Afrodyzjaki
Moderator: verysweetcherryAfrodyzjaki
Mam pytanie. Zrobiłąm sobie pewne rozpoznanie w sieci i zainteresowało mnie kilka afrodyzjaków tego typu: spanish love drops sex elixir spanish fly Ktoś stosował? Które zamówić na spróbowanie ?
Zamów sobie sex elixir. Jest troche droższy od tych innych, ale jest to jedyna oryginalna hiszpańska mucha ( no i proponuję zamawiać na stronie producenta - sama kilka razy sprawdze miejsce w któym kupuję zanim się zdecyduję). dla mnie fajne chociaż to również działa na każdego inaczej.
hiszpańska mucha powoduje jedynie większe przekrwienie narządów płciowych dlatego zwiększa pobudzenie ale wówczas, gdy dana osoba ma ochotę na seks. Do pipci napływa więcej krwi, łechtaczka się robi bardziej czerwona, podatna na pieszczoty a wargi intymne bardziej nabrzmiałe. Ale jeśli tej ochoty ba seks nie ma to nie zadziała. Rownież polecam sex elixiri, jeśli masz ochotę na seks to potrafi ten seks bardzo ubarwić.
No właśnie chciałabym spróbować. NIe mam jakichś tam wielkich nadziej, ale testujemy sobie z mężem różne nowości raz na jakiś czas i pomyśleliśmy sobie,że moze dobrze byłoby spróbować czegoś takiego, szczególnie że tu i ówdzie w sieci o tym pisza.
Możesz przetestować. Sama jestem zadowolona. Wiadomo,ze nie ma co wierzyć w reklamy, które piszą,ze nie można zapanować nad pożądaniem i takie tam rzeczy ale jednak coś tam jest w tym. Raczej nie placebo, bo kilka razy umówiliśmy się z facetem aby wpuścił mi do napoju ten środek jak o tym nie wiedziałam( oczywiście było to za moją zgodą). I w tych dniach naprawdę chciało mi się seksu. Chociaż biorę pod uwagę,ze jest to przypadek bo libido mam spore.