Najblizej chyba Szczecin i Poznan.. do Wroclawia jakies 7 godzin drogi. Tutaj w Niemczech najwiecej ofert jest z Frankfurtu i stamtad tez patrzylismy. Np. ten sam kierunek, ta sama data i w Niemczech bylo drozej, ale moge to zrozumiec ze wzgledu na zarobki. Wydaje mi sie ze w przyszlym roku pojedziemy na jakies wakacje z Niemieckiego Biura Podrozy aby sprawdzic co i jak i czy po prostu warto. Mieszkam niedaleko Hamburga i stad tez jest dosc sporo okazji, czasami naprawde za bezcen.. :D Takze ogolnie nie mam tez na co narzekac.karuzella pisze: ↑śr gru 18, 2024 3:26 pm Egzotyki jeszcze nie sprawdzałam czy wychodzi lepiej - także jak sprawdzę dam znać.
A jakie lotnisko w PL masz najbliżej? Losowo wpisałam Berlin i Szczecin - mam oferty Turcja, Grecja, Egipt i ZEA na tą chwilę bliżej wakacji pewnie coś więcej wskoczy.
My mieliśmy ustawione w telefonach automatyczne wybieranie operatora na jakiegoś cypryjskiego - bo tak doczytałam na forach i się sprawdziło. Zero niespodzianek. W Pafos mogę polecić taniego i dużego kebaba. Warto też zajrzeć do cypryjskiego Mac'a - tylko w wersji z owocami morza Ocean's Basket. Dobre, ale nie wybitne bardziej jako ciekawostka.
Sarajewo mi się bardzo marzy, ale jak patrzę na ceny LOTu to robi mi się słabo. Taniej będzie dostać się do MNE i stamtąd autko wynająć i jechać. Tak samo Belgrad.
Rzeczywiscie z tym cypryjskim operatorem to super pomysl, przezorny zawsze ubezpieczony jak to mowia. Mysle ze Cypr bedzie na pewno na naszej liscie wiec jak masz ochote sie podzielic to byloby super.
Sarajewo bardzo interesujace, widzialam pare zdjec i sie rozplynelam.. Na zywo to musi robic naprawde wrazenie.
Mi sie marzy Japonia i Polinezja Francuska, ale to drugie cenowo kosmos :D