POSZUKIWANA BEATA
Zaginiona Beata Klimek
Moderator: verysweetcherry-
- Currently:Greece
-
- SushiRoll
Hyde Park grupa Łobez tam są ciekawe tematy i często mąż Beaty się udziela
-
Tak
-
O kurcze… Trochę zerkam co tam się dzieje i co prawda komentarze J widziałam, ale jej żadnych
Siostra się opiekuje ale właśnie zastanawiam się na jakiej zasadzie i jak długo? Tam było chyba tak, że rodzina powiedziała że to mąż jest winny i sąd do wyjaśnienia dał dzieci siostrze na 3 miesiące a 3 miesiące już minęły .. Ktoś coś wie? Czy to zostało przedłużone i jak? Jako rodzina zastępcza?
-
- Fela_z_Kaniowa
- Milion subsrypcji
Jakie okrutne kary?
-
Synek musiał klęczeć z rękami podnieconymi w górze, aż w końcu zemdlał.
Kary z tego co słyszałam z programów to stosowali zarówno Beata jak i Jan. Polewanie wodą, bicie, stanie całe dnie z rękami w górze, zamykanie w pokoju. Przy rozwodzie mogło być tak, że sąd zabrałby dzieci w ogóle z tego domu z powrotem do domu dziecka.
- Fela_z_Kaniowa
- Milion subsrypcji
KoszmarKrwawaMary pisze: ↑śr lut 05, 2025 12:45 pm Synek musiał klęczeć z rękami podnieconymi w górze, aż w końcu zemdlał.
- Fela_z_Kaniowa
- Milion subsrypcji
To jakiś koszmar. Dzieci z domu dziecka trafiły do takich ludzi
A co do Beaty, to uważam, że niestety nie żyje. Straciła życie w ten dzień gdy zaginęła. Prawdopodobnie gdy wróciła z przystanku do domu, aby wziąć samochód i pojechać do pracy, jej mąż zwabił ją do domu pod jakimś pretekstem i tam zabił. Dlatego wyłączył prąd aby kamera nie działała. Potem jak wiemy zabrał wóz i gdzieš pojechał. Spokojnie mógł wywieźć ciało.
Jeśli śledczy go przycisną, to facet zacznie się plątać w zeznaniach. Zresztą podobno brakuje jednej godziny w jego zeznaniach, nie wiadomo co wtedy robił.
Dzieci są u ciotki również z tego powodu, że podobno podczas rozmowy z panią psycholog, stwierdziły, że nie chcą iść do ojca. Chciały zostać u ciotki. Mam nadzieję, że sąd odbierze prawa rodzicielskie Klimkowi i dzieciaki w końcu zaznają spokoju. Tyle traum w tak krótkim życiu to za wiele
Mam nadzieję że siostra Pani Beaty udźwignie wychowanie tych dzieci bo to na prawdę nie będzie proste. Dzieciaki najpierw trafiły do domu dziecka a jak już złapały chwilowa stabilność to zostawił je ojciec adopcyjny, po jakimś czasie zaginęła matka. Dorosłym ciężko było by odnaleźć się po czymś takim a co dopiero dzieciom.Fela_z_Kaniowa pisze: ↑czw lut 06, 2025 12:24 am To jakiś koszmar. Dzieci z domu dziecka trafiły do takich ludziJeśli to prawda, to Beata nie była lepsza od swojego męża. Chyba, że aż tak się go bała, że nie broniła dzieci... mam nadzieję, że teraz u tej siostry dzieci mają lepiej.
A co do Beaty, to uważam, że niestety nie żyje. Straciła życie w ten dzień gdy zaginęła. Prawdopodobnie gdy wróciła z przystanku do domu, aby wziąć samochód i pojechać do pracy, jej mąż zwabił ją do domu pod jakimś pretekstem i tam zabił. Dlatego wyłączył prąd aby kamera nie działała. Potem jak wiemy zabrał wóz i gdzieš pojechał. Spokojnie mógł wywieźć ciało.
Jeśli śledczy go przycisną, to facet zacznie się plątać w zeznaniach. Zresztą podobno brakuje jednej godziny w jego zeznaniach, nie wiadomo co wtedy robił.
W mojej najbliższej okolicy kilka lat temu ojciec zabił matkę na oczach jednego z dzieci. Babcia postanowiła zaopiekować się wnukami ale zaraz później zmarł jej mąż i w zasadzie została sama w podeszłym wieku i z trójką dzieci po olbrzymiej traumie, niestety mimo że robiła co mogła dwójka starszych wylądowała w poprawczaku a trzecie z dzieci cały czas na to pracuje.
Dzieci Pani Beaty też nie będą miały łatwo bo ich ojciec jeszcze nie raz pewnie uprzykrzy im życie. Zainteresowanie tą sprawą też dla dzieci nie jest łatwe i w szkole na pewno wszyscy tylko o tym mówią. Mam nadzieję że przynajmniej nie będą ciągane po sądach przez tego Klimka i nie dołoży im większej traumy chociaż patrząc na to co to za człowiek to nie ma co na to liczyć.
- Dora_Diamant
- FejkTiffany
kto się wypowiadał w kwestii stosowania kar przez beatę?
Na pewno Jan na Kanale "Ślady" u Olgi Herring, a jemu to raczej bym nie wierzyła.Dora_Diamant pisze: ↑pt lut 07, 2025 12:32 pm kto się wypowiadał w kwestii stosowania kar przez beatę?