje
Dawajcie swoje propozycje
Dolce & Gabbana - Devotion. W spisie nut nie ma kokosa, ale o dziwo pachną mi kokosowym olejkiem do opalania.Asica95 pisze: ↑ndz mar 09, 2025 11:17 am Dziewczyny, a jakie znacie fajne, trwałe perfumy o zapachu kokosa, albo pina colada? Przyznam że uwielbiam mgiełkę od So... Pina Colada i chciałabym właśnie coś takiego w perfumach. Od kokosa to jestem uzależniona i marzę o perfumach właśnie o takim zapachu, takich miłych, mlecznych, nie jakiś duszący kokos. Znalazłam na allegro Dossier Powdery Coconut, ale nie wiem czy zamawiać.
Dawajcie swoje propozycje![]()
Miałam je jakiś czas temu i sprzedałam. Czułam się, jakbym się spryskała dezodorantem nivea ;)
- StrawberryCake
- KlasaBiznes
może Santorini Sunrise Escada (pinacolada, ale średnia trwałość) albo Zahrat Hawai Al-Rehab?Asica95 pisze: ↑ndz mar 09, 2025 11:17 am Dziewczyny, a jakie znacie fajne, trwałe perfumy o zapachu kokosa, albo pina colada? Przyznam że uwielbiam mgiełkę od So... Pina Colada i chciałabym właśnie coś takiego w perfumach. Od kokosa to jestem uzależniona i marzę o perfumach właśnie o takim zapachu, takich miłych, mlecznych, nie jakiś duszący kokos. Znalazłam na allegro Dossier Powdery Coconut, ale nie wiem czy zamawiać.
Dawajcie swoje propozycje![]()