Start
Mój profil

Zaginiona Beata Klimek

Moderator: verysweetcherry
KrwawaMary
Currently:Greece

Re: Zaginiona Beata Klimek

Post autor: KrwawaMary »

florella pisze: ndz sty 26, 2025 11:50 pm znacie jakieś grupy o Beacie prócz tej zaginiecia?
POSZUKIWANA BEATA
KasiaBasia56
SushiRoll

Post autor: KasiaBasia56 »

KrwawaMary pisze: ndz sty 26, 2025 11:53 pm POSZUKIWANA BEATA
Hyde Park grupa Łobez tam są ciekawe tematy i często mąż Beaty się udziela
Awatar użytkownika
florella
MoetGlass

Post autor: florella »

Na grupie "zaginiecia" też się udziela :') i nawet jego partnerka i rodzina
KrwawaMary

florella pisze: wt sty 28, 2025 1:05 pm Na grupie "zaginiecia" też się udziela :') i nawet jego partnerka i rodzina
Ze swoich oficjalnych kont?
Awatar użytkownika
florella
MoetGlass

KrwawaMary pisze: wt sty 28, 2025 1:06 pm Ze swoich oficjalnych kont?
Tak
KrwawaMary

O kurcze… Trochę zerkam co tam się dzieje i co prawda komentarze J widziałam, ale jej żadnych
Awatar użytkownika
florella
MoetGlass

Może usunięte bo ludzie zgłaszają
Awatar użytkownika
Kasandraa
TrampekLV

Post autor: Kasandraa »

Nadal się nie znalazła ?
Awatar użytkownika
florella
MoetGlass

Kasandraa pisze: śr sty 29, 2025 9:25 pm Nadal się nie znalazła ?
Nic się nie dzieje. Komenda w Łobzie, potem Szczecin .. Teraz Warszawa już przejęła i NIC. :'( :'(
Awatar użytkownika
Kasandraa
TrampekLV

Post autor: Kasandraa »

florella pisze: śr sty 29, 2025 11:58 pm Nic się nie dzieje. Komenda w Łobzie, potem Szczecin .. Teraz Warszawa już przejęła i NIC. :'( :'(
Kto się opiekuje jej dziećmi?
teodora55
SkrzydełkaZhooters

Post autor: teodora55 »

Kasandraa pisze: czw sty 30, 2025 12:00 am Kto się opiekuje jej dziećmi?
Siostra
Awatar użytkownika
florella
MoetGlass

Siostra się opiekuje ale właśnie zastanawiam się na jakiej zasadzie i jak długo? Tam było chyba tak, że rodzina powiedziała że to mąż jest winny i sąd do wyjaśnienia dał dzieci siostrze na 3 miesiące a 3 miesiące już minęły .. Ktoś coś wie? Czy to zostało przedłużone i jak? Jako rodzina zastępcza?
Buka@
LouiBag

Post autor: Buka@ »

Podobno (słowo klucz) są rodziną zastępczą dla tych dzieci z racji tego, że jest badana sprawa czy nie dochodziło ze strony ojca do nadużyć względem dzieci.
KrwawaMary

Buka@ pisze: czw sty 30, 2025 5:17 pm Podobno (słowo klucz) są rodziną zastępczą dla tych dzieci z racji tego, że jest badana sprawa czy nie dochodziło ze strony ojca do nadużyć względem dzieci.
Nadużycia czyli te okrutne kary?
Awatar użytkownika
florella
MoetGlass

aha czyli nie ze względu na podejrzenie zabójstwa. A to ciekawe. Nie miałam o tym pojęcia. To taka sprawa może jeszcze długo trwać o znęcanie.
Awatar użytkownika
Fela_z_Kaniowa
Milion subsrypcji

Post autor: Fela_z_Kaniowa »

KrwawaMary pisze: czw sty 30, 2025 6:51 pm Nadużycia czyli te okrutne kary?
Jakie okrutne kary? 😳
KrwawaMary

Fela_z_Kaniowa pisze: śr lut 05, 2025 1:56 am Jakie okrutne kary? 😳
Synek musiał klęczeć z rękami podnieconymi w górze, aż w końcu zemdlał.
Awatar użytkownika
florella
MoetGlass

Kary z tego co słyszałam z programów to stosowali zarówno Beata jak i Jan. Polewanie wodą, bicie, stanie całe dnie z rękami w górze, zamykanie w pokoju. Przy rozwodzie mogło być tak, że sąd zabrałby dzieci w ogóle z tego domu z powrotem do domu dziecka.
Awatar użytkownika
Fela_z_Kaniowa
Milion subsrypcji

