Start
Mój profil

Mezoterapia mikroiglowa

Moderator: verysweetcherry
Awatar użytkownika
hanak2
RoyalBaby

Re: Mezoterapia mikroiglowa

Post autor: hanak2 »

Bubblebubble pisze: czw sty 09, 2025 5:31 pm Taka obserwacja jak ktoś robi dłużej . Sama Kendal Jenner wyglądała właśnie na jakiejś gali tak puffy. Na razie nie potrzebuje bo jestem po 20, ale myślę o tym wszystkim co jest oferowane. Nie widziałam jeszcze takiej twarzy po botoksie czy innych wypełniaczach aby wyglądała tak zdrowo.
XD
a skad wiesz co miala robione? wyglada, jakby twoja wiedza byla ograniczona, ze istnieje tylko botoks i stymulatory... jest pelno innych zabiegow. co ma powodowac dlugotrwala opuchlizne w botoksie czy stymulatorze?
a jak juz dyskutujemy na temat jakiejs celebrytki, to skad wiesz, czy byla ona opuchnieta przed dluzszy czas, bo poruszasz kwestie dlugotrwale? moze dopiero byla po zabiegu i po kilku dniach opuchlizna minela. nie widzialas jej codziennie.
Bubblebubble
Koczkodan

Post autor: Bubblebubble »

hanak2 pisze: pt sty 10, 2025 9:55 am XD
a skad wiesz co miala robione? wyglada, jakby twoja wiedza byla ograniczona, ze istnieje tylko botoks i stymulatory... jest pelno innych zabiegow. co ma powodowac dlugotrwala opuchlizne w botoksie czy stymulatorze?
a jak juz dyskutujemy na temat jakiejs celebrytki, to skad wiesz, czy byla ona opuchnieta przed dluzszy czas, bo poruszasz kwestie dlugotrwale? moze dopiero byla po zabiegu i po kilku dniach opuchlizna minela. nie widzialas jej codziennie.
Maybe dlatego , że za każdym razem jak obserwuje twarze cokolwiek robiące z kwasem, botoksem, stymulatorami to wyglądają nienaturalnie spuchnięte. Myślę , że nie widzi tego osoba , która robi może traci obraz rzeczywistości.