Niestety tak wyglądają, są zrobione w większej pojemności niż faktycznie się ich tyle tam wlewa
Wątek dla perfumomaniaczek
Moderator: verysweetcherry-
- LouiBag
Czy ktos z Was uzywa Guerlain Angélique Noire i moglby napisac jak pachnie ( do jakiego zapachu mozna go porownac) , czy jest trwaly i warty swojej ceny?
- Juliaturczyniak
- Naczelny Zapierdalacz
A ktoś używał może perfum Dody i się wypowie czy warto?Brak Nicka pisze: ↑sob sty 08, 2022 9:19 pm Serdecznie zapraszam na wątek perfumomaniaczek. Piszmy o zapachach, naszych perfumowych łupach, promocjach i co tylko dusza zapragnie
Moim zdaniem warto, ale musisz wiedzieć że są trochę dziwne. Inspirowała się między innymi Megamare (A to specyficzny zapach morza, wodorostów i piżma). Mnie zaskoczyły na plus.Juliaturczyniak pisze: ↑sob gru 21, 2024 9:55 pm A ktoś używał może perfum Dody i się wypowie czy warto?
Ja polecam "Moschino I love love". Ja je bardziej lubią, są mega cytrusowe, nieraz ktoś w sklepie zapyta czym tak pachnę. W Hebe możesz kupić lub na Allegro tester 100 ml be korka. Miałam wiele tych buteleczek i te z allegro są takie same. Trwałość taką sobie, jak to u świezakow- nie za długa Uwielbiam je i na lato, i na zimę. Dodają energii, poprawiają humor. Polecam spróbować.Katarzyna Marysia pisze: ↑pn wrz 30, 2024 2:00 pm Hej. Ja od lat używam dolce&gabana light blue. Chciałabym coś zmienić, ale pozostać jednak w tym klimacie cytrusowym, świeżym, orzeźwiającym, delikatnym....możecie coś polecić?
-
- RóżowePolo
Ok sprawdzę na pewno. Dziękuję za odpowiedź.Milka39 pisze: ↑sob gru 28, 2024 1:26 pm Ja polecam "Moschino I love love". Ja je bardziej lubią, są mega cytrusowe, nieraz ktoś w sklepie zapyta czym tak pachnę. W Hebe możesz kupić lub na Allegro tester 100 ml be korka. Miałam wiele tych buteleczek i te z allegro są takie same. Trwałość taką sobie, jak to u świezakow- nie za długa Uwielbiam je i na lato, i na zimę. Dodają energii, poprawiają humor. Polecam spróbować.
Sprawdź też chanel chance eau fraiche takie zielone, może Ci podejdąKatarzyna Marysia pisze: ↑pn wrz 30, 2024 2:00 pm Hej. Ja od lat używam dolce&gabana light blue. Chciałabym coś zmienić, ale pozostać jednak w tym klimacie cytrusowym, świeżym, orzeźwiającym, delikatnym....możecie coś polecić?
-
- RóżowePolo
-
- ŚpioszkiKenzo
Dziewczyny potrzeba mi nowego zapachu pomóżcie ;) nie lubię mega mocnych i duszących, nie bardzo kwiatowe, nie cytrusy. Raczej coś świeżego aczkolwiek moim ulubionym jest Bottega veneta Illusione. Aktualnie używam też Lancome lvlb rose, Tous w srebrnej butelce oraz crystal Noir . Generalnie misz masz ale każdy z tych zapachów lubię macie jakiś hit? Żeby długo się trzymał i był piękny ? Tom Ford café rose ma któraś z Was? Fajny? Polecacie ?
Parę kropli olejku eterycznego na filtr w odkurzaczu przy odkurzaniu. Dyfuzor/nawilżacz z możliwością dodania olejku. Ogólnie czystość, lubię też kupić mocno pachnące kwiaty, lilie potrafią pachnieć na pół domu ale ja osobiście nie lubię jak mój dom mocno pachnie jakimś sztucznym zapachem, więc powyższe sposoby raz na parę dni, nie codziennie. Na codzień w domu raczej nie pachnie niczym konkretnym i tak mi pasuje
Ostatnio też polubiłam świece sojowe, dają o wiele ładniejsze zapachy niż parafinowe https://fantasyheart.pl/ Jednoczesnie są zdrowsze dla naszego organizmu
Ostatnio też polubiłam świece sojowe, dają o wiele ładniejsze zapachy niż parafinowe https://fantasyheart.pl/ Jednoczesnie są zdrowsze dla naszego organizmu
niedawno przeczytałam gdzieś, że babeczka wrzuca do garnka skórki z cytryny, madnarynek, jakieś goździki, wanilie itp - zalewa wodą i gotuje żeby parowało i pachniało :-) nie próbowałam ale brzmi pachnąco Ja psikam perfumy, które lubię na zasłony, firanki, posciel - niestety od wszelkich świeczek, patyczków boli mnie głowa
- jagodowyserek
- Ciastko
Hejka, testował ktoś z was lub wie coś więcej o perfumach Amograsse? Na necie nie ma o nich za wiele, nie widziałam żeby się dało je dostać gdziekolwiek poza wysepkami w galeriach handlowych.
Cześć chciałam się przywitać. Od niedawna jestem na forum, kiedyś działałam na wizażu potem na grupie FB ale grupa została pewnego dnia zamknięta. Chciałam prosić o weryfikację flakonu Dior Poison Girl EDP
- Załączniki
-
- fw_1737135007713.jpg (42.84 KiB) Przejrzano 120 razy
-
- Siatkarka
Chic & Fun Be Realcisowianka pisze: ↑wt sty 18, 2022 8:25 pm A czy któraś z Was może pamięta zapach Ocean Sun Gabrieli Sabatini i zna coś podobnego, co jest możliwe do kupienia? Miałam ten zapach za dzieciaka, gdzieś w okolicach późnej podstawówki/wczesnego gimnazjum i może źle go zapamiętałam, ale wspomnienie jakie po nim mam to bardzo ładny cytrusowy zapach, który, pomimo że jest raczej z tej niższej półki, bardzo długo się utrzymywał na skórze. Chętnie bym do niego wróciła ;)
Kokeshi Neko
Kocham i uwielbiam!! Też polecam!!
-
- LouiBag
Dziękuję, wypróbuję