Start
Mój profil

Afrodyzjaki

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
tobika
RoyalBaby

Afrodyzjaki

Post autor: tobika »

Mam pytanie. Zrobiłąm sobie pewne rozpoznanie w sieci i zainteresowało mnie kilka afrodyzjaków tego typu: spanish love drops se** elixir spanish fly Ktoś stosował? Które zamówić na spróbowanie ?
sedlera
Gacie z oceanu

Post autor: sedlera »

Zamów sobie se** elixir. Jest troche droższy od tych innych, ale jest to jedyna oryginalna hiszpańska mucha ( no i proponuję zamawiać na stronie producenta - sama kilka razy sprawdze miejsce w któym kupuję zanim się zdecyduję). dla mnie fajne :) chociaż to również działa na każdego inaczej.
Jonno
Mokra Włoszka

Post autor: Jonno »

hiszpańska mucha powoduje jedynie większe przekrwienie narządów płciowych dlatego zwiększa pobudzenie ale wówczas, gdy dana osoba ma ochotę na s*ks. Do pipci napływa więcej krwi, łechtaczka się robi bardziej czerwona, podatna na pieszczoty a wargi intymne bardziej nabrzmiałe. Ale jeśli tej ochoty ba s*ks nie ma to nie zadziała. Rownież polecam se** elixiri, jeśli masz ochotę na s*ks to potrafi ten s*ks bardzo ubarwić.
tobika
RoyalBaby

No właśnie chciałabym spróbować. NIe mam jakichś tam wielkich nadziej, ale testujemy sobie z mężem różne nowości raz na jakiś czas i pomyśleliśmy sobie,że moze dobrze byłoby spróbować czegoś takiego, szczególnie że tu i ówdzie w sieci o tym pisza.
Jonno
Mokra Włoszka

Możesz przetestować. Sama jestem zadowolona. Wiadomo,ze nie ma co wierzyć w reklamy, które piszą,ze nie można zapanować nad pożądaniem i takie tam rzeczy ale jednak coś tam jest w tym. Raczej nie placebo, bo kilka razy umówiliśmy się z facetem aby wpuścił mi do napoju ten środek jak o tym nie wiedziałam( oczywiście było to za moją zgodą). I w tych dniach naprawdę chciało mi się seksu. Chociaż biorę pod uwagę,ze jest to przypadek bo libido mam spore.
tobika
RoyalBaby

No ja też nie narzekam ale jednak jak się jest długo w związku to wiadomo,że trzeba testować róznych rzeczy aby nadal się chciało :) Dobra, zamówiłam. Napiszę tutaj jak coś o działaniu.
Jonno
Mokra Włoszka

Powinno być ok. Sama uzywałam se** elixir i był fajny. Nie oplecam jednak podróbek typu jakiś spanish fly na allegro po 5 zł. Nie wiem kto sie na to nabiera. Przecież to nie ma prawa działać