KrwawaMary pisze: śr lut 05, 2025 12:45 pm Synek musiał klęczeć z rękami podnieconymi w górze, aż w końcu zemdlał.
Koszmar 😱
Awatar użytkownika
Fela_z_Kaniowa
Milion subsrypcji

florella pisze: śr lut 05, 2025 12:47 pm Kary z tego co słyszałam z programów to stosowali zarówno Beata jak i Jan. Polewanie wodą, bicie, stanie całe dnie z rękami w górze, zamykanie w pokoju. Przy rozwodzie mogło być tak, że sąd zabrałby dzieci w ogóle z tego domu z powrotem do domu dziecka.
To jakiś koszmar. Dzieci z domu dziecka trafiły do takich ludzi 😱 Jeśli to prawda, to Beata nie była lepsza od swojego męża. Chyba, że aż tak się go bała, że nie broniła dzieci... mam nadzieję, że teraz u tej siostry dzieci mają lepiej.
A co do Beaty, to uważam, że niestety nie żyje. Straciła życie w ten dzień gdy zaginęła. Prawdopodobnie gdy wróciła z przystanku do domu, aby wziąć samochód i pojechać do pracy, jej mąż zwabił ją do domu pod jakimś pretekstem i tam zabił. Dlatego wyłączył prąd aby kamera nie działała. Potem jak wiemy zabrał wóz i gdzieš pojechał. Spokojnie mógł wywieźć ciało.
Jeśli śledczy go przycisną, to facet zacznie się plątać w zeznaniach. Zresztą podobno brakuje jednej godziny w jego zeznaniach, nie wiadomo co wtedy robił.
Awatar użytkownika
florella
MoetGlass

Ale śledczy nie chcą ich przycisnąć ..Czekają i czekają. Albo będzie jakiś przełom (znalezienie ciała??) albo sprawa zostanie w końcu umorzona.
Fluffy
BagietkaZszarlott

Post autor: Fluffy »

Dzieci są u ciotki również z tego powodu, że podobno podczas rozmowy z panią psycholog, stwierdziły, że nie chcą iść do ojca. Chciały zostać u ciotki. Mam nadzieję, że sąd odbierze prawa rodzicielskie Klimkowi i dzieciaki w końcu zaznają spokoju. Tyle traum w tak krótkim życiu to za wiele😔
Wzk93
Ciastko

Post autor: Wzk93 »

Fela_z_Kaniowa pisze: czw lut 06, 2025 12:24 am To jakiś koszmar. Dzieci z domu dziecka trafiły do takich ludzi 😱 Jeśli to prawda, to Beata nie była lepsza od swojego męża. Chyba, że aż tak się go bała, że nie broniła dzieci... mam nadzieję, że teraz u tej siostry dzieci mają lepiej.
A co do Beaty, to uważam, że niestety nie żyje. Straciła życie w ten dzień gdy zaginęła. Prawdopodobnie gdy wróciła z przystanku do domu, aby wziąć samochód i pojechać do pracy, jej mąż zwabił ją do domu pod jakimś pretekstem i tam zabił. Dlatego wyłączył prąd aby kamera nie działała. Potem jak wiemy zabrał wóz i gdzieš pojechał. Spokojnie mógł wywieźć ciało.
Jeśli śledczy go przycisną, to facet zacznie się plątać w zeznaniach. Zresztą podobno brakuje jednej godziny w jego zeznaniach, nie wiadomo co wtedy robił.
Mam nadzieję że siostra Pani Beaty udźwignie wychowanie tych dzieci bo to na prawdę nie będzie proste. Dzieciaki najpierw trafiły do domu dziecka a jak już złapały chwilowa stabilność to zostawił je ojciec adopcyjny, po jakimś czasie zaginęła matka. Dorosłym ciężko było by odnaleźć się po czymś takim a co dopiero dzieciom.
W mojej najbliższej okolicy kilka lat temu ojciec zabił matkę na oczach jednego z dzieci. Babcia postanowiła zaopiekować się wnukami ale zaraz później zmarł jej mąż i w zasadzie została sama w podeszłym wieku i z trójką dzieci po olbrzymiej traumie, niestety mimo że robiła co mogła dwójka starszych wylądowała w poprawczaku a trzecie z dzieci cały czas na to pracuje.
Dzieci Pani Beaty też nie będą miały łatwo bo ich ojciec jeszcze nie raz pewnie uprzykrzy im życie. Zainteresowanie tą sprawą też dla dzieci nie jest łatwe i w szkole na pewno wszyscy tylko o tym mówią. Mam nadzieję że przynajmniej nie będą ciągane po sądach przez tego Klimka i nie dołoży im większej traumy chociaż patrząc na to co to za człowiek to nie ma co na to liczyć.
Awatar użytkownika
Dora_Diamant
FejkTiffany

Post autor: Dora_Diamant »

florella pisze: śr lut 05, 2025 12:47 pm Kary z tego co słyszałam z programów to stosowali zarówno Beata jak i Jan. Polewanie wodą, bicie, stanie całe dnie z rękami w górze, zamykanie w pokoju. Przy rozwodzie mogło być tak, że sąd zabrałby dzieci w ogóle z tego domu z powrotem do domu dziecka.
kto się wypowiadał w kwestii stosowania kar przez beatę?
Kotek_99
Koczkodan

Post autor: Kotek_99 »

Dora_Diamant pisze: pt lut 07, 2025 12:32 pm kto się wypowiadał w kwestii stosowania kar przez beatę?
Na pewno Jan na Kanale "Ślady" u Olgi Herring, a jemu to raczej bym nie wierzyła.